İlk defa donmadan hemen sonra şöyle bir hata aldım.
Bu durum Adobe Flash'dan şüphelenmemi destekliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Léopard
quote:
Orijinalden alıntı: TSuNaMi_
arkadaşlar yaptığım araşatırmalar ve denemeler sonucunda bu msn donma sorununu korsan windows 7 lerde olduğunu farkettim. Elimdeki diğer windows7 ultimate kurdum msn donma sorunu ortadan kalkdı ama yeni başka siteden indirmiş olduğum win7 32 bit ve 64 bit kurdum sorun ayinen devam etti ..
sorun yaşayanlar windowslarının korsanlık durumlarının yazarlarsa bence daha güzel olur
Ne yazık ki bu tutarlı değil. Çünkü ben de orijinal 64 bit kullanıyorum. Şu ana kadar yaptığım testlerde sadece Adobe Flash Player'dan şüphelenebildim; ama ondan da emin değilim henüz.
ya ne bilim elimdeki dvdnin birinde yapıp diğerinde yapmaması bende bu şüpheyi uyandırdı.Son msjında flash playerden oluyor demişsin ama bu flash playeri kardeşim 64bit basicde kullanıyoruz ama onda bu sıkıntı yok. Vala ben sıkıldım bu işden vistama döndüm krallar gibi dert telaşa yok . microsofta kafa girsin diyip mesajımı sonlandırıyorum
quote:
quote:
quote:
arkadaşlar yaptığım araşatırmalar ve denemeler sonucunda bu msn donma sorununu korsan windows 7 lerde olduğunu farkettim. Elimdeki diğer windows7 ultimate kurdum msn donma sorunu ortadan kalkdı ama yeni başka siteden indirmiş olduğum win7 32 bit ve 64 bit kurdum sorun ayinen devam etti ..
sorun yaşayanlar windowslarının korsanlık durumlarının yazarlarsa bence daha güzel olur
Ne yazık ki bu tutarlı değil. Çünkü ben de orijinal 64 bit kullanıyorum. Şu ana kadar yaptığım testlerde sadece Adobe Flash Player'dan şüphelenebildim; ama ondan da emin değilim henüz.
ya ne bilim elimdeki dvdnin birinde yapıp diğerinde yapmaması bende bu şüpheyi uyandırdı.Son msjında flash playerden oluyor demişsin ama bu flash playeri kardeşim 64bit basicde kullanıyoruz ama onda bu sıkıntı yok. Vala ben sıkıldım bu işden vistama döndüm krallar gibi dert telaşa yok . microsofta kafa girsin diyip mesajımı sonlandırıyorum
Hocam hata etmişsin, böyle bi sorun için Vista'ya geçilir mi hiç? Windows 7 ile Vista arasında birçok açıdan uçurum var. Ben geri dönmeni tavsiye ederim Win 7'ye. MSN sorunu basit ama insanı çıldırtan bir sorun olabilir, yine de çözüm işletim sistemi değiştirmek değil. Alternatifini kullanabilirsin. MSN dahil birçok çevrimiçi sohbet platformuna bağlanabilen programlar var.
Aynı sorun bendede var Windows Vista home premium war 5 6 gün önce msn listesindeki kişilere tıklayınca pencere acılana kadar 4 5 sanıyelık bır donma yaşıyorum. msn donuyo ama pc de bı sorun yok. Aynen bende kafayı yicem formatla filan geçmiyor. usb modemden deil usb ile bağlanmıyorum. Antivirüsdende değil 3 değişik antivirüs kurdum düzelmiyor bir türlü.
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam hata etmişsin, böyle bi sorun için Vista'ya geçilir mi hiç? Windows 7 ile Vista arasında birçok açıdan uçurum var. Ben geri dönmeni tavsiye ederim Win 7'ye. MSN sorunu basit ama insanı çıldırtan bir sorun olabilir, yine de çözüm işletim sistemi değiştirmek değil. Alternatifini kullanabilirsin. MSN dahil birçok çevrimiçi sohbet platformuna bağlanabilen programlar var.
hata mata napam yapacak bişi yok. Oyun server hosting işi yapıyorum ve işim msne bağlı bir ortamda yürüyor.3-4 müşteri yazınca cpu %100 artık bekle dur sorun düzelsin diye ... En azından win7de bu sorununu kalıcı çözümü bulana kadar vistada live yapacağum
Win7 64bit kullanıyorum ve kullanmaya başladığımdan bu yana bu sorun mevcut. Msn için alternatif ararken digsby adlı bir program buldum ve son derece beğendim. Bu saatten sonra artık msn kullanmayı düşünmüyorum, o derece sevdirdi kendini..
Arkadaşlar windows 7 dışında..... Xp yada Vista yükleyipte bu sorunları yaşayan var mı??????????
win7de bu sorunu yaşadığım için vista home premium kurdum sorun kalmadı
benimkisi an itibariyle düzeldi :D fakat o kadar çok şey yaptım ki hangisi işe yaradı bilmiyorum.
bendede formattan sonra düzeldi bilmiyorum nasıl bişi bu neden dolayı oluyor anlamak çok zor :s
ama kesinlikle programlardan degil aynı programları kullanıyorum şu anda nod32 x64. idm. v.s. hepsi aynı yine wifiden bağlabıyorum airties 5450 modeli enteresan gerçekten
Spy doctor degilde webroot spy swepeer kurdum tarattim bazi zararli trojen ve keyloggerlar buldu onlari kaldirdiktan sonra msn baya duzeldi eskiye nazaran sik be uzun sureli donmuyor fakat sorun tam anlamiyla duzelmedi ama eskiye gore iyi. Bana gore bu sorun baska bi yazilimdan kaynaklaniyor dusuncem bu flash player e gelince w7 uyumlu indirdim ama sorun az da olsa devam etmekte ama eski halinden 10kat iyidir sizde bir deneyin
quicktime kullanan varmı ya son olarak aklıma bu geliyor
Ne olduysa kendi kendine düzeldi ben de, çok garip. Ne bir windows update, ne başka bir şey. Çözüldü ama yinede nasıl düzeldiğini bilememek kötü.
Bende de kendi kendine düzeldi neyse kurtulduk...
Tüm yazılanları okudum, maalesef bende de aynı sorun var. Windows 7'yi kurduğum başka bir bilgisayarı 1 ay boyunca kullandım ve en ufak bir sorun yaşamadım. Ama benim bilgisayarım o bilgisayara göre daha üst donanımlara sahip olmasına rağmen donma sorunu yaşıyorum. Bu yüzden ben de eski vefakar işletim sistemi olan XP'ye döndüm. Ne donma ne de aksama. Sorun çözülene dek XP'ye devam.....
Bende aynı sorundan müzdaripim, win7 32 bit ultimate işletim sistemim var; Sistem özellikleri:
e2200 2.20 @3.20 3gb ddr2 533 ram hd4830 512 mb
Sorun msnden anlık kilitlenmeler oluyor konusma penceresinde yazı yazarken bi an kilitleniyor, ama yazıdığım yazıyı hafızaya alabiliyor, Başka bir şey dikkatimi çekti görev yöneticisini açarken ağ bölümünede de anlık kilitlenmeler yaşıyorum.. pikatel combobox modem var etherneti laptopa usb yi ise masaüstünde kullanıyorum. Format attım her şeyi sıfırdan yükledim aynı sorun devam etti...
sorun hala bendede dewam ediyor...MSN SORUNUNA Bİ ÇÖZÜM BULUN ARTIK
quote:
Orijinalden alıntı: veysel90
Kim bulsun?
quote:
Orijinalden alıntı: hopelephant
quote:
Orijinalden alıntı: veysel90
Kim bulsun?
Nasıl kim bulsun ne biçim cümle kuruosun sen..! Forum sitesi burası nerde arıycaz sorunlarımızın cevabını gereksizce yazmayın bilmediğiniz şeyler hakkında.
Aynen bendede aynı problem var. 3 kere format attım ama sorun düzelmedi. Demekki, format atmanın anlamı yok. Ne yaptıysam düzelmedi. Ama bir şeye dikkat ettimki, belki bu, sorunun çözümünde bir ipucu olabilir:Live Messenger simgesine sağ tıklayıp "önceki sürümleri yükle" seçeneğini tesadüfen kontrol ettiğimde düne dair 15(Onbeş), bugüne dair ise tam 7(Yedi) sürümün olduğunu gördüm. Kendi kendime dedimki, ne yani, bu program her çalıştırmamda, yenidenmi yüklüyor diye düşündüm. Tabiki yüklemiyor ama bana oldukça garip geldi...