Şimdi Ara

Windows 7 nin orjinal olduğunu nasıl anlarız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
27.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kurulu olan Windows 7 nin orjinal olduğunu nasıl anlarız?.(cd si elimde yok) Bazı crackler windows doğrulamasını geçebiliryor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi röyksopp -- 30 Temmuz 2011; 12:07:59 >

• Bir windows loader programı indirin. Bu programı açınca orada loader yüklü mü değil mi ,zaten yazar. Yüklüyse,orjinal değildir. Yüklü değilse ve Start+ Pause'a basınca çıkan pencerenin en altında "Windows activated" yazıyorsa, bu demektir ki Windows'unuz orijinal
  • Kardeş dediğin programı indirdim. İnl olarak unnistal yaptım belki program kuruludur diye. Sonra micrsoftun sitesinden doğrulama yaptırdım, galiba sahte çıktı. satın alın gibi şeyler yazıyordu
  • Microsoft'un sitesinde dediğiniz gibi "Sahte Windows. Satın alın" diyorsa %100 sahtedir...
  • güncelleştirmeleri aç pc de bi süre sonra patlarsa :d bilki çakma
  • kasanın üzerinde lisans keyi yazan bi etiket yoksa sehtedir orjinallik cd dvd de değil bahsettiğim etikettedir
  • Bilgisayarıma sağ tıkla özellikler de açılan sayfanın en altında windows etkinleştirildi yazıyorsa orjinaldir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben microsoft security essentials virüs koruma programını indirdim.bu program kuruldu. şuanda benim windows'um orjinal mi değil mi ? bir yerde okumustum eğer bu program kuruluyorsa orjinaldir diye. lütfen yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilzency

arkadaşlar ben microsoft security essentials virüs koruma programını indirdim.bu program kuruldu. şuanda benim windows'um orjinal mi değil mi ? bir yerde okumustum eğer bu program kuruluyorsa orjinaldir diye. lütfen yardımcı olun

TIKLA

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.