B

Yüzbaşı
30 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 10 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar ahmet nuri akay nasıl? Almayı düşünüyorum da önümüzdeki sene için
Arkadaslar suanda 11.sınıfım ama bu kitapları çözmeden sınava girmemem gerektiğini öğrendim ama kitaplar yayından kalkmış nerden bulabilirim dediğim kitapları hücreleme yöntemine göre olmayan renksiz basım olanları?
arkadaşlar yanlışlıkla 2012 ve 2013 basım yıllı olanları almışımda karekök mps mat için değiştirmeme gerek var mı? Yani kitaplar arasında far var mı?
Evet arkadaşlar ygs kimya için konu anlatımlı kitap arıyorum aklımdakiler simetri yada güvender hangisinin konu anlatımı daha iyidir?
Evet arkadaslar geometri sınavlarda ya 1 yada 2 yanlış falan çıkıyor denemelerde ve gerçek sınavda fullemek için hangisini önerirsiniz?
Evet arkadaşlar kayseride yarın da okullar yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edildi
arkadaşlar bundan 3-4 gün önce superonline eve geldi binaya fiber geldi sizi şu kampanyalardan birine hemen geçirelim dediler(fiber 3lük) cayma bedelini de öderiz dediler bizde tamam dedik ondan sonraki gün modemi bağlayıp gittiler giderken de siz açmayın yarın biri gelicek o kuracak aynı zamanda modemin kutusunu falan da alıcak dediler gidiş o gidiş şu ana kadar ne gelen var ne giden eve gelen adamı aradık dediği şuydu aşagıdaki kutuya sinyal gelmemiş daha onlarda kurmak için sinyali bekliyormuş ama adam bize satarken sorduk ne zaman kullanmaya başlarız diye hemen yarın abi dedi bunu diyen yetkili bayinin satış uzmanı

sonuç olarak izim şimdi ne yapmamız lazım internetin gelmesi için?
arkadaşlar iphone 4s imi satacağım. Nerdeyse 2 yıl oldu alalı ekranda çizik yok arkada da çizik yok jelatinle kullandım. Sırf yan şeritte küçük bi ezilme var. Türkiye cihazı ne kadar eder?

kulaklık temiz ama şarj cihazı biraz eskidi bantla kullanıyorum. 2,3 adet 10 tl lik kılıflar var onları da vereceğim
silinsin
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Türk Telekom
Oyun Platformu
PS3
Takım
Fenerbahçe
TV
Sony
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.110
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 24.061 (Bu ay: 106)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 119 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.