Şimdi Ara

Windows 8 hakkında birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konu hakkında en ufak bir bilginiz dahi varsa paylaşınız.

Herkesin bildiği üzere Windows 8 resmi olarak satışa sunulalı haftalar oldu.Kimileri 29 TL vererek satın aldı, kimileri ise benim gibi internete düşmesini bekliyor. Birçok kişi Microsoft'un aylar öncesinden MSDN ve TechNet'te yayımladığı RTM sürümüne final diyordu yani 26 Ekim'de çıkmış olan sürümle aynı olduğunu savunuyorlardı. Ama onun öyle olmadığını artık neredeyse herkes biliyor. Peki 26 Ekim'de satışa sunulan Windows 8 (Pro-Türkçe-32 Bit-orjinal) ne zaman internete düşecek? Yani (benim tabirimle) orjinal, üzerinde hiç oynanmamış Windows 8 sürümü? Eğer düştüyse torrent veya normal linkini atarsanız gerçekten çok mutlu olurum Bu arada Windows 8'i etkinleştirmek için activator çıktı mı?

• araştırısan bulursun googleden.Windows 8 pro msdn Türkçe yaz.Activatorlar var ama çalışırmı bilinmez.Orjinal kullandığım için denemdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Want to

araştırısan bulursun googleden.Windows 8 pro msdn Türkçe yaz.Activatorlar var ama çalışırmı bilinmez.Orjinal kullandığım için denemdim

yazdım ama msdn'nin yayımladığı ile orjinalinin aynı olduğuna emin misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: plssnwrme

quote:

araştırısan bulursun googleden.Windows 8 pro msdn Türkçe yaz.Activatorlar var ama çalışırmı bilinmez.Orjinal kullandığım için denemdim

Googleden Windows 8 pro Türkçe msdn diye aratabilirsin.Yukarıda Bir Link Sundum.
    Orjinali İle Aynıdır.Kesinlikle Deneme Sürümü Değildir.
    Msdn demek Orijinal saf oynanmamış demek diye düşünebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Want to -- 10 Kasım 2012; 21:50:12 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: plssnwrme

quote:

Googleden Windows 8 pro Türkçe msdn diye aratabilirsin.Yukarıda Bir Link Sundum.
    Orjinali İle Aynıdır.Kesinlikle Deneme Sürümü Değildir.
    Msdn demek Orijinal saf oynanmamış demek diye düşünebilirsin

Ekim ayında çıkan versiyonda güncellemeler varmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.