K

Er
08 Kasım 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 2 (Bu ay: 0)
Gönderileri
ARKADAŞLAR BİLGİSAYARIM msi GE 60 0ND 459XTR _ 64 bitlik bilgisayar ilk kurulum yaptığımda bilgisayarın komple imajnı almıştım şuan format atmam gerekiyor, nero ile imajı format cdsine dönüştürdüm ama tam formata başlayacağım *** 64 BİT YAZAN DİĞER YÜKLEME DİSKİNİ KULLANIN DİSKİ TAKTIĞINIZDA WİNDOWS KURLUMU YENİDEN BAŞLICAKTIR diye bi hata veriyor ve format atamıyorum ne yaptımsa çözümünü bulamadım acilinden yardım lütfen.....
arkadaşlar cod ghostu kuralı 3 4 gün oldu ama hala oynayamadım, oyun açılınca bıraz gıdıyor sona the save file has become corrupted (bad checksum) dıye bı hata verıyor hala nedenını bulabılmış değilim, lütfen bu sorunu çözmemde yardımcı olun
arkadaşlar oynu kuralı 3 4 gun oldu oyunu açıyorum ama açılır açılmaz bad checksum dıye bır hata verıyor ve oyun kapanıyor ne yapmalıyım bilgisayarım oyun canavarı msi ge 60 - 8 gb ram - 2 gb nvidia gtx 660m ekran kartı - i 5 3630 qm işlemci ama bu hatanın nedenını bulamadım acılınden yardım.....
arkadaşlar bilgisayarım msi ge 60 459 xtr 2 aylık pc frmat atayım dedim kurulum cdsini taktığımda *** 64 bit yazan diğer yükleme diskini kullanın. Diski taktığınızda Windows kurulumu otomatik olarak yeniden başlar *** diyor. aynı cdyı başka laptopa taktığımda aynı hatayı yıne verdı acaba dvdemı bıse var kendım kopyalamıştım neroyla lütfen yardım edermısnz
call of duty ghost the save file has become corrupted - bad checksum hatası nasıl çözülür_? ltfen yardım eddiiiiinnnnnnnn
arkadaşlar cod ghostu yukledım ama oyun daha ılk bolumde böyle bı hata verıp oyunu kapattı acil yardım daha oyuna gıremedım laptop msi ge60 0nd 459 xtr ekran kartı nvidia gtx 660m gb ram var tam oyun canavarı laptop ama bu hata nasıl duzelır acılınde yardm cod ghost the save file has become corrupted (bad checksum)
Hakkında
Hakkımda:
Bir lafa bakarım lafmı diye, birde adama bakarım adammı diye...
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.065 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyuna Özel Forumlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.