Şimdi Ara

Windows 8 bilgisayarımı kopyalamak anlatamadım gir içeri :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bnm 2.60 ghz 8 gb ram 2 gb amd ekran kartı pc m var f4 den format atıyorum fakat ben cd ye atmak istiyorum formatını bu mümkünmü?

• ?
  • F4 ten attığın format dizüstü pc sanırım onun içinde gelen işletim sisteminin recovery si üreticiler format cd si vermiyor bunun yerine pc içine işletim sistemini ve driverlerin kopyası oluyor sen f4 le kolayca ordan format atıyosun. CD içine ancak onun kopyasını yaparsın oda genelede sadece 1 kopyaya izin veriyor markaya göre değişiyor windowstan üreticinin programı olur ordan cd ye kopya yaparsın, ama sadece aynı model pclerde kullanabilirsin onu normal format cd si gibi değildir pc ye özeldir. Yapmak için araştır biraz recoveryyi.
  • cd ye format atmak ne demek
    DVD roma win dvd si takacaksın veya boot lu USB bllek kullacaksın
    format atacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kısmen26

F4 ten attığın format dizüstü pc sanırım onun içinde gelen işletim sisteminin recovery si üreticiler format cd si vermiyor bunun yerine pc içine işletim sistemini ve driverlerin kopyası oluyor sen f4 le kolayca ordan format atıyosun. CD içine ancak onun kopyasını yaparsın oda genelede sadece 1 kopyaya izin veriyor markaya göre değişiyor windowstan üreticinin programı olur ordan cd ye kopya yaparsın, ama sadece aynı model pclerde kullanabilirsin onu normal format cd si gibi değildir pc ye özeldir. Yapmak için araştır biraz recoveryyi.

Ewet dizüstü bilgisayar recovery ile format atıyorum fakat her ihtimale karsı DVD yazdırmak istiyorum araştırıcağım sağol
  • yrdm edecek yokmuu???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.