Şimdi Ara

Windows 7 antivirüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben windows xp'deyken avira antivir kullanırdım.7'ye geçince de onu kurayım dedim.Bilhassa pişman oldum çünkü bütün .exe'lerimi kullanılmaz hale getirdi kaldırmak tek çözüm oldu.
    Şimdi bana öyle bi antivirüs programı lazım ki;
    -Sistemi yormayacak ya da en fazla avira kadar yoracak.
    -orta derece bir virüs koruması veya üstü olacak.
    -boyutu 300mb'dan az olacak.
    -crackli programlarımın cracklerini bulup silmeyecek :) (norton yapar bunu mesela)
    -ve de freeware olursa çok mutlu olurum.Trial olsa da farketmez gün sayısı ile shareware'lara muhteşem bi yöntemim var dileyenler özel mesaj atabilir paylaşırım.
    -son olarak virüsü bulunca gösterip silemeyenlerden değil,bi tıkla yok edenlerden olacak :)

Evet arkadaşlar benim halimden bir siz anlarsınız...Var mıdır böyle bir program?

• microsoft security essential(güncellemelerde mevcut)
  • Kaspersky İnternet securty 2012 herkez çok beğeniyor bunu .
  • Merhaba,

Bu zamana kadar çok anti virüs programlarını test etmiş biri olarak şunu yazmak istiyorum.

Benim virüs koruma olarak çalışma prensibini sevdiğim tek program "Kaspersky" dir. Şahsım adına bunu tavsiye ediyorum.

Firewall içinse "Comodo" üzerine başkasını tanımam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaso3597

Kaspersky İnternet securty 2012 herkez çok beğeniyor bunu .

quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Bu zamana kadar çok anti virüs programlarını test etmiş biri olarak şunu yazmak istiyorum.

Benim virüs koruma olarak çalışma prensibini sevdiğim tek program "Kaspersky" dir. Şahsım adına bunu tavsiye ediyorum.

cracklerimi siliyor kaspersky...ötekini de edinemiyorum doğrudan :S windows illegal :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSociaLFume

Arkadaşlar ben windows xp'deyken avira antivir kullanırdım.7'ye geçince de onu kurayım dedim.Bilhassa pişman oldum çünkü bütün .exe'lerimi kullanılmaz hale getirdi kaldırmak tek çözüm oldu.
    -crackli programlarımın cracklerini bulup silmeyecek :) (norton yapar bunu mesela)
    -ve de freeware olursa çok mutlu olurum.Trial olsa da farketmez gün sayısı ile shareware'lara muhteşem bi yöntemim var dileyenler özel mesaj atabilir paylaşırım.
    -son olarak virüsü bulunca gösterip silemeyenlerden değil,bi tıkla yok edenlerden olacak :)

Evet arkadaşlar benim halimden bir siz anlarsınız...Var mıdır böyle bir program?

.Exe leri kullanamaz hale getiren avira değildir

Sality olmasın?? (sizde en son autorun.inf vardı onu hallettiniz mi?)

Bir de virüs programlarının çoğu iyi artık hangisi değil diye sormak lazım.

• MİCROSOFT PANDA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

Arkadaşlar ben windows xp'deyken avira antivir kullanırdım.7'ye geçince de onu kurayım dedim.Bilhassa pişman oldum çünkü bütün .exe'lerimi kullanılmaz hale getirdi kaldırmak tek çözüm oldu.

.Exe leri kullanamaz hale getiren avira değildir

Sality olmasın?? (sizde en son autorun.inf vardı onu hallettiniz mi?)

Bir de virüs programlarının çoğu iyi artık hangisi değil diye sormak lazım.

avira engelledi diyor çift tıklayınca.Evet usb disk security ile çözdüm :) kaspersky denicem ama crack kaldırırsa yandık :D

• Eset 5 .
  • quote:

avira engelledi diyor çift tıklayınca.Evet usb disk security ile çözdüm :) kaspersky denicem ama crack kaldırırsa yandık :D

crackleri zipten çıkartma : işe yarayabilir ama emin değilim ya da cd ye kaydet

avira korumayı kapatınca da mı çalışmıyor exe (şemsiyeyi kapatınca)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 2 Aralık 2011; 19:41:52 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yaso3597

Kaspersky İnternet securty 2012 herkez çok beğeniyor bunu .

quote:

Merhaba,

cracklerimi siliyor kaspersky...ötekini de edinemiyorum doğrudan :S windows illegal :D

Crackleri silmez sadece karantinaya alır ,ordan izin verebilirsin Kasperskyde ama bence sistemi çok yoruyor .Eset 5 gayet iyi.

• quote:

Merhaba,

Comodo yu ben de çok beğeniyorum: Ayarları biraz zordur

Ve Türk Mühendislerin ürünüdür.

Aşağıdaki linklerde de de antivirüslerin güncel test sonuçları var

http://chart.av-comparatives.org/chart2.php

http://www.av-test.org/en/tests/test-reports/quarter-22011/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 2 Aralık 2011; 20:06:31 >

• quote:

quote:

crackleri zipten çıkartma : işe yarayabilir ama emin değilim ya da cd ye kaydet

avira korumayı kapatınca da mı çalışmıyor exe (şemsiyeyi kapatınca)

kapatınca açılıyor da kapatınca ne anlamı kaldı :)
  • quote:

.exe dosyasının zararlı olmadığından eminseniz. Kurulumdan sonra tekrar açarsınız şemsiyeyi.

Sizin .exe den kastınız farklı bir şey mi ben mi anlayamadım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 2 Aralık 2011; 19:59:32 >
  • quote:

quote:

.exe dosyasının zararlı olmadığından eminseniz. Kurulumdan sonra tekrar açarsınız şemsiyeyi.

Sizin .exe den kastınız farklı bir şey mi ben mi anlayamadım??

mesela masaüstünde idm.exe var... hiçbir exe uzantılı dosyayı açmıyor.Zararlı olarak görüyor.Win7 versiyonu sanırım çok kötü.Kaspersky indiricem ama sistemi yoruyor diyorlar.amd 3.4 ghz,hd5570,7200rpm 465gb hdd? cool'n'quiet aktif
  • avast kullan çalıştığını hissetmezsin bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhan75

avast kullan çalıştığını hissetmezsin bile

teşekkürler onu bi trial bulabilirsem hemen indireyim :)
  • quote:

quote:

önemli değil kardeş
  • quote:

quote:

Avast kullan ne işe yaradığını anlamazsın bile o kadar gereksiz bir antivirüs hiçbir işe yaramaz,
    En iyisi tekrar Avira kur sen, Bende de Avira IS 12 var ve Windows 7 x64 Home Premium kullanıyorum hiçbir sorunum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katates Pızartması -- 2 Aralık 2011; 20:50:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

quote:

Avast kullan ne işe yaradığını anlamazsın bile o kadar gereksiz bir antivirüs hiçbir işe yaramaz,
    En iyisi tekrar Avira kur sen, Bende de Avira IS 12 var ve Windows 7 x64 Home Premium kullanıyorum hiçbir sorunum yok.

Avast! İnternet Security v6.0.1000 Türkçe iyi değil mi? çok övmüşler.bende ultimate x64 var avira personal'da çok sorun çıktı avira IS 12'de de sorun çıkar gbime geliyor :S

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.