Şimdi Ara

Windows 7 Mavi Ekran Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyigünler arkadaşlar acronis disk director yükledim makinama sonra begenmedim silip yeniden başlattım pc yi ve windows 7 tam acilirken yani dolarken windows hosgeldin yazısına gelmeden mavi ekran çıkıp hemen reset atıyor.Pc güvenli modda'da açılmıyor.Pc de hiç bir sorun yoktu.

• Mavi ekran hatası(Kod) nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Mavi ekran hatası(Kod) nedir?

Kodu goremiyorum hemen geciyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordapo

İyigünler arkadaşlar acronis disk director yükledim makinama sonra begenmedim silip yeniden başlattım pc yi ve windows 7 tam acilirken yani dolarken windows hosgeldin yazısına gelmeden mavi ekran çıkıp hemen reset atıyor.Pc güvenli modda'da açılmıyor.Pc de hiç bir sorun yoktu.

İşletim sistemini çökertmişsiniz o yüzden mavi ekran veriyor olabilir mavi ekran kodunu verin sonrasında format atmanızı öneriyorum
  • 1'den fazla RAM var ise 1 tanesiyle sistemi açmayı deneyin. RAM'leri farklı slotlarda teker teker deneyin..
  • quote:

1'den fazla RAM var ise 1 tanesiyle sistemi açmayı deneyin. RAM'leri farklı slotlarda teker teker deneyin..

Mavi ekran başlangıç ekranındamı acaba arkadaş belirtmemiş

Windows çökmüş olabileceğini düşündüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 5 Ağustos 2012; 23:29:21 >
  • İşletim sistemi, overclock ve ya RAM'lerden de kaynaklanabilir. Overclock yoksa önce RAM'leri denemek gerekir. Yine düzelmesse format denenmelidir. Bu sıralama bence böyle olmalıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 5 Ağustos 2012; 23:35:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İşletim sistemi, overclock ve ya RAM'lerden de kaynaklanabilir. Overclock yoksa önce RAM'leri denemek gerekir. Yine düzelmesse format denenmelidir. Bu sıralama bence böyle olmalıdır..

Oc kapatmak için bios resetlemek gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 5 Ağustos 2012; 23:41:25 >
  • Arkadaslar her sey icin tessekur ederim yeni format attim.Takir takir calisiyor:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaslar her sey icin tessekur ederim yeni format attim.Takir takir calisiyor:)

İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Arkadaslar her sey icin tessekur ederim yeni format attim.Takir takir calisiyor:)

İyi forumlar

Saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.