Şimdi Ara

Windows 8 hic bir uygulama acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sorun bu hic bir uygulama acilmiyor.Chrome ve skype aciliyor tek.Sistem dosyalari bile kapali.Eun film izledim sonra kapadim bugun bunu gordum ne yapmaliyim? Yanda windows guvenlik duvari mallware buldu dedi reboot gerek dedi restart yaptim ise yaramadi ne yapmaliyim? Videoda daha net gozukur:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lutfen yardim kac saattir ugrasiyorum en son format atim dedim Macbooktan win8 usbsi de hazirlayamadim

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Up

bundan sonra sorularını direk gel bana istediğin zaman sor müsait zamanımda mutlaka cevap veririm.

imzamdaki win8 ana konudan 49.başlığı uygula büyük ihtimal sorun çözülecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Up

bundan sonra sorularını direk gel bana istediğin zaman sor müsait zamanımda mutlaka cevap veririm.

imzamdaki win8 ana konudan 49.başlığı uygula büyük ihtimal sorun çözülecek.

Yok maalesef olmuyor bahsettiğiniz yerdeki butornlar da işe yaramıyor.Denemiştim bugün.
    İşin kötüsü format usbsi yaptım ancak pc onu da tanımadı.

• quote:

Yok maalesef olmuyor bahsettiğiniz yerdeki butornlar da işe yaramıyor.Denemiştim bugün.

tanımıyor diye birşey yok birşeyi yanlış yapıyorsundur.

windows 8 i netten indir ve o konudaki gibi usb ye at

format atmayı biliyormusun windows8 ?
  • Konu sahbinin nick fail
    Elinde iso hakinde çalıştığından emin olduğun bir windows 8 varmı. Eğer varsa flash bellegi fat32 ile bicimlendir, ultraiso yada deamontools gibi program ile sanal dvd sürücüye bu iso dosyasını yerleştir. Daha sonrasında bu sanal sürücü icerisindeki tüm dosya ve klasörleri ad degistirmeden kopyala. Biri ci adım tamamdır.
    İkinci adım ise bios menüsünde ister sistem disklerinin önceligini degistirip ilk sıraya usb ile ilgili herhangi bir bileseni sec(usb hdd gibi) kaydet flash belegini tak ve sistemi yeniden. Baslat.
    Bir diger yol ise bos ekrani gelmeden hemen önce boot seçeneğine girmek.mesela bu seçenek eski anakartım olan gigabyte ga-g41mt s2p de f10 tuşu idi sanırım. Ekrana geken bu gelen seçeneklerden ise usb hdd, usb zip, usb dvd gibi herhangi bir usbyi secmek yeter. Sistem acılacagı sırada usbyi görecek ilk. Bir tusa basın diyecek basacaksın ve olay bu kadar olacak.
    Yalnız bu islemler sirasinda Seri iletisim protokolü gecerli oldugundan usb hattında baska bir cihaz takılı olmasın. Usb bellegini görmez yoksa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Win8 ile ilgili çok sorunu olanlar var, win8 geçmeyi planliyordum beğenenler var ama sorunu olanlar daha fazla, sanırım win7 de kalmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

tanımıyor diye birşey yok birşeyi yanlış yapıyorsundur.

windows 8 i netten indir ve o konudaki gibi usb ye at

format atmayı biliyormusun windows8 ?

Windows ile aynı ise mantığı evet biliyorum.Torrentten Bulgarca bir win8 iso indirdim 2.6 gb boyutunda.Sonra imgbrn ile usbye yazdım ancak bır sıkıntı çıktı sanırım yarın dvdye yazmayı denim en iyisi.
    Biosta yanlış bir şey yapmadığıma eminim.USbden sonra win98 cdsi denedim işe yaradı ama kurasım gelmedi fazla eski:)

• quote:

Windows ile aynı ise mantığı evet biliyorum.Torrentten Bulgarca bir win8 iso indirdim 2.6 gb boyutunda.Sonra imgbrn ile usbye yazdım ancak bır sıkıntı çıktı sanırım yarın dvdye yazmayı denim en iyisi.
    Biosta yanlış bir şey yapmadığıma eminim.USbden sonra win98 cdsi denedim işe yaradı ama kurasım gelmedi fazla eski:)

netten win 8 kurulum videolarnı izleyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.