Şimdi Ara

Windows 8'de başlat menüsü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 98 ya da Windows7'de olduğu gibi ve aşağıdaki resimde görüldüğü gibi Windows 8'de başlat menüsü bulunmuyor mu?
    Her şey sadece başlangıç ekranında mı yer alıyor?

Windows 8'de başlat menüsü?

• normal şartlarda başlat menüsü yok ama startisback programına bakın
  • microsoft windows 8 i multi-mobil platformlar için kastığı sürece böyle devam edecek. Bu saatten sonra 3. parti yazılımlar haricinde başlat menüsünü getirmez.

Hem piyasa da şu an çıkan bütün dizüstü sistemler dokundur ekranlı...
  • startmenu 8 tavsiye ederim
  • bnce menü programı felan yükleme çünkü Windows 8 güncellemesi olarak gelecek Windows 8.1de başlat menüsü olacak o zamana kadar sabret
  • 8.1 de başlat butonu var, ama menüsü yok. Ücretsiz olan Classic Shell programını kurun, konuyu unutun..
  • Vay arkadas sanki çok kullanıyorsunuz bu başlat menüsünü. Kabul edin artık windows 8 böyle bir yazilimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizde (Türk İnsanında) hep böyle olmuştur, köyünden büyük şehire gelmiştir oraya uymak yerine köyünün adetlerini oraya getirip köyündeki gibi yaşamaya gayret etmiştir. Köyünden gelip biraz gayret edip uyum sağlayanlar şimdi şehirlidir ama önemsemeyip köyündeki gibi yaşayanlar ve şehirde doğan çocukları dahi halen şehirli değildir. Bunları söylerken kendimi hariç tutmuyorum, ben de Windows 8'i halen start menüsü ile kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 5 Eylül 2013; 0:58:24 >
  • Alışkanlıklarımızdan kolay vazgeçmiyoruz
    Yenilik sevenler nadiren de olsa cıkıyor
    Ama birisi şart koşsa zorunlu tutsa mecburen kullanacağız
    Örnek en tiryakisi bile ramazanda oruç tutuyorsa 14 saat hiç sigara içmiyor
    Ramazan bitti mi, gune de sigarayla başlıyor
    işte böyle bir şey bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: romanadamita34

Vay arkadas sanki çok kullanıyorsunuz bu başlat menüsünü. Kabul edin artık windows 8 böyle bir yazilimdir.

İyi de sana dert olan ne burada anlamadım?

Geçen hafta elimdeki Win7'yi, Win8'e upgrade ettim. Sen kullanmıyor olabilirsin ama ben sık sık kullandığım başlat menüsünü, Win8'de bulamayınca bir an garipsedim, kendisiyle daha yeni tanıştığım için. Bunda absürd olan ne var?

Önüme yabancısı olduğum bir yazılım gelmiş, aşina olduğum şeyi bulamadığım için "ben mi bir hata yapıyorum acaba?" diye düşünerek burada bir soru soruyorum. Sağ olsun arkadaşlar gerekli cevapları vererek bilgilendirmede bulunuyorlar.

Kalkıp da "Win8 çok tırt yea" tarzı bir karalama falan yaptığım da yokken sana ne oluyor da böylesi bir üslup ve tavır takınıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senry -- 5 Eylül 2013; 1:35:53 >

• Start8 programı ile ekleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.