Şimdi Ara

Windows 7 ye dönemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
6.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar beyler ben dün akşam Windows 10 indirdim denemek amacıyla ancak bazı programlarda sorunlar oldu o yüzden Windows 7 ye geri dönmek istedim. Bende ayarlardan geri dönüş seçeneğine tıkladım. Buraya kadar her şey iyi ancak bu seçeneği tıkladıktan sonra pc kendini yinede başlattı ve eski Windows sürümü yükleniyor diye bir ekran geldi. Ancak bu ekran bir türlü bitmiyor ve arada sırada sanki pc kendini yinede başlatmış gibi o ekran başa dönüyor hiç bir değişim yok kaç saatir. Format atmakta istemiyorum. Lütfen yardım edin.teşekkür ederim.

• Beyler lütfen acil yardım lazım spam yapıyorum ama hiç bir değişim yok sabahtan beri güncellemeyi bekliyorum yardım edin lütfen
  • Krenlain K kullanıcısına yanıt
    Bu konuda yardım etmek çok güç. Windows 10 yeni çıktığı için eski sürüme geri dönüş olayı hakkında yapılabilecekler çok azdır sanırım. Birde işlem yapıyor diyorsun. O yaptığı işlemi durdurursak yarım kalan dosya muhabbeyti sebebiyle açılmaya da bilir.

Windows 7 kurulum dvd'si ile açılışı onar diyeceğim ama bu seferde 10 yüklü olduğu için sana yüklü olan işletim sistemi sürümü tanınmıyor veya bir üst sürüm olduğu için işleme devam edilemiyor seçeneği de gelebilir.

Baya bir ikilem yani.

Formatsız diyorsan yukarıdaki gibi windows 7 dvd'si ile açılışı onarmayı deneyebilirsin. Olmuyorsa içinde bilgilerin varsa eğer, o bilgileri usb'ye kurulabilen live windows ile bilgisayarı başlatıp ,hard diskine ulaşıp kurtarmayı deneyebilirsin. Daha sonra da temiz format yani.
  • Recovery dönüş yapamazsınız yapmanız gereken recovery de kurulu işletim sistemi neyse win7 home basic,home premium vs aynısından lisansız olabilir c diskine format atıp recovery yeniden çalıştırabilirsiniz aynı sürüm olsun home basic olan bir makineye ultimate yüklemeyin yine çalışmaz.
  • Teşekkürler arkadaşlar dediklerinizi deneyeceğim. Umarım olur olmazsa format atıp temiz bir başlangıç yapıcam herhalde.
  • merhaba bende pc yi aldığımda Windows 7 home Premium yüklüydü saonra Windows 10 a yükselttim ancak 2 ay geçtikten sonra memnun kalmadım 7 ye dönebilmek için bilgisayar sıfırlama yaptım.ancak sıfırlamada yine Windows 10 yükledi.
    sonra netten Windows 7 iso dosyası bulup yükledim ancak bunda da orijinal yazılım değil diyor kendi lisans kodumu bile giremiyorum çünkü internet bağlantısı istiyor.
    internete de hiçbir şekilde bağlanmıyor sürücüleri yokmuş galiba.
    şimdi orijinal Windows 7 sistemim gitti Windows 10 da gitti orijinal olmayan Windows 7 kaldı elimde hiçbir şekilde geri dönme imkanım olmazmı.
    microsofta yazsam durumu yardımcı olamazlarmı acaba?
  • ufuk100 U kullanıcısına yanıt
    Aynı sürüm olduğuna dikkat edin ve orjinal ellenmemiş MSDN indirin. Modem evinizdeyse ethernet ile bağlanın öyle key girin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada laptop mu masaüstü mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef denemediğim yol kalmadı ve internet aleminde bilende yok sanırım.
    temiz format dahi denedim.

var ise bilen yazabilirmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.