Şimdi Ara

windows 8 ekran kartını görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bilgisayarıma windows8 pro kurdum ama ekran çözünürlüğümde sorun var internetten 2 gundur çok araştırma yaptım regeditte komut arama yöntemi söylemişler regeditte arama yapıyorum ama sonucu bulamıyor ekran kartım eski bir ekran kartı ati x1250 aynı zamanda aygıt yöneticisinde Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı gözüküyor drever yukluyorum ama durum hala aynı acaba ekran katından dolayımı yoksa ben mi yapamıyorum

• surucusunu dogru yuklediginden emin misin? win7 gibi otomatik tanimayabilir... kendin ayrica bi daha tanitman gerekir...
  • evet eminim ama anlamadığım aygıt yöneticisinde neden ünlem çıkmıyor ve ekran kartı hiç gözükmüyor ve driver yuklerken aygıt bulamadığı için yüklenmedi diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bendede var ilk öncelikle ses cıkmıyordu pcden win7 idi sorun yoktu ses hariç xp indirdim iyice beter oldu win8 pro indirdim belki düzelir diye bu sefer hiç oyun oynayamiyorum cok kasıyor ancak internetten darkorbit gibi oyunları oynaya biliyorum cok kötü durum şimdi win7 pro ya geri dönüyorum inş düzelir
  • Aynı sorun bende de var. Benim biglisayar MSI VR330X, ekran kartı GeForce Go 6100. Win 8' i kurduktan sonra aygıt yöneticisinde ekran kartı hiç görünmüyor. Sadece Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı gözüküyor. GeForce' un sitesinde girip orda yazdığı ve anlatıldığı kadarıyla doğru driverı indiriyorum ancak çalıştırdığımda uygun donanım bulunamamıştır uyarısı veriyor. Projeksiyon cihazı ile bağlantı bile yapmıyor, grafik kartı desteklemiyor diyor. Konuyla ilgili çözüm var mıdır yoksa Win7' ye dönmek mi en mantıklısı?
  • bendede aynı durum cözümü nedir acaba
  • Sorunun çözümünü bulan var mı acaba bende de aynı sorun var da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 grafik kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.