Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orjinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

Arkadaşlar Türkçe yüklesem daha sonra güncelleştirme yaparken sorun çıkar mı?

Ben Türkçeye çevirdim.
    Şimdi de update yaptım.
    Sorun yok

yok öyle değil, RC2 çıktığı zaman falan upgrade yaparken sorun olur dedi arkadaşım

"Aklıma geri ingilizceye çevirip upgrade yaparsın sonra yine türkçeye çevirirsin" şeklinde bir yol geliyor ama o zaman ne olur bilemem.
  • Arkadaşlar D sürücümde yüklü tüm oyunlar dll hatası veriyor napcam
  • Alcohol 120% yükleyemiyorum sürekli yeniden başlatılması gerekiyor diyo ama bir şey olmuyor. Ne yapayım?
  • daha öncek sayfalarda acıklandı hobar nıcki uye acıkladı daemon tools son surumu sorunusuz calısıyor 7077 surumu için söyluyorum 7100 için bende sanal surucu kurmadım
    quote:

Alcohol 120% yükleyemiyorum sürekli yeniden başlatılması gerekiyor diyo ama bir şey olmuyor. Ne yapayım?

hobar nickli uyeden alıntı

Battlefield 2 oynayamayanlar;

önce SPTD 1.58 64bit versiyonunu yüklesin.
    sonra daemon veya alchollün 64 bit versiyonunu yükleyip oynayabililirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93911FC7B -- 6 Mayıs 2009; 10:15:40 >
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 RC

http://download.microsoft.com/download/A/6/3/A634380A-3CBD-4B37-8E9D-E718E22205E6/Windows_Server_2008_R2_RC_EN.iso

Windows Server 2008 R2 Release Candidate Product Keys for Evaluation:

Windows Server 2008 R2 Release Candidate Enterprise
    Product Code : Q7Y83-W4FVQ-6MC6C-6QQTD-TPM88

Windows Server 2008 R2 Release Candidate Standard
    Product Code : V4KRB-QDWK2-GVT4X-BV4XG-34TV4

Windows Server 2008 R2 Release Candidate Datacenter
    Product Code : WXGKX-XXW8X-P8KTJ-PFX7T-DPYYW

Windows Web Server 2008 R2 Release Candidate
    Product Code: RBBKH-BVD6B-74FV9-RYPJ7-TCFXB
  • arkadaşlar ben windows 7 7100 32 bit kurdum ve türkçe dil paketinide indiridm ama türkçe yapamadım ilk sayfadaki gibi giitm sırasıyla uygudaldım

türkçe dil dosyası indirdiğimde Se7en_TR adında klasör lü çıktı ama bu klasörü seçince tr luguad dosyasını görmüyo seven_tr klasörünün içinde büssürü kalsör ve dosyalr var acaba hangi klasörün içinde ve hangi dosyayı seçip görcek tr dosyayasını kafayı yedim dün akşam yardımcı olursanız seviniirm

bu arda w 7 7100 c64 bitliğinide indirmiştim asıl ilk onu kurcaktım iso dosyasını yazdım ama ön yüklemeden başlamadı aam sorunsuzyazdı nero 32 bitliğide yazdım aynen onu okudu başaldı ön yükleme 64 bitliği başlamadı

aşağıdaki ise iso alrının gb değeri böyle

windows 7 rc 7100 x64 bit 3.4 gb iso ( 64 bit ön yükleme yapmıyo) güvenli mod ve normal açılma vss ekran geliyo cd okuyo ama drek windosaa geçiyo

windows 7 rc 7100 x86 32 bit 2.35 gb iso ise hiç bir sorun yok ve ön yükleme geçiyo

yukarda tam olarak türkeç nasıl yapılıyo anlatılırsa çok sevinirim türkçe dil paketinin klasöründe hangi klasörü seççez

örnek windows 7 32 bit için türkçe dil paketi çıkmış kalsörü Se7en_TR içinde hangi klasörü veya dosyayı seççez deli olcam görmüyo
  • sorunlar,hp all in one yazıcı yüklenmedi win 7 ye,çünkü hp nin vista 32-64 bit driverlarını yemiyo win 7, umarım hp eski yazıcılarına win 7 driverı çıkarır yoksa sakat durum

56k external usb modem var hiçbir drivarı yok-sadece xp nin kendi drivarları ile çalışıyor,haliyle win7 de tanımadı,işlemcide vt desteği olmadığından win 7 ye sanalxp mode kurma işide hayal oldu tabiki,önerisi olan varmı?

acaba VMware tarzı programlarla win 7 ye sanal xp kurulup bu sorunlar çözülebilirmi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 6 Mayıs 2009; 11:29:01 >
  • arkadaşlar ben windows 7 7100 32 bit kurdum ve türkçe dil paketinide indiridm ama türkçe yapamadım ilk sayfadaki gibi giitm sırasıyla uygudaldım

türkçe dil dosyası indirdiğimde Se7en_TR adında klasör lü çıktı ama bu klasörü seçince tr luguad dosyasını görmüyo seven_tr klasörünün içinde büssürü kalsör ve dosyalr var acaba hangi klasörün içinde ve hangi dosyayı seçip görcek tr dosyayasını kafayı yedim dün akşam yardımcı olursanız seviniirm

bu arda w 7 7100 c64 bitliğinide indirmiştim asıl ilk onu kurcaktım iso dosyasını yazdım ama ön yüklemeden başlamadı aam sorunsuzyazdı nero 32 bitliğide yazdım aynen onu okudu başaldı ön yükleme 64 bitliği başlamadı

aşağıdaki ise iso alrının gb değeri böyle

windows 7 rc 7100 x64 bit 3.4 gb iso ( 64 bit ön yükleme yapmıyo) güvenli mod ve normal açılma vss ekran geliyo cd okuyo ama drek windosaa geçiyo

windows 7 rc 7100 x86 32 bit 2.35 gb iso ise hiç bir sorun yok ve ön yükleme geçiyo

yukarda tam olarak türkeç nasıl yapılıyo anlatılırsa çok sevinirim türkçe dil paketinin klasöründe hangi klasörü seççez

örnek windows 7 32 bit için türkçe dil paketi çıkmış kalsörü Se7en_TR içinde hangi klasörü veya dosyayı seççez deli olcam görmüyo
  • Diğer konuya da atmıştım buraya da atayım. İnsanlar yararlansın

Tek tık linkleri yeniden vereyim;

x86-32Bit:http://wb.dlservice.microsoft.com/dl/download/release/windows7/4/0/c/40c1e714-7910-4b38-9b5e-67fa522e6a44/7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culfrer_en_dvd.iso

x64-64Bit:http://wb.dlservice.microsoft.com/dl/download/release/windows7/e/b/5/eb58e76e-17fa-409b-855f-11fbe84d1c93/7100.0.090421-1700_x64fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culxfrer_en_dvd.iso

IDM veya Flashget gibi indirme yöneticisi programlar ile indirmeyi deneyin..

Birde keyleri verelim, yasal keyler, warez le alakası yoktur. Microsoftun verdiği keylerdir. Her 2 sürüm içinde çalışması gerekiyor..

01 6JQ32-Y9CGY-3Y986-HDQKT-BPFPG
    02 MT39G-9HYXX-J3V3Q-RPXJB-RQ6D7
    03 9JBBV-7Q7P7-CTDB7-KYBKG-X8HHC
    04 MM7DF-G8XWM-J2VRG-4M3C4-GR27X
    05 KBHBX-GP9P3-KH4H4-HKJP4-9VYKQ
    06 BCGX7-P3XWP-PPPCV-Q2H7C-FCGFR
    07 MVBCQ-B3VPW-CT369-VM9TB-YFGBP
    08 C43GM-DWWV8-V6MGY-G834Y-Y8QH3
    09 P72QK-2Y3B8-YDHDV-29DQB-QKWWM
    10 RGQ3V-MCMTC-6HP8R-98CDK-VP3FM
    11 Q3VMJ-TMJ3M-99RF9-CVPJ3-Q7VF3
    12 KGMPT-GQ6XF-DM3VM-HW6PR-DX9G8
    13 GPRG6-H3WBB-WJK6G-XX2C7-QGWQ9
    14 6F4BB-YCB3T-WK763-3P6YJ-BVH24
    15 MVYTY-QP8R7-6G6WG-87MGT-CRH2P
  • 64bit kullanan arkadaşlar Java sorunu ile karşılaşan oldu mu hiç? IE'de sorun yok ama Firefox'ta Java içeren uygulamaları açamıyorum, yan uygulamarda ve plugins'de yüklenmiş olarak gözükmesine rağmen.

Düzeltme: Hemende çözdüm şaşırdım bende

Çözümü;

Denetim Masasından Java uygulamasına giriyoruz, Advance bölümünden Java Plug-in'in yanındaki artıya tıklıyoruz ve altta çıkan kutucuktaki tik'i kaldırıyoruz, bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 6 Mayıs 2009; 14:43:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

indirdiğiniz dosyayı rardan çıkarmayacaksınız.rarlı dosyayı hiç dokunmadan gösterin kurulum yaparken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brownness -- 6 Mayıs 2009; 14:50:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRaT

ÇÖZÜM - Başlat arama yerine Windows Live Messenger yazıp tıklıyoruz ve çıkan live messenger simgesine sağ tık özellikler - uyumluluk modu windows xpsp3 seçiyoruz artık live messenger sağ alt köşede simge durumunda görülebiliyor , win7 blog yazan bir sitede okumuştum bunu işe yarıyor

PROBLEM -WİN7 RC 7100 sürümünde masaüstüne EXPLORER ekleyebilen var mı ? bilgi verebilirmisiniz , görevçubuğundaki explorer birden fazla olabiliyor mu ? bunada bilgi verirmisiniz lütfen

Görevçubuğu masaüstünü göster seçeneği eklenebiliyor mu ? ekranda sağ köşede kalmış çok uzak duruyor bu konuda bilgisi olan lütfen paylaşabilir mi acaba ...

1-Problemin : Masa üstüne kısayol eklemene gerek yok bence. Birden fazla explorer penceresi açmana gerek varsa eğer: İkona mouseun orta tuşuyla bas, orta tuşum yok dersen sağ tıkla, sağ tıklama tuşum da yok dersen (MAC-OS MOUSEU) sol tuğu basılı tutup yukarı doğru sürükle menü açılacaktır.

2-Problemin : Masa üstünü göster yeniliğini nasıl yadırgarsınız anlamıyorum. Masaüstünü görmek için mouse işaretini takip edip masaüstünü göster kısayolunun tam üstüne getirip basmak mı daha kolay (Bu eski sistem oluyor), yoksa adeta gözlerimizi kapatarak mouseu sağ alt göşeye doğru hızlı bir şekilde sürükleyip sol tuşa basmak mı daha kolay (Bu da yeni sistem)? Yani demek istediğim yeni sistemde mousun yerine işaretçiyi denk getirmeye uğraşmıyorsunuz, zaten mouse işaretçisi sağ alt köşede takılıp kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 6 Mayıs 2009; 15:02:30 >
  • alıntı yapıyorum konuyu anlatan arkadasımız kızmaz umarım windows 7 için aero

Windows 7 için Flip3D
  • quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

2-Problemin : Masa üstünü göster yeniliğini nasıl yadırgarsınız anlamıyorum. Masaüstünü görmek için mouse işaretini takip edip masaüstünü göster kısayolunun tam üstüne getirip basmak mı daha kolay (Bu eski sistem oluyor), yoksa adeta gözlerimizi kapatarak mouseu sağ alt göşeye doğru hızlı bir şekilde sürükleyip sol tuşa basmak mı daha kolay (Bu da yeni sistem)? Yani demek istediğim yeni sistemde mousun yerine işaretçiyi denk getirmeye uğraşmıyorsunuz, zaten mouse işaretçisi sağ alt köşede takılıp kalıyor.

aslında çok daha kolay ama alışkanlık oldugu için insanlar eskisini istiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_d

quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

aslında çok daha kolay ama alışkanlık oldugu için insanlar eskisini istiyor

Evet benim de anlatmak istediğim çok kolay olması zaten. Ofisimde günde 7 saat xp kullanıyorum, evimde en fazla 2 saat pc kullanabiliyorum. Evimde 7 yüklü ve 1 haftada buna alıştım ve artık ofisteki pcde mouse hep sağ alt köşeye gidiyor. O kada kolay ki buna daha çabuk alışıyorsunuz. Hem silinip kaybolma derdi hiç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 6 Mayıs 2009; 15:33:26 >
  • Arkadaşlar bu XP mode hakkında bir soru sormak istiyorum..

Şimdi bir laptopa Win7 yükledim... Win7 hemen hemen bütün driverları yüklemesine rağmen kameranın sürücüsünü yükleyemedi.. Vista driverı ile de çalıştırmaya çalışsamda nafile kamera birtürlü çalışmadı..

Şimdi sorum şu ki XP modu kullanarak bu kamerayı çalıştırma gibi bir şansım olur mu??? Boşuna 1GB indirmiyim diyorum.. Yok eğer çalışır derseniz o zaman indiririm...

yorumlarınızı esirgemeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

Arkadaşlar bu XP mode hakkında bir soru sormak istiyorum..

Şimdi bir laptopa Win7 yükledim... Win7 hemen hemen bütün driverları yüklemesine rağmen kameranın sürücüsünü yükleyemedi.. Vista driverı ile de çalıştırmaya çalışsamda nafile kamera birtürlü çalışmadı..

Şimdi sorum şu ki XP modu kullanarak bu kamerayı çalıştırma gibi bir şansım olur mu??? Boşuna 1GB indirmiyim diyorum.. Yok eğer çalışır derseniz o zaman indiririm...

yorumlarınızı esirgemeyin

bunu anlamanın en iyi yolu indirip denemendir,ve diğerlerine bu konuda çok büyük yardımcı olacaksın bu sayede,kimse denemeye yanaşmıyor bu konuyu bende bunla ilgili bir şeyler sordum ama deneyen çıkmadı daha
  • Selam,bende Windows 7 beta yüklü,format atmadan üzerine rc sürümünü kurmam mümkün mü yükseltme gibi?Çünkü işletim sisteminin kurulu olduğu disk tek part ve içinde datalarım mevcut.Bunları kaybetmeden rc'ye yükseltme yapabilir miyim?

Edit: Denedim gördüm yükseltme olmuyormuş,yeni kurulum yapmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_tr -- 6 Mayıs 2009; 17:51:21 >
  • w7 64bitte Adobe Premiere kullanabilen var mı ?
    Daha doğrusu portable olan sürümlerden herhangi birini kullanabilen var mı ?
    Ben portable premiere 2 denedim çalışmıyor.
    Portable premiere cs3 te sadece italyanca bulabildim...ingilizcesini bulamadım ... Premiere cs3 portable çalışıyor yoksa.
  • Windows 7yi kuramiyorum :( Daha dun microsoftun sitesinden indirdim ve dvdye yazdim. Boot seceneklerini de ayarladim. Sonra ilk once "Windows is loading files..." ekrani cikiyor. Bu ekrani kisa bir surede geciyor ve ardindan "Starting windows" yaziyor burayi da geciyor ve hicbir simgenin olmadigi bos masaustu geliyor. Burda ise sadece fareyi oynatabiliyorum baska hicbir sey yapamiyorum. Sorun nerde olabilir acaba? Dvdler bozuktur diye 3 kere iso dosyasini dvdye cektim yine olmadi. Yardiminizi bekliyorum

Edit : Dvd surucusunde sorun vardir diye 2. surucuden de denedim yine ayni seyler oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinenhesap2020 -- 6 Mayıs 2009; 18:19:35 >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.