Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Nero 8 var bende kalıp yazdır die bi seçenek bulamadım ben bunda ya...

Ok buldum ama bu inen zip dosyasınımı yazırcam yoksa çıkan dosyaları mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 6 Mayıs 2009; 23:43:43 >
  • dostum buna benzer bır sorunu bende yabancı sıtede gormustum 64 bıt kurmay calışıyordu arkads..ama onun sıstemınde ıslemcı 64 bıt destegı vermıyordu senınkınde var sanırsam(amd yı bılmıyorum) arkadsın dedıgı gıbı oc sız kur dene bencede..
    quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

quote:

Orjinalden alıntı: idkara1982

quote:

s.a daha 4 gün önce windows7 7100 32 yi kurdum. 1 gün sonra da 64 bit olanını indirdim ve 3 gündür windows 7 x64'ü kurmaya çalışıyorum ama bir türlü başaramadım. sürekli mavi ekran hatası verip öylece kalıyor.
    hata kodlarının
    birinde stop:0x0000001e
    diğerinde de 0x0000000a diye yazıyor. forumda çok okudum lakin bnun çözümüyle ilgili bir şey bulamadım.

sistem amd 64x2 4000 işlemci
    2x1 gb 667 mhz ram
    seagete 320 gb 16mb 7200 rpm hdd
    saphire ati hd 4850 ekran kartı
    gigabyte ga-ma69vm-s2 anakart

acaba sistemle ilgili bir problem olabilir mi. şimdiden teşekkür ederim...

hocam derdime dermen olabilcek kimse yok mu!!!

Sisteminde overclock var mı? Overclock stabilitesi farklı işletim sistemleri arasında farklılık gösterebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverinesahin

Arkadaşlar ben win 7 ultimate yükledim Tükçe dil paketi çıktımı acaba çıktıysa yardımcı olursanız makbule geçer.

sızdırttık arkadaşım. ilk sayfaya bakınız..

edit: başka bir forumda orijinal türkçe windows 7'yi ele geçiren bir arkadaş var upload edecekmiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 6 Mayıs 2009; 23:52:25 >
  • bendede n8 var kalıpı ole yazdırdım kurdum..nero exprestte kalıp tasarı var ordan dısk kalıbı kayıtlı tasarıdan dosyayı sec dvd yı koy yazsın sana bootlu dıskı..
    quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Hocam Nero 8 var bende kalıp yazdır die bi seçenek bulamadım ben bunda ya...
  • quote:

Hocam Nero 8 var bende kalıp yazdır die bi seçenek bulamadım ben bunda ya...

Ok buldum ama bu inen zip dosyasınımı yazırcam yoksa çıkan dosyaları mı?
  • @pir dostum bence kalıpı yazdır..ama uzatısı iso olmalı..eger zıpse bılmıyorum bırde dosya adını tam yazarmın buraya..örnegın benımkı buydu..7100.0.090421-1700_x64fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culxfrer_en_dvd.iso bunu dırek yazdırdım sag tusta .iso ...iso degılse kalıp yazmayabılır..
  • sanırım 64 bıt kuruyorsun donanım sorunu yasamıssın..tam sorununu anlaöadım ama 64 bıtı 64 bıtı destelemeyn donanıma kurdugunda verılen hataya benzıyor..acarsan prg yardımcı oluruz...
    quote:

Orjinalden alıntı: talatcaner

Benim sorunum da bu şekilde,ne yapabilirim?

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

@pir dostum bence kalıpı yazdır..ama uzatısı iso olmalı..eger zıpse bılmıyorum bırde dosya adını tam yazarmın buraya..örnegın benımkı buydu..7100.0.090421-1700_x64fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culxfrer_en_dvd.iso bunu dırek yazdırdım sag tusta .iso ...iso degılse kalıp yazmayabılır..

7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culfrer_en_dvd

Tam adı bu zip dosyası şeklinde. Ben içinden çıkanları Dvdye yazdırdım hocam normal veri diski gibi...
  • hıc adı gecmıyor ama paint kullanan varmı bılmıyorum super olmus..win7 dekı paint bırazda office2009 turevı gıbı ama hos olmus..
    bu da benım masaustu 64 bıt farkını hıssettırıyor ozelıkle bende 2 gb lık usb bellek ıle ready boost yaparak...
  • Arkadaşlar Türkiye temasını indirebileceğimiz bir yer var mı?
  • boot ozellıgı kazanırmı bılmıyorum kalıp dosyasıymıs zaten...ısmınden bellı sadece neroyu gormemıs dosya..sag tıklarsanız yada varsayılan nero yaparsanız kalıp dosyası oldugu bellı olur..ınsaaalh bootluk ozellıgı kazanır ..bende bır kere bole yapmıstım vıstayı kalıp atmadan dvd den actıgımda boot etmemıstı..
    quote:

quote:

@pir dostum bence kalıpı yazdır..ama uzatısı iso olmalı..eger zıpse bılmıyorum bırde dosya adını tam yazarmın buraya..örnegın benımkı buydu..7100.0.090421-1700_x64fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culxfrer_en_dvd.iso bunu dırek yazdırdım sag tusta .iso ...iso degılse kalıp yazmayabılır..

7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culfrer_en_dvd

Tam adı bu zip dosyası şeklinde. Ben içinden çıkanları Dvdye yazdırdım hocam normal veri diski gibi...

• quote:

sanırım 64 bıt kuruyorsun donanım sorunu yasamıssın..tam sorununu anlaöadım ama 64 bıtı 64 bıtı destelemeyn donanıma kurdugunda verılen hataya benzıyor..acarsan prg yardımcı oluruz...
    quote:

Orjinalden alıntı: talatcaner

Benim sorunum da bu şekilde,ne yapabilirim?

Vista içinden kurduğum için olabilirmi,diğer 32 bitlik sürümleri de aynı şekilde kurmuştum ama bir yerde 32 bitlik işletim sistemi açıkken 64bitlik sistem kurulmaz diye okudum,bilmiyorum,şimdi ise flash disk kullanarak kurmayı deneyeceğim
  • buyuk olasılıkla bundan..bence temız kur..vıstayada gerek kalmaz..
  • Neroyla birlikte aç dedim direk kalıp yazdırma ekranı çıktı ve yazdır dedim, olur inş. Yardımların için sağol reko...
  • quote:

dostum buna benzer bır sorunu bende yabancı sıtede gormustum 64 bıt kurmay calışıyordu arkads..ama onun sıstemınde ıslemcı 64 bıt destegı vermıyordu senınkınde var sanırsam(amd yı bılmıyorum) arkadsın dedıgı gıbı oc sız kur dene bencede..
    quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

quote:

quote:

s.a daha 4 gün önce windows7 7100 32 yi kurdum. 1 gün sonra da 64 bit olanını indirdim ve 3 gündür windows 7 x64'ü kurmaya çalışıyorum ama bir türlü başaramadım. sürekli mavi ekran hatası verip öylece kalıyor.
    hata kodlarının
    birinde stop:0x0000001e
    diğerinde de 0x0000000a diye yazıyor. forumda çok okudum lakin bnun çözümüyle ilgili bir şey bulamadım.

sistem amd 64x2 4000 işlemci
    2x1 gb 667 mhz ram
    seagete 320 gb 16mb 7200 rpm hdd
    saphire ati hd 4850 ekran kartı
    gigabyte ga-ma69vm-s2 anakart

acaba sistemle ilgili bir problem olabilir mi. şimdiden teşekkür ederim...

hocam derdime dermen olabilcek kimse yok mu!!!

Sisteminde overclock var mı? Overclock stabilitesi farklı işletim sistemleri arasında farklılık gösterebilir.

sağolun hocam oc siz denedim oldu... eyvallah destek için.....
  • ok zaten nero kalıpı otomatık goruyor..buyuk olasılıkla olmustur..o kalıpı nero bootl dvd yapıcak..hayırlı "7" ler sana @pir dostum..
    bırde bazı arkadslara soyleyelım eger mıcrosoftun kendı download programıyla ındırdıysenız hanı su ok seklınde olan sey ıle download komple bıttıkten sonra lauch a tıklarsanız vede nero varsa pc de otomatık nerodan kalıp yazdır cıkıyor..

quote:

Neroyla birlikte aç dedim direk kalıp yazdırma ekranı çıktı ve yazdır dedim, olur inş. Yardımların için sağol reko...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 7 Mayıs 2009; 0:43:20 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_31456755/mpage_1/key_//tm.htm @kcbilir acıklamıs resımlı...vt sız zor gıbı ama bılmıyorum denemıcem..

quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

arkdaşlar win7 de çalışan xp yi nerden indiriyoruz..

bu arada vt olmayan cpulara da kurulum yapılaibiliyor fakat çok ağır çalışıyormuş diye duydum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 7 Mayıs 2009; 0:58:06 >
  • VM zaten kaç senedir olan birşey tamamda neden win7 ile XP kullanma gereği duyuyorsunuz onu anlamadım.
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_31456755/mpage_1/key_//tm.htm @kcbilir acıklamıs resımlı...vt sız zor gıbı ama bılmıyorum denemıcem..

quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

arkdaşlar win7 de çalışan xp yi nerden indiriyoruz..

bu arada vt olmayan cpulara da kurulum yapılaibiliyor fakat çok ağır çalışıyormuş diye duydum..

forumdan coolinquiet@ ki tanıyanlar bilir,vt desteği olmadan da,vm tarzı uygulamaların yavaşta olsa çalıştırılabileceğinden bahsetmiş,bende bi ümit kurdum ama yemedi,buradan intele koca bi adam q8 serisine vt koymamış ya böyle bişey varmıbunun için cpu değiştirilirmi hiç

http://forum.donanimhaber.com/m_28884626/tm.htm

sky27@ pc de sürekli faks kullanmam gerekiyor,ve elimdeki hp external 56k modeminde kendi hiçbir driverı yok sadece xp nin kendi driverı ile çalışıyo bu modem,bi faks için hem win7 hemde ayrıca xp yüklemektense win7 üzerindeki sanalxp den bu işi halletmeyi düşünüyodum ama intel saçması bozdu bütün hesabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 7 Mayıs 2009; 1:17:46 >
  • bendede conex modemı var bende arada fax cekmek ıstıyorum vıstada otomatık gorouyor 7 de denemedım ama sanırım ondada gorur..10 lıraya ıyı bır modem al o zaman dostum..
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.