Şimdi Ara

WİNDOWS 8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar konuyu dogru yeremi açtım bilmiyorum yanlış açtıysam özür dilerim.bnde toshiba satellite l67014-f bi laptop var ne zamandır bekliyom windows 8 drıverları yayınlanmadı yayınlanacak gibide gözükmüyor toshiba gibi bi markaya yakışmıyoda acaba drıver bulan bi program falan varmı yardımcı olursanız sevinirim

Orijinalden alıntı: kaddafi14

ya arkadaşlar konuyu dogru yeremi açtım bilmiyorum yanlış açtıysam özür dilerim.bnde toshiba satellite l67014-f bi laptop var ne zamandır bekliyom windows 8 drıverları yayınlanmadı yayınlanacak gibide gözükmüyor toshiba gibi bi markaya yakışmıyoda acaba drıver bulan bi program falan varmı yardımcı olursanız sevinirim

Driver Scanner programı var fakat henüz çıkmamış driveri bulmasını bekleyemeyiz herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Jason Statham
    İnsanlar farklı düşünür, farklı konuşur ve farklı dövüşür.

• windows 7 driverleri sorunsuz çalışır.

Orijinalden alıntı: bdivrik

windows 7 driverleri sorunsuz çalışır.

arkadaşın da dediği gibi win 7 sürücülerini yükle problem olmaz bende de A200 var xp sürücüsünü yükledim win8 de sorun olmadı ama win 8 zor kullanım üzerinde biraz daha oynanması gerek kapatma yeniden başlatma bazı sürücü ve programlar da kasma bunlar sorun ları ama en iyi söyleyeceğim yanı bilgisayarı kapatırkan ve açarken çok hızlıdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaddafi14

ya arkadaşlar konuyu dogru yeremi açtım bilmiyorum yanlış açtıysam özür dilerim.bnde toshiba satellite l67014-f bi laptop var ne zamandır bekliyom windows 8 drıverları yayınlanmadı yayınlanacak gibide gözükmüyor toshiba gibi bi markaya yakışmıyoda acaba drıver bulan bi program falan varmı yardımcı olursanız sevinirim

Toshiba L500 ve L600 serisi için windows 8 sürücüsü çıkartmıyormuş, ben de L500 serisine windows 8 aldım yükledim kullanıyorum bir problem yok, sadece Fn ve F tuşları düzgün çalışmıyordu linkteki başlıkta anlattığım şekilde çözdüm.
    http://resim.donanimhaber.com/m_68257423/mpage_1/f_/key_//tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WİNDOWS 7 AÇILMIYOR
    13 yıl önce açıldı
    Windows 8.1 Restart Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 8 nedir
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Windows 8 stabil sürüm çıkardıysa oturmuştur Driver genius var sürücü bulma konusunda en iyisi windows 8 desteği de var.Yalnız program tam sürüm olmalı benden detaylarını alabilirsiniz.Windows 8 pro with media center öneririm sürüm olarak da
  • toshiba da format atma boot ekrani istedigin isletim sistemini kurma denen bir olay yok tek isletim sistemini recovery yaparak sistem ger yuklemesinden kurucaksin omur boyu toshiba iyi bir pc markasi deyil evime bundan sonra toshiba adi tasiyan hic bir urunu sokmam

Orijinalden alıntı: magdur87

toshiba da format atma boot ekrani istedigin isletim sistemini kurma denen bir olay yok tek isletim sistemini recovery yaparak sistem ger yuklemesinden kurucaksin omur boyu toshiba iyi bir pc markasi deyil evime bundan sonra toshiba adi tasiyan hic bir urunu sokmam

bunda yanılıyor yada toshibaya karşı ön yargılısın gibi geliyor.Sana örnek yakınındaki servisleri gez bakalım sıksık toshiba parça arızaları geliyor mu ben kendim toshiba laptop a200 kullanıyorum xp,win7,win8 ve pardus(linux) yazılımlarını rahatça kurdum ve sürücü sorunlarıyla hiç karşılaşmadım.Casper,Exper,Lenovo ve Samsun modellerin bazılarında sürücü hataları yaşarsınız,yada sürücü bulamazsınız.Toshibada parçaların arızalanması 0 denecek kadar azdır ve dünyada nekadar bilgisayar varsa açın içine bakın bakalım parçalarında Toshibanın ürünlerini bulacaksınız.

• boot menu acilmadigi icin format atamiyan adam toshiba satellite pc yi ne hagle getiriyor bende kriz geciyiorum yilladir boot menu cikar entera basarim format ekrani C ve D gelir karsima ama bu tosihba recovery denen bu illet beni sinir kirizne soktu bios ta hic bir turlu bot menu gelmiyor format ekrani cikmiyor bu satellite serilerinde evime bir daha asla asla toshiba markasi girmeyecek
  • toshiba dan hic memnun kalmadi avrupada gerek amerikada olsun bir cok kullanici resmen sinir krizi gecirmis toshiba satllite serisi igrenc bir sürüm toshiba inan toshiba dan nefret eiyorum format atilmiyor pc ye ya C yi D yi silip windows 8 kurucam kuramiyorum ise bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.