Şimdi Ara

Windows 7 Disk Birleştirme ve Görev Yöneticisi Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 500 GB sabit diskim vardı, bugün 1TB aldım bir tane.Diski tanıttım, şu an durum şöyle:

Bu iki diski format atmadan birleştirmek için birine sağ tıklıyorum, Araçlar'dan Disk Birleştirme'de Şimdi Birleştir'e tıklıyorum.Sonuç şöyle oluyor:

Sonra Görev Zamanlayıcı'yı açıyorum.Ve:

Teşekkürler cevaplarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuu1x -- 10 Eylül 2010; 21:59:08 >

• Arkadasım burda demek istedigi bence gorev zamanlıcıyı servisiniz calısmıyor.Çalıstıra services.msc yazın ordan cıkan servislerden g harfine basın gorev zamanlyıcı bulun ona cift tıklayın baslangıc tipini otomatik yapın uygula diyin sonrada baslat tusuna basın sonra tmm tusuna basın.Sonra bu sekilde deneyin eger olmazsa bir kez restart edin sonra servise tekrar bakın calısıyormu die eger calısmıyırso disable veya stop olacaktır.

SAYGILARLA
  • Peki, bu disk birleştirme iki diski bir disk yapacak mı? Çünkü ben o şekilde istiyorum.Yani Tek C:, 1.3 GB civarı.
  • Olumsuz bu is için raid yapmanız gerekiyor bunun içinde aynı marka model bir disk kullanmanız gerekir yinede anakartınız ozelliklerinde raid için farklı hdd kullamına olanak veren bir ayar olabilir ama ben gormedim ev kullanıcıları için olan anakartlarda bende mesela raid 0 kurulmus durumda 1tb x 2 hdd var busekilde yapabilirsin

SAYGILARLA
  • O zaman iki bölüm olarak kullanayım,neyse.Teşekkürler cevap için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.