Şimdi Ara

WİNDOWS 8 ***64 BİT HATASİ*** Lütfen Acil Yardım****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
4.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİLGİSAYARIM msi GE 60 0ND 459XTR _ 64 bitlik bilgisayar ilk kurulum yaptığımda bilgisayarın komple imajnı almıştım şuan format atmam gerekiyor, nero ile imajı format cdsine dönüştürdüm ama tam formata başlayacağım *** 64 BİT YAZAN DİĞER YÜKLEME DİSKİNİ KULLANIN DİSKİ TAKTIĞINIZDA WİNDOWS KURLUMU YENİDEN BAŞLICAKTIR diye bi hata veriyor ve format atamıyorum ne yaptımsa çözümünü bulamadım acilinden yardım lütfen.....

• kalvis K kullanıcısına yanıt
    neden iso oluşturup format atmakla uğraşıyorsunki. imajı geri yükle olsun bitsin. zaten imaj almanın espiriside format atmakla uğraşmamak içindir.
  • imajı nasıl geri yüklicem onu bılmıyorumkı zaten bı arkadaşım yapmıştı suan ona ulaşamıyorum ımaj d diskinde duryor dvdye atınca daha ıyı olur dıye dusnmustum ama olmadı ımaj nasıl gerı yuklenır
    valla imajı hangi programla aldı acaba arkadaşın. acronish ile mi, ghost ilem i, sistem win7 ydide sistem görüntüsü mü aldı. bunları bilmek lazım.
  • Dosya uzatılsını yaz hangi programla çalıştığı öğrenelim.
  • iso dosyası bu imajıda acronisle alındı dıye hatrlıyorum ama tam emın deılım, bırde ben bu ımajla bı defaformat attım taa o zamandan berı bılgısayar acılrken ıki tane Windows 8 seçeneği gelior ekrana Windows 8 on volüme dıye belkıde ondan yapıyordur dıcem ama daha bu konularda fazla bılgım yok, ekran açılırken gelen goruntu bu. Yardımlarınz ıcın sımdıden teşekkür ederım. WİNDOWS 8  ***64 BİT HATASİ***  Lütfen Acil Yardım****
     WİNDOWS 8  ***64 BİT HATASİ***  Lütfen Acil Yardım****

.tib uzantılı ise acronisle alınmıştır.http://programlar.enpedi.com/2012/09/acronis-true-image-sistemi-geri-yukleme.html buradan faydalan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anladım hocam, imajı alan arkadaş bır ıso dosyası bırde tib dosyası seklınde almış, suan format tamam ama pc yı açtığımda yukarıda resım ekrana gelıor bunu önlemek ıcın ne yapmam lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.