Şimdi Ara

GPU'un Açık Olduğunu Nasıl Anlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 675MX ekran kartım var MSI notebook kullanıyorum optimus teknolojisi biliyorsunuz (gerçi ben daha yeni öğrendim) ekran kartını yük altına girmediği zaman Intel ekran kartını kullanıyor.Ben denetim masasından internet explorer'ı açtığım zaman gpu'yu devreye sok diye ayarlardım fakat ie'yi açtığım zaman devrede olup olmadığını nasıl anlarım anlamanın bir yolu var mı yada başka 1080p video falan izlerken devrede olduğunu nasıl kontrol ederim.

• Nvidia denetim masası > Masaüstü (üst kısımda) > GPU etkinliği simgesini göster seçeneğine tik atın , sağ altta renksiz ikon çıkacak , renkl olduğu zaman nvidia gpu çalışıyor anlamına gelir.
  • siz internette dolanırken onboard gpu kullanır, onboard gpu nun 1080p video desteği var merak etmeyin.ekran kartını boş yere aktive etmeyin sadece pil ömrünüz kısalır.
  • Yardımlarını için teşekkürler onu açtığım denetim masasından açtığım zaman GPU etkinliği diyor ve internet explorer'ı gösteriyor doğru ayarlamışım yani.

Bu mesajı açtım çünkü emin olamadım bir çok arkadaş oyunlarda bile açılmıyor bazen sorunlu falan demişler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.