Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • suan butun herseyini kurmusum ve sorunsuz calisiyor yeni formatlayarak 8,1 kurdum sorunsuz calisiyor

• Daha geç açılmaya başladı sanki.
  • arkadaşlar merhabalar... rahat battı hemen 8.1 yükledim pişman oldum. acer5745g notebookumda nvidia gforce330m ekran kartım var... windows 8 prewiew dan 8.1 yükselttim. 1024*768 çözünürlükten yukarısını desteklemiyor. nvidia güya driver ı güncellemiş ama bende sürekli hata veriyor. masaüstü ekranımı 1024 çözünürlükten yukarı kullanamıyorum. prewiew sürümde sorun yoktu gayet güzeldi. ne yapmalıyım sinir oldum lütfen yardım edin!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

suan butun herseyini kurmusum ve sorunsuz calisiyor yeni formatlayarak 8,1 kurdum sorunsuz calisiyor

windows update sorunsuz calişiyormu arkadaslar windows 8.1 ücretli alıp kullananlar windows updateye tıklayıp gtüncelleme hatası veriyormu bakabilirmisiniz

windows update yeni güncellemeri arıyamadı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 20 Ekim 2013; 11:44:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

quote:

Orijinalden alıntı: Oz'

Çok fena format atasım var bilgisayarda sorun olmamasına rağmen :)

At bir format ... Format ruh sağlığına çok faideli...

Abi stres atmak istiyorum ya format atacağım ya başka birşey attıracağım neden böyle oldu anlamadım.
  • Dil problemi hala çözülmüş değil
  • onuralkan16 O kullanıcısına yanıt
    acaba sıkıntı grafik kartında olabilir mi??
  • quote:

quote:

quote:

Abi stres atmak istiyorum ya format atacağım ya başka birşey attıracağım neden böyle oldu anlamadım.

bende de düzenli olarak 4-5 ayda bir oluyor , nedenini bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Prophet26:.

quote:

quote:

quote:

Morbus Formatus : format atma hastalığı

Zaman zaman kafada ''at formatı oh miss gibi olsun windows'' yankısıyla birlikte kendini gösterir. format at,windows tertemiz olsun, birkaç gün içinde formattan önceki bütün uygulamaları programları yeniden kur, sonra yeniden formata ihtiyaç duy şeklinde sürebilecek içinden çıkılmaz bir döngüye yol açabilecek hastalıktır...

• Arkadaşlar kafayı yiyeceğim en sonunda. 8.1de ne yaptıysam AMD driver yükleyemedim. Var mı benzer sorun yaşayan ?

Keşke update yapmasaydım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuralkan16

arkadaşlar merhabalar... rahat battı hemen 8.1 yükledim pişman oldum. acer5745g notebookumda nvidia gforce330m ekran kartım var... windows 8 prewiew dan 8.1 yükselttim. 1024*768 çözünürlükten yukarısını desteklemiyor. nvidia güya driver ı güncellemiş ama bende sürekli hata veriyor. masaüstü ekranımı 1024 çözünürlükten yukarı kullanamıyorum. prewiew sürümde sorun yoktu gayet güzeldi. ne yapmalıyım sinir oldum lütfen yardım edin!!!

Formatla :D ben öyle yaptım 8 e geri döndüm sorunları bir türlü çözemedim anlam veremedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .:Prophet26:.

quote:

quote:

quote:

Morbus Formatus : format atma hastalığı

Zaman zaman kafada ''at formatı oh miss gibi olsun windows'' yankısıyla birlikte kendini gösterir. format at,windows tertemiz olsun, birkaç gün içinde formattan önceki bütün uygulamaları programları yeniden kur, sonra yeniden formata ihtiyaç duy şeklinde sürebilecek içinden çıkılmaz bir döngüye yol açabilecek hastalıktır...

O değilde öncekinde Crysis'in save dosyasını almamıştım baştan başladık :)

• Arkadaşlar Pro ile Enterprise arasında ne gibi bir fark var ?
  • Logitech F710 Gamepad çalışmıyor 8.1'de. Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuralkan16

arkadaşlar merhabalar... rahat battı hemen 8.1 yükledim pişman oldum. acer5745g notebookumda nvidia gforce330m ekran kartım var... windows 8 prewiew dan 8.1 yükselttim. 1024*768 çözünürlükten yukarısını desteklemiyor. nvidia güya driver ı güncellemiş ama bende sürekli hata veriyor. masaüstü ekranımı 1024 çözünürlükten yukarı kullanamıyorum. prewiew sürümde sorun yoktu gayet güzeldi. ne yapmalıyım sinir oldum lütfen yardım edin!!!

Aynı problem bendede var şimdi,bir çözünürlükden sonra sistem kabul emiyor,ciddi sıkıntı gerçekten.Bir update şart 8.1'e de bu sıkıntı için.
  • 8.1 i kurarken tam olarak nerede olduğunu hatırlamıyorum fakat dil seçenekleri tarzı bir şey olması gerek ya da siz kurudugunuza göre gerekti diyelim orada oto. ingilizce işaretli ben tıkladım ve Tr yi seçtim sıkıntı olmadı benim başka tür sıkıntılarım oldu ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayerpapaz

8.1 i kurarken tam olarak nerede olduğunu hatırlamıyorum fakat dil seçenekleri tarzı bir şey olması gerek ya da siz kurudugunuza göre gerekti diyelim orada oto. ingilizce işaretli ben tıkladım ve Tr yi seçtim sıkıntı olmadı benim başka tür sıkıntılarım oldu ^^

Ben next next hadi hemen olsun diyerek acele ettim
  • Dil sorunu devam ediyor bir çözemediler
  • Kamerada sorun var benim siyah ekran oluyor kamera çalışmıyor kapatıp açınca düzeliyor yani driver çalışıyor sonra tekrar siyah ekran oluyor neden böyle bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8 Enterpirese ,a güncelleme yokmuş :(

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.