Şimdi Ara

Windows 7 görev çubuğuna simge sabitleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görev çubuğuna hiçbişey sabitleyemiyorum fotoğraftaki gibi bi işaret çıkıyo çok kurcaladım ama çözemedim ne yapmam gerekiyo?

Windows 7 görev çubuğuna simge sabitleme

• görev çubuğu üstünde boş bir yere sağ tıklayıp "görev çubuğunu kilitle" nin onay işaretini kaldırın .
    artık görev çubuğuna ikon taşıyabilirsiniz.
  • Sabitleyeceğein programın simgesi sürükleyerek oraya bıraksan sabitlenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_ural

görev çubuğu üstünde boş bir yere sağ tıklayıp "görev çubuğunu kilitle" nin onay işaretini kaldırın .
    artık görev çubuğuna ikon taşıyabilirsiniz.

yaptım hocam olmuyo yine
  • Kayıt defterinde HKEY_CLASSES_ROOT\lnkfile'a git sağ tarafa yeni dize değeri oluştur,adını IsShortcut yap. Değer vermene(0,1 gibi) gerek yok. Bilgisayarı yeniden başlat.
  • çalıştırdığınız programın ikonu taskbar da görününce (yani yukardaki örnekte chrome u çalıştırmışsınız taskbarda ikonu var) o ikona sağ tıkladığınızda açılan menüde bu programı görev çubuğuna sabitle seçeneği gelir bunu işaretlerseniz eklemiş olursunuz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes105

Kayıt defterinde HKEY_CLASSES_ROOT\lnkfile'a git sağ tarafa yeni dize değeri oluştur,adını IsShortcut yap. Değer vermene(0,1 gibi) gerek yok. Bilgisayarı yeniden başlat.

Hocam çok teşekkür ederim kaç gündür uğraşıyodum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 arama butonları yok
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertov

quote:

Orijinalden alıntı: enes105

Kayıt defterinde HKEY_CLASSES_ROOT\lnkfile'a git sağ tarafa yeni dize değeri oluştur,adını IsShortcut yap. Değer vermene(0,1 gibi) gerek yok. Bilgisayarı yeniden başlat.

Hocam çok teşekkür ederim kaç gündür uğraşıyodum

Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_ural

çalıştırdığınız programın ikonu taskbar da görününce (yani yukardaki örnekte chrome u çalıştırmışsınız taskbarda ikonu var) o ikona sağ tıkladığınızda açılan menüde bu programı görev çubuğuna sabitle seçeneği gelir bunu işaretlerseniz eklemiş olursunuz .

İlgilendiğiniz için teşekkürler arkadaşın dediği gibi yaptım sorun çözüldü
  • arkadaşlar benimde aynı sorunum vardı sizin yazdıklarınız sayesinde hallettim ama masaüstü simgelerimde siyah bir ok çıktı hepsinde var,peki bnu nasıl düzelteceğim?
  • arkadaşlar bendede aynı sorun var dediklerinizi yaptım ama işe yaramadı biraz daha detaylı bir şekilde anlatabilirmisiniz?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgr.gkmn -- 6 Temmuz 2015; 20:08:06 >
  • aynn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.