Şimdi Ara

Windows 8 Format atmak istiyorum ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 8 Single Langue 64 bit sürümüne sahibim. serial biosa gömülü. ama sıfırdan format atmak istiyorum. fakat bu windows iso sunu nereden temin edeceğim windowsun böyle bir paylaşımı var mı? single langue ye devam etmemimi yoksa illegal olarak windows 8 pro mu kullanma mı tavsiye edersiniz?

• Single language iyidir arada sorun yaşarsın ama idare et bende de win 8 single language var illegal yollara gerek yok bence ama yine de karar senin madem değişiklik yapacaksn sana önerim illegal yapacaksan win 7 ye geç @N!tr0gen
  • quote:

Orijinalden alıntı: N!tr0gen

Windows 8 Single Langue 64 bit sürümüne sahibim. serial biosa gömülü. ama sıfırdan format atmak istiyorum. fakat bu windows iso sunu nereden temin edeceğim windowsun böyle bir paylaşımı var mı? single langue ye devam etmemimi yoksa illegal olarak windows 8 pro mu kullanma mı tavsiye edersiniz?

aradığınız bu sanırım,
    sayfada şöyle bir açıklama var:
    BIOS’a Gömülü Windows Lisans Anahtar yüzünden sorun yaşıyorsanız
    eğerki sildiyseniz core sisteminizi, bu sürümü yükleyip tekrar orjinal lisansınızı rahatça kullana bilirsiniz.
    http://www.****larindir.com/windows-8-core-single-language-turkce-x64-tek-link-indir.html
    edit: buradan -Ah şu DH yasakları ömrümü yedin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 6 Aralık 2013; 21:45:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.