Şimdi Ara

♦WİNDOWS 8 DEV & SÜPER TEMA ARŞİVİ YÜKLENMESİ RESİMLİ ANLATIM !♦ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
23
Favori
126.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

...Windows 8 TEMALARI ANA KONU DH Özel Sayfasına Hoşgeldiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Ekim 2013; 21:40:06 >
  • indirdim kurdum yeniden başlattı kendine dosya nerde
  • Planta ve mund nasıl yükleyeceğiz içindekiler farklı
  • 3.adımı hiç anlamadım.Çok istiyorum bu temaları.Yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeamStarq

3.adımı hiç anlamadım.Çok istiyorum bu temaları.Yardım edin

hangi 3.adımı sahiplik almayımı ?
  • bu aralar yeni temaları kontrol edeceğim çıkmışsa koyacağım
  • 3. adımı ben de anlamadım .yardımcı olursan sevinirim.sahiplik alma tamam da original uzantısını system 32 deki eski dosyaya mı ekleyeceğiz yeni kopyalayacağımız dosyayaa mı ?ve Shell.original.dll gibi mi olacak Shell.original gibi mi.içindeki açıklamada .dll olmıycak demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhyol

3. adımı ben de anlamadım .yardımcı olursan sevinirim.sahiplik alma tamam da original uzantısını system 32 deki eski dosyaya mı ekleyeceğiz yeni kopyalayacağımız dosyayaa mı ?ve Shell.original.dll gibi mi olacak Shell.original gibi mi.içindeki açıklamada .dll olmıycak demiş.

sahipliğini aldıktan sonra eski dosyayı şu şekilde değiştirin shell.dll.original modlu dosyanın ismi shell.dll olacak oturumu kapatıp açtığında değişiklikler etkili olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

3. adımı ben de anlamadım .yardımcı olursan sevinirim.sahiplik alma tamam da original uzantısını system 32 deki eski dosyaya mı ekleyeceğiz yeni kopyalayacağımız dosyayaa mı ?ve Shell.original.dll gibi mi olacak Shell.original gibi mi.içindeki açıklamada .dll olmıycak demiş.

sahipliğini aldıktan sonra eski dosyayı şu şekilde değiştirin shell.dll.original modlu dosyanın ismi shell.dll olacak oturumu kapatıp açtığında değişiklikler etkili olur.

sahiplik almak için gerekeni yaptım ancak ismi değiştirmeye çalıştığımda "bu dosyada değişim yapabilmeniz için trustedinstaller size izin vermelidir" uyarısını alıyorum.bu konuda bi bilginiz var mı ?

• quote:

quote:

quote:

sahiplik almak için gerekeni yaptım ancak ismi değiştirmeye çalıştığımda "bu dosyada değişim yapabilmeniz için trustedinstaller size izin vermelidir" uyarısını alıyorum.bu konuda bi bilginiz var mı ?

windows 7 de bu yöntem oluyordu ama windows 8 de olmuyordu hatırladığım kadarıyla sırf o yüzden bile dönmüştüm 7 ye sinirimi bozmuştu bu kısıtlamalar

Windows 8 de Dosyaladan Sahiplik Alma [TrustedInstaller Sorunu]

Öncelikle sahiplik almak istediğiniz dosyaya sağ tıklayın ve 'Özellikler'e basın.

Özelliklerden 'Güvenlik' sekmesine giriyoruz.Oradan 'Gelişmiş'e basıyoruz.

Gelişmiş'e bastığımızda karşımıza resimdeki pencere geliyor. Yukardaki sekmelerden 'sahip'e, oradan da 'düzenle'ye basıyoruz.

Burada 'geçerli sahip'i değiştirmek için oturum profilinizi seçin ve 'uygula'ya basın. Bir uyarı penceresi gelecek. Tamam deyip pencereyi kapatın.

Tekrar sağ tıklayıp, özellikler'den geldiğimiz güvenlik sekmesinde 'düzenle'ye basıyoruz.

Oturum profilimize tıkladığımızda izin ayarlarının artık aktif olduğunu görebilirsiniz. Burada 'Tam denetim'e tıklayarak gerekli bütün izinleri verebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

windows 7 de bu yöntem oluyordu ama windows 8 de olmuyordu hatırladığım kadarıyla sırf o yüzden bile dönmüştüm 7 ye sinirimi bozmuştu bu kısıtlamalar

Windows 8 de Dosyaladan Sahiplik Alma [TrustedInstaller Sorunu]

Öncelikle sahiplik almak istediğiniz dosyaya sağ tıklayın ve 'Özellikler'e basın.

Özelliklerden 'Güvenlik' sekmesine giriyoruz.Oradan 'Gelişmiş'e basıyoruz.

Gelişmiş'e bastığımızda karşımıza resimdeki pencere geliyor. Yukardaki sekmelerden 'sahip'e, oradan da 'düzenle'ye basıyoruz.

Burada 'geçerli sahip'i değiştirmek için oturum profilinizi seçin ve 'uygula'ya basın. Bir uyarı penceresi gelecek. Tamam deyip pencereyi kapatın.

Tekrar sağ tıklayıp, özellikler'den geldiğimiz güvenlik sekmesinde 'düzenle'ye basıyoruz.

Oturum profilimize tıkladığımızda izin ayarlarının artık aktif olduğunu görebilirsiniz. Burada 'Tam denetim'e tıklayarak gerekli bütün izinleri verebilirsiniz.

anlatım sanırım win7 ye göre olmuş yine.şuradakinin aynısıhttp://www.ailevadisi.net/tutorials/554538-windows-7-de-dosyaladan-sahiplik-alma-trustedinstaller-sorunu.html

win8 de sahip kısmından sonra pencereler farklı.

• Muazzam olmuş bu başlık ya hu. Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tobisto

Muazzam olmuş bu başlık ya hu. Çok teşekkürler.

aynısı win7 içinde gelecek

+ Bu arada duyurayım büyük ihtimalle twitter açacağım çok fazla mesajlar atılıyor sorular soruluyor buradan yetişemiyoruz veya sayfaların açılması zaman alıyor artık oradan da ulaşabileceksiniz bana

haftaya perşembe - cuma günleri

+Windows 7 ANA KONU (İçinde yararlı ve pratik herşey olacak !)

+Windows 7 DEV & HARİKA TEMA ARŞİVİ & YÜKLENMESİ

+LOGITECH Mouse' ları Makrolama Resimli Anlatım

konuları açılacaktır.

izlemede kalın.
  • mesajım bulunsun, yarın deniycem, şimdiden eline sağlık hocam
  • ♦WİNDOWS 7 SÜPER & DEV TEMA ARŞİVİ & YÜKLENİMİ RESİMLİ ANLATIM♦ konsu açılmıştır hayırlı olsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_82424959/tm.htm

♦WİNDOWS 8 DEV & SÜPER TEMA ARŞİVİ YÜKLENMESİ RESİMLİ ANLATIM !♦

• görselliğe çok önem verdiğim için giriş değiştirildi

♦WİNDOWS 8 DEV & SÜPER TEMA ARŞİVİ YÜKLENMESİ RESİMLİ ANLATIM !♦
  • yarın yeni temalar eklemeye çalışacağım bilginize.
  • Hepsi süper, ellerine sağlık.
  • Ya kardes ben bu mac os x temasini yukleyenedm dosyanin icnden 4 tane dosya cikti ikisi setup hangilerini atacagim ve baska ayar yapmakta gereklimi bi anlatrsan sevinirm ya yuklemeyi istiyordm cunki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enevre -- 21 Ekim 2013; 9:52:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enevre

Ya kardes ben bu mac os x temasini yukleyenedm dosyanin icnden 4 tane dosya cikti ikisi setup hangilerini atacagim ve baska ayar yapmakta gereklimi bi anlatrsan sevinirm ya yuklemeyi istiyordm cunki

Ben yuklemistim ama artik kaldi musait zamaninda yazarim sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.