Şimdi Ara

Windows 8.1 Sağ Tık Menüsü Düzenleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben VLC Media Player'ı indirdim.Sorunsuz kullanıyordum fakat alttaki resimdeki gibi bu ek seçenekler gözüme takıldı.Ve üstelik bu bir video,müzik dosyası bile değil bir klasör.Yani bir klasöre sağ tıkladığımda VLC Media Player'a ekle seçeneği çıkıyor.Ben bu seçeneğin çıkmasını istemiyorum ama VLC Media Player'dan da vazgeçmek istemiyorum.Bu seçenekleri temizlemenin eğer bir yöntemi varsa hem VLC Media Player için hem de diğer programlar için kullanacağım.Fakat programsız çözüm yolu önerileriniz benim için daha kıymetli olur.Kayıt defterinden falan yapılabilecek bir şey varsa bilgilendirirseniz sevinirim.Yardımlarınız bekliyorum...

Windows 8.1 Sağ Tık Menüsü Düzenleme

• ybs79521907 kullanıcısına yanıt
    Kurarken seçenekler vardır oradan bu sağ click özelliğini kapatabilir yada CCleaner ile Araçlar bağlanğıç sağ tık seçeneklerinden bu özellikleri kapatabilirsin
    Vlc programın içinde virüs mevcuttur ve Bilgisayarda açık kapı bırakır
    Bunun yerine MEDİA PLAYER CLASSİC HOME CİNEMA öneririm 64 bit 32 bit seçenekleri mevcut

http://www.tamindir.com/media-player-classic-home-cinema/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinBlue -- 20 Kasım 2013; 0:05:08 >
  • LifeinBlue kullanıcısına yanıt
    İlgin için teşekkür ederim.VLC'yi sesi %200 yaptığı için kendime yakın hissettim ama K-Lite Codec hep bir kenarda duruyordu bilgisayarın.Artık daha sık kullanacağım bunu.Ve CCleaner'ın böyle bir seçeneği olduğunu bilmiyordum.Deneyeceğim.Tekrardan Teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.