Şimdi Ara

♦WİNDOWS 8 DEV & SÜPER TEMA ARŞİVİ YÜKLENMESİ RESİMLİ ANLATIM !♦ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
23
Favori
126.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dblackx

quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

hocam temaların pc ye zararı varmı optimizeyi felan etkilermi
    edit: teşekkürler bu arada hayır duamızı ettik

şu dosyayı al şuraya at diyorsunda hocam bunun ayarları felan var shell ler değişmiyor izin sağlanmıyor ... ikonlar felan yüzeysel geçmişsin konuyu

tamam anlatırım onuda öyle olanlar var olmayanlar var çünkü ama shell değiştirmeyi pek önermiyorum orjinalini silersen çok bela oluyor.

Yok hocam ben baktım, temaların içinde anlatım var fakat ingilizce.Orda dediğine göre shell dosyasının sonuna original ekliyorsun sorun çıkmıyor, misal "shell32.original.dll" bu şekil.

bende okudum yedek felan aldımda şu izinleri veremedim bir türlü anlayamadım arkadaş sırası ile gösterse çok sevinirim..

Hocam yedeğini almaya gerek yok.Ben dediğim gibi yaptım.Dosyanın adı "shell32.dll" diyelim onu "shell32.original.dll" yaptım öyle attım oraya sorun çıkmadı şuanda.

yok hocam adını da değiştiremiyorum erişimi sağlayamadım orada adam kontrol paneline felan gir diyorda olmadı bir türlü

Hocam system32'nin içindekinin değil, yeni atacağınız temanın shell32 dosyasının adının sonuna ekliyiceksiniz original yazısını.

hocam siz yaptınız mı çunku sizin yaptıgınız gibi yapınca olmuyor oradaki . original yazısı eskisi için yapılması lazım orjinal oldugunu belirtmek için işi sağlama alıyoruz sonra tema içindeki shell32 oraya atıyoruz

• quote:

BumpTop isimli program da çok ilgince benziyor, bir göz atıp uygun bulursanız buraya almanızı öneririm..http://forum.donanimhaber.com/m_72330770/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72336294
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

BumpTop isimli program da çok ilgince benziyor, bir göz atıp uygun bulursanız buraya almanızı öneririm..http://forum.donanimhaber.com/m_72330770/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72336294

biliyorum bunu win8 özelliği değil ek uygulama başta güzel geliyor ama sonraları pek işlevsel olmuyor genede bir bakacağım.

• quote:

hocam siz yaptınız mı çunku sizin yaptıgınız gibi yapınca olmuyor oradaki . original yazısı eskisi için yapılması lazım orjinal oldugunu belirtmek için işi sağlama alıyoruz sonra tema içindeki shell32 oraya atıyoruz

Senatorts dostum yükleme konusunda eksiklik olduğunu söylemiştiniz haklıydınız. 3. adım eklendi buyrun.

3.Adım
    Bazı temalar daha fazla özelleştirme içeriyor mesela shell32.dll explorerframe.dll gibi bunları C:Windows:system32 nin altında orjinalini resimlerde anlatıldığı gibi yapıyoruz.

Tabi bunları yaparken windows bizden gerekli izniniz yok diyebilir bunun için alttaki linkten indireceğimiz ufak regeditler var. Add Take Ownership Option.reg dosyasını çift tıklatıp açıyoruz gelen soruya evet ve tamam diyoruz . şimdi artık herhangi bir dosyaya sağ tıklayınca take ownership yazısı gelecek dosyaları değiştirmeden ona bir kere basıyoruz artık sorun çıkmıyor. Bu özelliği silmek içinde remove take ownership reg dosyasını çalıştırırsanız o özellik kaybolur. Sahiplik alma olayı kaybolur.

Take OwnerShip İNDİR !!

♦WİNDOWS 8 DEV & SÜPER TEMA ARŞİVİ YÜKLENMESİ RESİMLİ ANLATIM !♦

Bundan sonra temanın içinde gelen dosyaları orjinalini resimdeki şekilde değiştirdikten sonra o konuma atıyoruz. Oturumu kapatıp açtığımızda veya bilgisayarı kapatıp açtığımızda değişiklikler aktif oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Mart 2013; 15:09:05 >

• quote:

quote:

Senatorts dostum yükleme konusunda eksiklik olduğunu söylemiştiniz haklıydınız. 3. adım eklendi buyrun.

3.Adım
    Bazı temalar daha fazla özelleştirme içeriyor mesela shell32.dll explorerframe.dll gibi bunları C:Windows:system32 nin altında orjinalini resimlerde anlatıldığı gibi yapıyoruz.

Tabi bunları yaparken windows bizden gerekli izniniz yok diyebilir bunun için alttaki linkten indireceğimiz ufak regeditler var. Add Take Ownership Option.reg dosyasını çift tıklatıp açıyoruz gelen soruya evet ve tamam diyoruz . şimdi artık herhangi bir dosyaya sağ tıklayınca take ownership yazısı gelecek dosyaları değiştirmeden ona bir kere basıyoruz artık sorun çıkmıyor. Bu özelliği silmek içinde remove take ownership reg dosyasını çalıştırırsanız o özellik kaybolur. Sahiplik alma olayı kaybolur.

Take OwnerShip İNDİR !!

♦WİNDOWS 8 DEV & SÜPER TEMA ARŞİVİ YÜKLENMESİ RESİMLİ ANLATIM !♦

Bundan sonra temanın içinde gelen dosyaları orjinalini resimdeki şekilde değiştirdikten sonra o konuma atıyoruz. Oturumu kapatıp açtığımızda veya bilgisayarı kapatıp açtığımızda değişiklikler aktif oluyor.

teşekür ettim hocam ama yapanların dikat etmesi gerek demin pc çöktü neyseki sistem geri yukleme açıktı 4-5 gün geriye attık pc yi .. yapan arkadaş kurallara uysun sorun çıkmaz diye düşünüyorum ama bana ters tepti

• quote:

teşekür ettim hocam ama yapanların dikat etmesi gerek demin pc çöktü neyseki sistem geri yukleme açıktı 4-5 gün geriye attık pc yi .. yapan arkadaş kurallara uysun sorun çıkmaz diye düşünüyorum ama bana ters tepti

işte dikkat edersen üst mesajlarıma bundan bahsediyordum dostum. dikkatli olmak gerek + dll dosyalarını değiştirmeyi pek önermiyorum demiştim zaten. ama dikkatli olursan bir sorun olmaz.
  • quote:

quote:

işte dikkat edersen üst mesajlarıma bundan bahsediyordum dostum. dikkatli olmak gerek + dll dosyalarını değiştirmeyi pek önermiyorum demiştim zaten. ama dikkatli olursan bir sorun olmaz.

öyle de insanın başına ya meraktan ya

güzel paylaşım teşekkürler tekrardan

• quote:

Orijinalden alıntı: TECHTRONİC

Alakasız ama ben Part 2 deki Windows 7 Style for Windows 8 temasında masaüstündeki balığın türünü merak ettim

beta olması lazım
  • beyler konudan uzaklaşmayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talep gelirse güncelleceyeğim.
  • Ben sadece açık olan pencerenin başlık renigini değiştirmek istiyorum.

Regedit üzerinden anlatılanlar işe yaramadı. Tema rengimi siyah yapıyorum ve yazı rengide siyah olunca başlıklar görünmüyor haliyle. Bunun için basit bi yol varmı?
  • Arkadaşlar ben temayı dizine attım tema çalıştı ama gerekli izinleri bi türlü yapamadım."Take"yi de yaptım sa tıkla.Yine izin vermiyo.Neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_DONERCI -- 10 Mart 2013; 13:12:14 >
  • tmm siz yardımcı olmayın bana . Back track 5'i açtım ordan o dosyaları değiştirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_DONERCI

Arkadaşlar ben temayı dizine attım tema çalıştı ama gerekli izinleri bi türlü yapamadım."Take"yi de yaptım sa tıkla.Yine izin vermiyo.Neden?

Neyin izninden bahsediyorsun hocam? Tema çalışmış, shell32.dll dosyasının iznini mi?
  • aynen Shell dosyasının iznini bi türlü yapamadım . tema çalıştı ama shell dosyasınn içindeki klasör pencereleri falan yüklenmemişti. yani sadece normal tema uygulandı temanın. shell dosyasını take dene programla değiştirmeye çalıştım ama bi türlü olmadı izin gerekli diyo. bende Back track 5 i açtım ordan değiştirdim . acaba bende niye değişöedi . Sistemim windows 8 pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_DONERCI

aynen Shell dosyasının iznini bi türlü yapamadım . tema çalıştı ama shell dosyasınn içindeki klasör pencereleri falan yüklenmemişti. yani sadece normal tema uygulandı temanın. shell dosyasını take dene programla değiştirmeye çalıştım ama bi türlü olmadı izin gerekli diyo. bende Back track 5 i açtım ordan değiştirdim . acaba bende niye değişöedi . Sistemim windows 8 pro

ilginç bir durum hocam o zaman el ile sahiplik alma olayi var onu yapabilirsin google a yaz cikar mobilim suan ama backtrackle yapmisn zaten.

ayrica bana yardim etmiyorsunuz felan demişsin yakistiramadim banliydim o ara ben konuya yazan herkese er yada geç yardim ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Mart 2013; 19:14:43 >
  • Yeni tema yok mu?
  • tek kelime ile oha gerçeklten müthiş ama bilgisayarı yavaşlatır diye korktum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Yeni tema yok mu?

haftaya vizelerim var en gec haftasonu ekleyebilirim belki

• quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

tek kelime ile oha gerçeklten müthiş ama bilgisayarı yavaşlatır diye korktum

yok hocam oyle birsey olmaz kurup zevkini cikarin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.