Şimdi Ara

Windows 7 Kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başka sitelerede yardım etmeleri amaçlı böyle konu açtım ama kimse doğru düzgün yanıt veremedi.Arkadaşlar lütfen yardımcı olun görev yoneticisini açıyorum dwm.exe %50 kullanıyor CPU yu. İşlemi sonlandır diyorum explorer.exe %50 ye çıkıyor onu kapatamıyorum ama onlar dışına başka bazı şeylerde CPU yu %50 kullanıyor ve oyunlar takılmaya başlıyor.Güvenli modda Kaspersky 2010 ile tarama yaptım ilk başta baya virüs buldu hepsini sildim 1-2 gün düzeldi şimdi gene aynı gene taratıyorum ama birşey bulamıyor.2-3 kez format attım ilk başlarda düzgün sonra gene kasıyor.Ayda 1 format yemeye başladı.Özelliklerimi yazayım:
    Windows 7 32 bit kullanıyorum
    RAM 4 GB
    Ekran kartı:1 GB Ati HD Radeon 3850
    İşlemci:AMD Atholon 64 X2 Dual Core Processor 6000 + (2Cpu) 3.0 GHz
    Anakart:Sapphire GA-MA 790X-DS4
    Lütfen yardım edin arkadaşlar.Forumda dahaca yeniyim,yeni kayıt oldum başka konulara bakmadım Bu sistemle Battlefield 3' ü High'da oynuyorum.Lütfen yardım edin :(

• Öncelikle Windows 7 64 Bit herhangi bir sisteme geçmeni öneririm.2 gb ve aşağısı için 32 diğerleri 64 bit içindir. Performans artışını hıssediceksin. Pencere yöneticileri kullanıyor anladığım kadarıyla EĞER bir kişiselleştirme yaptıysan geri almanı tema yaptıysan değiştirmeni öneririm.
  • Puanlamaları nasıl?

| Corel Draw | Adobe Photoshop | Adobe After Effects | Adobe Premiere |
    "Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz..."
    F. Sultan Mehmed

• quote:

Orijinalden alıntı: governors

Öncelikle Windows 7 64 Bit herhangi bir sisteme geçmeni öneririm.2 gb ve aşağısı için 32 diğerleri 64 bit içindir. Performans artışını hıssediceksin. Pencere yöneticileri kullanıyor anladığım kadarıyla EĞER bir kişiselleştirme yaptıysan geri almanı tema yaptıysan değiştirmeni öneririm.

Evet kendim özel bir temam var onu şimdi kaldıracağım.Ama kişiselleştirmeyi anlamadım.

quote:

Orijinalden alıntı: YDG

Puanlamaları nasıl?

En düşük puanım 5,9 oda Disk veri Aktarımı

Saniye Başına İşlem Sayısı 6,0

Bellek 6,0

Grafikler 6,8

Oyun Grafikleri 6,8 bu kadar.

EDIT:governors dediğini yaptım dwm.exe ve explorer.exe daha %50 kullanmıyor sayende ama şimdide RADIXpert.exe %50 kullanıyor Lütfen yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3Crasher -- 6 Şubat 2012; 13:22:48 >

• Yardımcı olduysam ne mutlu bana. RADIXpert.exe ney benim bilgisayar programları faan hakkında o kadar bilgim yok yani :) Sen onu açarsan inşa'allah yardım edebilirim. :)

edit : açmaktan kastım açıklarsan ne işe yaradığını dwm falan o işe yarıyor ondan buldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi governors -- 6 Şubat 2012; 20:46:35 >
  • Herşey için çok teşekkür ederim arkadaşlar sorunu çözdüm eğer aynı sorunu olan varsa cevabınıda yazıyorum.İlk önce Amvo Kill diye bir program indirdim içinden .VBS uzantılı bir dosya çıktı sakın bu dosyayı silinmiş sanmayın bu çok işinize yarayacak(Silinmiş derken sadece birşey çıktığı için şaşırabilirsiniz).Şimdi onu açın sonra gelen küçük kutulara ''Tamam'' diyerek geçin işlem tamam son olarakta bilgisayarınızı taratın sonrada bilgisayarınıza restart atın bende düzeldi inşallah aynı sorunu olan arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir.
    WİNDOWS 7 AÇILMIYOR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3Crasher

Herşey için çok teşekkür ederim arkadaşlar sorunu çözdüm eğer aynı sorunu olan varsa cevabınıda yazıyorum.İlk önce Amvo Kill diye bir program indirdim içinden .VBS uzantılı bir dosya çıktı sakın bu dosyayı silinmiş sanmayın bu çok işinize yarayacak(Silinmiş derken sadece birşey çıktığı için şaşırabilirsiniz).Şimdi onu açın sonra gelen küçük kutulara ''Tamam'' diyerek geçin işlem tamam son olarakta bilgisayarınızı taratın sonrada bilgisayarınıza restart atın bende düzeldi inşallah aynı sorunu olan arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir.

tam olarak nerden indirdin yazarmısın
  • sen nasıl biseysin bilader ya 1 aydir bu sorunu cozmeye calisiyorum neler neler yapmadım cozmek icin ama bu amvo virusunden olucagı hic aklıma gelmemisti ustelik combo fix ile tarama yapmistim ama sonuc degismemisti. su an pc de sorun yok konunu hortladım cok saol :) yasasın amvo kill !
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.