Şimdi Ara

Windows 7 Edit Boot Options

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Windows 7'de format atmaya çalışıyorum daha doğrusu elimde herhangi bir boot CD'si yok. Packard Bell'in kendi MyBackUp özelliğiyle deniyorum ve atabiliyorumda. Fakat formattan 2 gün sonra bilgisayar ''Windows Başlatılıyor'' ekranında donup kalıyor. Yani bilgisayara format attıktan sonra maximum 2 gün kullanabiliyorum.
    Bilgisayar açılırken Packard Bell MyBackUp programı için Alt+F10 tuşlarına basıyorum ve Windows dosyalarının yüklemesi gerçekleşiyor. Bu kısa süreli yüklemeden sonra ''Edit Boot Options'' diye bir ekran çıkıyor ve yazanlar şunlar;

''windows boot options for: windows 7
    path: \windows\system32\winload.exe
    Alt tarafta ise klavye ile değiştirelebilen bir yazı var.
    Submit: Enter ---- Esc: Cancel''

NOT: Alt taraftaki,karmaşık ve değiştirelebilen yazıyı buraya yazma imkanım olmadı ve resminide çekemedim. Bilgisayarı yaklaşık 1,5 aydır 2 günde format atarak kullanıyorum ve bu ekranı sadece 3 defa görebildim,her zaman çıkmıyor. Ayrıca Enter yada Esc'ye bastıktan sonra Packard Bell Recovery Management açılıyor oradanda ''Sistemi,Tamamen Fabrika Varsayılanına Geri Yükle'' seçeneğini seçiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapex -- 21 Ocak 2012; 11:52:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Win 7 Launch Manager Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.