Şimdi Ara

Windows 7 ultimate -Msn de takılma sorunu ![Sonunda Çözüldü!!! ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
10.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

hızlı sistemin var derdin var abi p3 866 128 sd ram lı bilgisayara kurdum canavar gibi çalışıyor

Zuahahaha İlahi Hocam :D SD :D

>>> WATCH THE THRONE <<<
  • Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: ilker burak

quote:

Orijinalden alıntı: LorDmX

quote:

Orijinalden alıntı: iskeletor

İyi günler herkese, yeni pc aldıgımdan beri msnde salak sacma bir sorun var.Sistem imzamdaki gibi.
    Durduk yere msnde birileriyle konusurken, 2-3 saniyelik takılma-donmalar oluyor, yazıyorum hazıfaya alıyor ama 2-3 saniye donduktan sonra birden beliriyor ekrana.Pc donmuyor ı sırada, sadece msn de donma yaşanıyor, sık sık olmasada aralıklı olarak bu devam ediyor, örnegin konusuyorum biriyle, adam durumunu mesgule alıyor, benim msn o sırada 2-3 saniye donuyor, nasıl salak sacma bir sorundur bu hala çözemedim, denemedgim şey kalmadı, Msn son sürüm yüklü, pc de eksik bişey yok, driverlar son, bios son sürüm. Bu sorunu acıklayabilen ve çözebilene minnettar kalacagım.
    Teşekkürler.

Şimdilik geçerli bir çözüm üretildi. Karanlık prense e teşekkürler..

1- internet explorerı açın
    2- araçlar kısmına gelin
    3- bundan sonra şu yolu takip edin internet seçenekleri/bağlantılar/yerel ağ ayarları
    4- o kısımda ayarları otomatik algıla seçeneğinin yanındaki tiki kaldırın. tamam deyip çıkın.

Ben de uzun zamandır aynı problemden yakınıyordum ve bu şekilde çözüldü. Teşekkürler.

bu şekilde çözüldüğü falan yok ancak hızlı açılıyor DONMA çözülmüyor !! herkes de gelip gelip çözüldü vs. yazmış maşallah sorun o kdar illet bişey ki anlık da olsa çözüldü sanabiliyor insanlar sanırım..

her neyse sorun MSN MESSENGER ADLI İĞRENÇ MESAJLAŞMA UYGULAMASININ EMBESİL MICROSOFT tarafından adam gibi yapılamadığının kanıtıdır.. aylardır da ya haberleri yok salakların ya da uğraşıp da çözebilecekleri bişi değil :D her işletim sistemleri ayrı bir komediyken bu adamlar nası köşeyi döndü anlamak mümkün değil..

kullanma o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Pascal.Nouma

quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

quote:

Orijinalden alıntı: LorDmX

quote:

Orijinalden alıntı: iskeletor

İyi günler herkese, yeni pc aldıgımdan beri msnde salak sacma bir sorun var.Sistem imzamdaki gibi.
    Durduk yere msnde birileriyle konusurken, 2-3 saniyelik takılma-donmalar oluyor, yazıyorum hazıfaya alıyor ama 2-3 saniye donduktan sonra birden beliriyor ekrana.Pc donmuyor ı sırada, sadece msn de donma yaşanıyor, sık sık olmasada aralıklı olarak bu devam ediyor, örnegin konusuyorum biriyle, adam durumunu mesgule alıyor, benim msn o sırada 2-3 saniye donuyor, nasıl salak sacma bir sorundur bu hala çözemedim, denemedgim şey kalmadı, Msn son sürüm yüklü, pc de eksik bişey yok, driverlar son, bios son sürüm. Bu sorunu acıklayabilen ve çözebilene minnettar kalacagım.
    Teşekkürler.

Şimdilik geçerli bir çözüm üretildi. Karanlık prense e teşekkürler..

1- internet explorerı açın
    2- araçlar kısmına gelin
    3- bundan sonra şu yolu takip edin internet seçenekleri/bağlantılar/yerel ağ ayarları
    4- o kısımda ayarları otomatik algıla seçeneğinin yanındaki tiki kaldırın. tamam deyip çıkın.

Ben de uzun zamandır aynı problemden yakınıyordum ve bu şekilde çözüldü. Teşekkürler.

bu şekilde çözüldüğü falan yok ancak hızlı açılıyor DONMA çözülmüyor !! herkes de gelip gelip çözüldü vs. yazmış maşallah sorun o kdar illet bişey ki anlık da olsa çözüldü sanabiliyor insanlar sanırım..

her neyse sorun MSN MESSENGER ADLI İĞRENÇ MESAJLAŞMA UYGULAMASININ EMBESİL MICROSOFT tarafından adam gibi yapılamadığının kanıtıdır.. aylardır da ya haberleri yok salakların ya da uğraşıp da çözebilecekleri bişi değil :D her işletim sistemleri ayrı bir komediyken bu adamlar nası köşeyi döndü anlamak mümkün değil..

kullanma o zaman

kullanmıyorum zaten ayrıca sanane ?

YAMAHA PACIFICA 112 JMX &amp; ROLAND CUBE-20X
    SONY WM-GX688 // SONY PSP GO
    TIKLA &gt;&gt;&gt; 2.EL DÜKKANIM

• Valla Windows 7'ye geçmeyi düşünüyodum ben de ama gözüm korktu bu konuyu okuyunca, umarım bende de olmaz aynı şey. Başka düzgün, ciddi ve piyasaya hakim bi alternatif olsaydı çoğu insan windows kullanmazdı zaten; ama maalesef el mahkum...
    Asus Rog Strix x570-E Gaming Wifi Anakart---AMD Ryzen 9 3900X İşlemci---NZXT Kraken X62 Sıvı İşlemci Soğutucusu---Gigabyte RTX 3070 Eagle OC Ekran Kartı---GSkill Trident Z Neo RGB 2X16Gb 3600Mhz CL16 RAM---ADATA XPG Gammix S50 1TB PCI-E 4.0 SSD---Seagate Ironwolf Pro 4TB HDD---Creative Sound Blaster AE-7 Ses Kartı---Seasonic Focus Plus 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı---Asus TUF Gaming GT501 Kasa---Razer Nommo Pro 2.1 Ses Sistemi---LG 32GK850G Gaming Monitör---Razer Blacwidow Elite Klavye---Razer Deathadder Elite Fare
  • benimde işime yaradı çözüm konuyu hortlatmak olcak belki ama teşekkür edemeden yapamıcam

Samsung Galaxy S10 Plus 128gb Prizma Yeşil
  • sorun yeni başıma gelmeye başladı,facebook güncellemeleri yüklenirken donuyor kapatıyorum yine donuyor,konuşma penceresi açacam yanıt vermiyor

Yeniden sildim yükledim,plus kaldırdım,virüs programını güncelledim ama fayda etmedi

IE deki değişiklikleride yaptım o da olmadı

SORUN HAMACHİ KAYNAKLIYMIŞ.AĞ ADAPTÖRÜ KALKAR KALKMAZ HERŞEY DÜZELDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 6 Mart 2012; 21:45:44 >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.