Şimdi Ara

Windows 7 - OTURUM KAPANMIYOR, BİLGİSAYAR KAPANMIYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
43.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bu sorun çıktı.Başlat menüsünden ne kapat, ne oturumu kapat ne de yeniden başlat komutları işe yaramıyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler.

• Ne gibi bir tepki oluyor pencereler vs kapanıyor ama oturummu kapanmıyor?
  • system32'yi kontrol et, bazen shutdown.exe silinebiliyor.
  • Ben de kapatamıyorum.
    win 7. Kapat düğmesine basıyorum. Kapatılıyor diyor. bekliyorum bekliyorum bekliyorum
    on dakika oluyor kapatmıyor. fişi çekiyorum mecburene.
    help me.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozoz57

Ben de kapatamıyorum.
    win 7. Kapat düğmesine basıyorum. Kapatılıyor diyor. bekliyorum bekliyorum bekliyorum
    on dakika oluyor kapatmıyor. fişi çekiyorum mecburene.
    help me.

arkadaşım niye fişi çekiyorsun en azından kasadan kapat. Nereye kadar fişi çekeceksin.

Pcnin kapanmasına bişi engel oluyordur. Durmaya zorla gibi bir uyarı gelmiyor mu ekrana
  • durmaya zorla gibi birşey gelmiyor ekrana. kum saati dönüp duruyor. bekle babam bekle. bekliyorum.
    kapatmıyor bir türlü.
    bir de bu bilgisayar iki seneden fazladır bende. kasadan kapatamıyorum. ne biçim kasaysa.
    arkadaki güç düğmesi bozuk. öndekine basıyor basıyor birşey yapamıyor. ne iştir anlamadım.
  • Arkadaşım Önce Aramadan Shutdown.exe yi arat bulabilirsen ikinci adıma geç :

Combofix Yükle Ve Bilgisayarını Tarat. Bu Tarz Sorunlara Genelde Amvo.exe adlı virüsler neden oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Underkiller

Arkadaşım Önce Aramadan Shutdown.exe yi arat bulabilirsen ikinci adıma geç :

Combofix Yükle Ve Bilgisayarını Tarat. Bu Tarz Sorunlara Genelde Amvo.exe adlı virüsler neden oluyor.

Aynı sorun bende de var, kapat diyorum bişey yapmıyor, Shutdown.exe her bilgisayarda var mı??
  • Windows Tuşu + R ya basın (klavyeden) sonra gelen ekrana ' cmd ' yazıp enterlayın.
    Sonra gelen Komut İstemi penceresine aşağıdaki kodu yazın.

shutdown -t 000 -f -s

eğer bunu yapınca da kapanmazsa anti-virüs programlarınızla bilgisayarı tarama yapın. Virüs vb. şeyler kapanmasını engelliyor olabilir.

NOT : konu tarihini sonradan gördüm
  • Arkadaşlar

Combofix yükledim sorunumu çözdüm diyeceğim ama içimde bir şüphe var sebebi ise ekran kartı yanına fax modem kartı takmıştım (Diğer sistemime) ekran kartı ile fax modem kartı birbirine çok değiyordu sorun zaten ondan sonra başlamıştı kartı çıkartınca baktım fax modem kartı aşırı ısınmış ekran kartının da değen kısmı aşırı sıcaktı acaba kapat dediğim de yeniden başlama nedeni o olabilir mi?
  • dostlar bende o sorunun aynisi var cildiricam en sonunda. yeni bir kac parca aldim pc icin taktim guzel formatimida attim gayet guzel calisiyor. lakin pc kapanmiyor bir turlu. kapaniyor ekraninda kaliyor. en sonunda powerdan kendim kapatiyorum.ne yaptiysam olmadi. acaba diyorum isletim sisteminde mi sorun var baska bi win7 64 mu yuklesem yoksa sistem parcalarinda mi bi problem var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinsystem

dostlar bende o sorunun aynisi var cildiricam en sonunda. yeni bir kac parca aldim pc icin taktim guzel formatimida attim gayet guzel calisiyor. lakin pc kapanmiyor bir turlu. kapaniyor ekraninda kaliyor. en sonunda powerdan kendim kapatiyorum.ne yaptiysam olmadi. acaba diyorum isletim sisteminde mi sorun var baska bi win7 64 mu yuklesem yoksa sistem parcalarinda mi bi problem var?

tarihe bakmadin herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

quote:

dostlar bende o sorunun aynisi var cildiricam en sonunda. yeni bir kac parca aldim pc icin taktim guzel formatimida attim gayet guzel calisiyor. lakin pc kapanmiyor bir turlu. kapaniyor ekraninda kaliyor. en sonunda powerdan kendim kapatiyorum.ne yaptiysam olmadi. acaba diyorum isletim sisteminde mi sorun var baska bi win7 64 mu yuklesem yoksa sistem parcalarinda mi bi problem var?

tarihe bakmadin herhalde

bakmadim valla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

quote:

tarihe bakmadin herhalde

bakmadim valla

dostum yeni bi konumu aciyim acaba nasil cozebilirim bu sorunu ?

• - Keylogger Bulaşmış gibi gözüküyor
  • combofix le tarattim simdi aynen keyloger bulasmis gorunuyor en iyisi ben baska bi win7 yulemeyimde kafam rahatlasin

• yıl 2015 sorun hala aynı ama çözüm yok
  • sanırım bundan sonraki en etkili yöntem windows versiyonunu değiştirmek olacak çünkü konunun açılış tarihi 2011.
  • arkadaslar aynı sorun bendede var pc eski ddr2 sistem win 7 64 bit
    2 kez format attım fakat baslat kapat komutu ile pc kapanmıyor
    ama kasadaki güç tusu ile uzun basınca kapanıyor
    pc ye program yüklediğimiz zaman sonunda gelen restart a ok yapınca pc kapanıyor
    ama ben kapat yada restart dediğim zaman kapanmıyor yada reset yapmıyor
    çözüme ulasabilen varmı acaba ?
  • Sorunun kesin çözümü;

Batuhan Balta / @lordivbb / iyonbatuhan / batuhan@balta.pw

Sevgili arkadaşlar çözüm çok basit!
    Sorunun kaynağı Intelin bir driverıdır.

İngilizce kaynaktan aldığım yazı;

Re: Sleep and Shutdown issues after upgrading to Windows 10

Download version 9 or 10 of the Intel Management Engine Interface (MEI) Driver.
    Navigate HP's Software and Driver Downloads site (http://www8.hp.com/us/en/drivers.html) to find the latest approved driver for your model. Filter by version, selecting Microsoft Windows 8.1 on the dropdown menu. Look for the download in the "Driver-Chipset" category. If an MEI driver with a version number starting in 9 or 10 is listed, download it. [Version 9.5.24.1790 1.5M (http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp66001-66500/sp66228.exe) will work for most models.]
    If an MEI driver with a version number starting in 9 or 10 is NOT listed, download the appropriate driver directly from Intel (https://downloadcenter.intel.com/search?keyword=intel+management+engine). [Version 9.5.24.1790 1.5M (https://downloadcenter.intel.com/download/23091/Intel-ME-9-Management-Engine-Driver-for-Intel-NUC) will work for most models.]
    Download the Windows 10 "Show or Hide Updates" Troubleshooter Package (http://download.microsoft.com/download/F/2/2/F22D5FDB-59CD-4275-8C95-1BE17BF70B21/wushowhide.diagcab).
    Change the Windows Update Services setting from Automatic (Delayed Start) to Manual.
    In the Control Panel, select Administrative Tools and open Services.
    Scroll down to Windows Update and double-click it to bring up its properties.
    Click Stop to stop the service from running.
    Change the Startup Type to Manual and click OK.
    Install version 9 or 10 of the Intel Management Engine Interface (MEI) Driver. If you receive a dialog warning about replacing a newer version of the software, accept it.
    NOTE: You do NOT need to uninstall version 11 before installing version 9 or 10. The presence of some version of the driver is required in order to "upgrade" (or in this case downgrade) it.
    Run the Windows 10 "Show or Hide Updates" Troubleshooter Package and hide updates to the Intel Management Engine Interface (MEI) Driver. (Doing so will block your system from automatically reinstalling or showing updates for version 11 of the driver.)
    Change the Windows Update Services setting from Manual back to Automatic (Delayed Start).
    Restart your computer.
    Rejoice! You can finally sleep and shut down again. [simage]

Arkadaşlar ilk olarakhttps://downloadcenter.intel.com/download/23091/Intel-ME-9-Management-Engine-Driver-for-Intel-NUC indirip kuruyoruz.

Daha sonra Aygıt yöneticisini girip sistem aygıtlarını tıklayıp Intel Management Engine Interface i buluyoruz ve özellikler diyip sürücü numarasının 9.xxx neyse 9 la başladığına emin oluyoruz. Sorunumuz çözülmüştür!
    Bilgisayarı yeniden başlatın.

Eğer sorununuz çözülmez ise Biostan kaynaklanıyordur. En son bios sürümünü kurmayı deneyin.

3 ay bu sorunu yaşadıktan sonra çözümü yabancı bir sitede buldum. =) Umarım herkesin sorununu çözer.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.