Şimdi Ara

Windows 8'de Güvenli Mod İPTAL ETME?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar Nod32 için bir c*rack dosyası açtım, boot in safe mode seçeneği vardı tıkladım ve şimdi pc güvenli moddan çıkmıyor! Lütfe acil yardım edin nasıl deaktif edeceğim bu güvenli modu? Normal modda başlatmak için yapmadığım kalmadı, açılış ekranına seçim şıkkı ekledim, normal modu seçtim yine durum aynı, ne yapmalıyım acilll yardımm?!

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

Selamu aleyküm,
    Arkadaşlar Nod32 için bir c*rack dosyası açtım, boot in safe mode seçeneği vardı tıkladım ve şimdi pc güvenli moddan çıkmıyor! Lütfe acil yardım edin nasıl deaktif edeceğim bu güvenli modu? Normal modda başlatmak için yapmadığım kalmadı, açılış ekranına seçim şıkkı ekledim, normal modu seçtim yine durum aynı, ne yapmalıyım acilll yardımm?!

Sistem geri yükleme yaparak, boot in safe mode seçeneğini seçtiğin tarihten önceki bir tarihe yüklersen geçebilir. Bu yöntemi deneyebilirsin.
  • quote:

Selamu aleyküm,

nod32 yi kaldır. sistemi geri yükle
  • Nod 32'yi kaldırdım, sistemi geri yükledim yine yok.. :(
  • Beyler çok acil yardım lütfen, her başlık altında konu açmak istemiyorum lütfen yardımcı olun..
  • quote:

Selamu aleyküm,

Hocam klasik olcak ama o tür antivirüs yazılımlarını korsan kullanmamaya çalışın,korsan olanlar sizi korumaktan çok daha çok zarar verir yani kurmayın daha iyi gibi bir öneri verebilirim.Örnek olarak ben korsan kullanmadıgım için hiç kurmuyorum,çünkü genelde ilaçlı programların ilacında virüs oluyor veya seriallerde bizzat virüs çekiyor.

Gelelim sorunun çözümüne,size zahmet olmazsa bios pilini çıkartıp takar mısınız ? Genelde bu pil çıkartılınca bios fabrika ayarına dönüyor,o pili çıkartıp takın bakalım sonuç ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

quote:

Selamu aleyküm,

Hocam klasik olcak ama o tür antivirüs yazılımlarını korsan kullanmamaya çalışın,korsan olanlar sizi korumaktan çok daha çok zarar verir yani kurmayın daha iyi gibi bir öneri verebilirim.Örnek olarak ben korsan kullanmadıgım için hiç kurmuyorum,çünkü genelde ilaçlı programların ilacında virüs oluyor veya seriallerde bizzat virüs çekiyor.

Gelelim sorunun çözümüne,size zahmet olmazsa bios pilini çıkartıp takar mısınız ? Genelde bu pil çıkartılınca bios fabrika ayarına dönüyor,o pili çıkartıp takın bakalım sonuç ne olacak.

Haklısınız, bidaha antivirüslerde daha seçici olacağım. Pili çıkartıp takmayı da denedim, sonuç aynı.. Sanki normal mod gitmiş, sadece güvenli mod kalmış pc'de. Format amak istemiyorum, lakin son çare olarak bir o var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.