Şimdi Ara

Windows 8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni alınan notebook'larda win 8'de haliyle yüklü. Yani alırken win 8'i de satın almış oluyoruz. Ama elimde herhangi bir ürün anahtarı yok. Bilgisayara format atacak olsam, win 8'i tekrar nasıl orjinal haliyle yükleyebilirim?

Model: Dell Inspiron 5521 G51W61C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onour -- 2 Eylül 2013; 21:30:24 >

• faydalı konu olabilir , takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemâncı -- 2 Eylül 2013; 21:25:58 >
  • Bu laptoplar içinde recover dosyaları gizli olarak tutulur genelde bunu anlamanın yolu başlat çalıştır compmgmt.msc yazıp enter basın depolama disk yönetimine tıklayın burda recover alanı mevcutmu bakın. Üretici firmalar bu kısmı genelede biosa koyarlar ve recover bu alanda başlar bunu internette araştırın. Eğer ek yazılım vs gibi programlar varsa yükleyip bu alandaki bilgiyi dvd ye yükleyebilirsiniz yaklaşık 3 dvd tutuyor.

Marka model yazarsanız kullanıcılarda yorumlayabilir..

Kolay Gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onour

Yeni alınan notebook'larda win 8'de haliyle yüklü. Yani alırken win 8'i de satın almış oluyoruz. Ama elimde herhangi bir ürün anahtarı yok. Bilgisayara format atıcak olsam, win 8'i tekrar nasıl orjinal haliyle yükleyebilirim?

Bilgisayarın altına bakın orada key yazacaktır yazmıyorsa bilgisayar özelliklerinde key yazar.
  • crak yada serialini internetden alip yapabilirsin ben öyle kullaniyorum masaüstü bilgisayarimda crak yaptim şimdiye kadar bi sorun çikmadi senin leptabundada cikmaz kafan rahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunda herhangi bir key yazmıyor. Bilgisayar özelliklerinde de geçerli ürün anahtarının sadece son 5 kodu gözüküyor. Başta kalanlar ***** şeklinde sansürlenmiş vaziyette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onour

Bunda herhangi bir key yazmıyor. Bilgisayar özelliklerinde de geçerli ürün anahtarının sadece son 5 kodu gözüküyor. Başta kalanlar ***** şeklinde sansürlenmiş vaziyette.

Keyfinder programını kullanın:http://www.magicaljellybean.com/keyfinder/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    10 ay önce açıldı
    Windows 11
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: intel hastası

crak yada serialini internetden alip yapabilirsin ben öyle kullaniyorum masaüstü bilgisayarimda crak yaptim şimdiye kadar bi sorun çikmadi senin leptabundada cikmaz kafan rahat olsun

Siz bir yazılımcı olsanız acaba o kadar uğraşıp bir işletim sistemini cracklermiydiniz ? bütün cracklerde virüs vardır size şimdilik zarar vermemiş olabilir ancak gizliliğiniz tehlike altında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XemreG

Bu laptoplar içinde recover dosyaları gizli olarak tutulur genelde bunu anlamanın yolu başlat çalıştır compmgmt.msc yazıp enter basın depolama disk yönetimine tıklayın burda recover alanı mevcutmu bakın. Üretici firmalar bu kısmı genelede biosa koyarlar ve recover bu alanda başlar bunu internette araştırın. Eğer ek yazılım vs gibi programlar varsa yükleyip bu alandaki bilgiyi dvd ye yükleyebilirsiniz yaklaşık 3 dvd tutuyor.

Marka model yazarsanız kullanıcılarda yorumlayabilir..

Kolay Gelsin..

Öncelikle teşekkür ederim. 10,52 gb'lık bir kurtarma bölümü mevcut. Şimdi 2 sorum olacak;

1. Format atarken bu kurtarma bölümünü nasıl kullanarak format atabilirim?

2. Satın almış olduğum bu win 8'i başka bir bilgisayara yükleyerek aktif hale getiremez miyim?

• kurtarma bölümünü bilmiyorum ama satin aldigin win 8 orda format atdiktan sonra crak dosyasini internetden indirip kurup aktif hale getirirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu win8 sadece bu laptop içindir başka bir pc de kullanılıp aktif edilemez genelede ürüd kodu yani win seriali bios da gömülü olduğu için arkada sadece w8 logosu vardır. Kendi otomatik olarak bu seriali alır ve kendini aktif eder başka pc ye geçtiği an çalışmayacaktır.

Laptop markanız ve modeliniz nedir? recover kısa yolu vardır marka ve modele göre değişir f10 f 11 gibi bir tuş ile bu alana girersiniz recover dediğinizde pc ilk aldığınız haline döner.

Kolay Gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XemreG

Bu win8 sadece bu laptop içindir başka bir pc de kullanılıp aktif edilemez genelede ürüd kodu yani win seriali bios da gömülü olduğu için arkada sadece w8 logosu vardır. Kendi otomatik olarak bu seriali alır ve kendini aktif eder başka pc ye geçtiği an çalışmayacaktır.

Laptop markanız ve modeliniz nedir? recover kısa yolu vardır marka ve modele göre değişir f10 f 11 gibi bir tuş ile bu alana girersiniz recover dediğinizde pc ilk aldığınız haline döner.

Kolay Gelsin..

Kazıklandık o zaman desene :) Bilgisayarım Dell Inspiron 5521 G51W61C
  • aynı laptoba sahibiyiz. Yardımı dokunur umarım..

http://www.youtube.com/watch?v=6v5ewszMtGQ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.