Şimdi Ara

Windows 7 Build 7048 x64 sızdı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hadi gözümüz aydın windows 7 build 7048 yani namı diyar RC1'in 64-bit versiyonu torrent sitelerine düşmüş..şu anda bende indiriyorum %30'larda fakat çok yoğunluk var aşırı yawaş iniyor..herkes acaba fake'mi falan derken bir çok site gerçek olduğunu kanıtlıyor..bazıları bunun pre-rc1 olduğunu söylüyor asıl rc1'in 7050'lili sürümlerde olacağını söylüyolar..kim ne derse desin 7048 fake değil..bende dün 7022 kurdum bgn indiriom bitince 7048 kuracam..torrentlere veren adama nie 32biti koymadınız die sormuşlar adam 64bit biraz şaha kalksın artık demiş :)

bunlarda tartışmalar ve ilk inceleme

http://www.digitalmeld.com/2009/03/02/first-look-windows-7-build-7048/
    http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=742178

not yukarıda linkini verdiğim sitede yapılan incelemeye göre bu yenilenmiş bir beta sürümüymüş rc1 değilmiş..ztn hatırlıyorum windows vista rc1 indirdiğimde masa üstünde sağ alt köşede vista rc1 yazardı..bundada windows 7 rc1 yazması lazımken aynı 7000 ve 7022de olduğu gibi Build 7048.winmain.090219-1845 yazıyor yani dedikleri doğru olmalı bu güncellenmiş bir beta sürümü..

• 7022 32bit idi galiba...

microsoft dağıtımını yapsa güzel olur 64bitin ...
    ben de yeni kurdum 7000 64 bit i...pro arıyorum...inş göçertmem windowsu
  • RC1 10 nisanda cikacak.Tabi msdn kullanicilari icin mart sonunda cikabilir.
  • trrnt linki ulastırabilirmisin bana dostum ?
  • rc1 sürümü çıktığında türkçede çıkar mı? vistada rc1de çıkmışmıydı türkçe? yoksa sadece final sürümde mi oluyor türkçe?
  • türkçe çıkmaz büyük ihtimal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi ben 7000 64 bit kullanıyorum, update ettiğimizde bu rc1'e ya da bu 7022 70xx lere yükselmez mi?

illa yeni versiyonunu indirip baştan kurmak mı gerekir? ki ben bu 7000den çok memnun kaldım harbiden
  • arkadaşlar rexpo webcam için driver öneriniz varmı win7 64bit için
  • kullandığınız işletim sistemide 64 bit ise upgrade yapabilirsiniz..
  • x64 versiyonu ve 32 bit versiyonunun dahil olduğu komple dvd link isteyen olursa pm atsın buldum ben indiriyorum

sitede rapi felan değil yabancı hızlı bi upload sitesi versiyon aynı sanırım 42 part
  • rc1 nasıl olcak sorunsuz olur mu acebb
  • kuanlar vista 64 bitle karşılaştırırsa çok iyi olur. malum win7 ile birlikte 32 bit alınmaz artık. 32 bitler ram kısıtlaması nedeniyle vistada öldü bana göre.
  • ben anlamıyorum arkadaş piyasadaki bütün işlemciler 64 bit işletim sismeni desteklemiyormu vistayı çalıştıran sistem 32 bit de açar 64 bitde madem öyleyse oyunlar programlar neden hepsi 64 bit geçiş yapmıyo?

veya neden 32 bit 64 bit ayrımı var hepsi 64 çıksın ramide sonuna kadar kullanalım işlemciyide
  • Vista 64Bit kullanıyorum. Dün gece itibari ile HDD lerin birini boşaltıp Windows7 64 Bit kurdum. Hiçbir sürücüyü haricen istemedi. Sadece wireless adaptörünü istedi, onun da vista 64 driverini gösterdim. Vista 64 de çalışan tüm sürücü ve programlar çalışıyor. Oyunlardan bi kaç tane denedim sorun yok. Hatta save ve yapılandırma ayarlarını direkt vista kurulu dizinden kopyaladım sorun yok. Ayrıca tasarımla uğraştığım için tüm adobe ürünleri (işletim sistemini tanımayıp uyarsada devam ettim) sorunsuz kuruldu ve çalışıyor. Adobe ürünlerinin bir kısmı 64 bit destekliyor artık, o nedenle performans açısından çok önemli bu nokta. 3DMax 64 bit de çalışıyor, sorun yok. ACDSee de denedim unutmadan ekleyeyim.

Şahsen bir problemle karşılaşmadım. Sistemi korumak için vista uyumlu kaspersky kurmayı deneyecektim. Sonrasında kasperskyın windows 7 için kolları sıvayıp bir beta yazılım çıkardığını gördüm. İndirip kurdum ve 90 günlük de aktivasyon yaptı. Arada kurcalayıp uzun çalışma sürelerinde ne gibi sonuçlarla karşılaşacağımı daha iyi gözlemleyeceğim. Ama ilk 5-6 saatlik kurulum ve kurcalama aşamalarında bir sorunla karşılaşmadım. Microsoftun sitesi üzerinden dowload edemedim tabi Win7 yi. aşırı talep yüzünden siteleri geçenlerde çökmüş diye okudum, sanırım o yüzden site üzerinden download seçeneğini kaldırmışlar. Bende farklı bir yerden 7048 versiyonunu bulup indirdim. Ama key olayını microsoftun sitesinden aldım. Kayıt olunca size bir key veriyor.

• Bu beta sürümleri sınırsız kullanabiliyormusunuz?
    Öyle ise olsa betada olsa tam sürümüne para vermeye gerek kalmaz.
  • Yok hayır... Asıl sürüm piyasaya çıktığından itibaren ek bir süre içerisinde orijinal sürüm satınalmaya itecektir önceki vistada yaptıkları gibi. Beta sürümleri geliştirme aşamasında ücretsiz kullandırmalarındaki amaç geri bildirimlerden elde ettikleri sorun raporları ve öneriler ile yazılımı geliştirmek. Aslında beta sürüm kullanarak bir nevi onlara hizmet ediyoruz. Bu noktada da hizmetin karşılığında bir miktar ayrıcalık tanımaları lazım :p
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.