Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MaDMaxiBo

w7 64bitte Adobe Premiere kullanabilen var mı ?
    Daha doğrusu portable olan sürümlerden herhangi birini kullanabilen var mı ?
    Ben portable premiere 2 denedim çalışmıyor.
    Portable premiere cs3 te sadece italyanca bulabildim...ingilizcesini bulamadım ... Premiere cs3 portable çalışıyor yoksa.

Bende Adobe Master Collection var ve tüm programlar çalışıyor, herhangibir sorun yok.
  • benim sorunum ben opera yı kullanıyorum ve videoları izlemek için media player codecini yüklemek gerekiyor yüklememe rahmen izleyemiyorum. uyumluluk yapmama karşı yine olmadı yardımcı olmanızı bekliyorum
  • zaten herkes sorun yasamıyor bazıları yasıyor yınede rısk almamak gerek ındırın kendı java ara bırımıyle..resume ozellıgıde var olmadı sabaha devam...ben ole yaptı sımdı cıllop gıbı 64 bıt wın7 ım var..
    quote:

Orjinalden alıntı: nazi81

quote:

Orjinalden alıntı: reko

arkadslar bı uyarıda bulunayım flash get yada baska downloand aracı ıle ındırenler sorun yasıyormus...arkadsın bırı flash ıle ındırmıs ama http ındex vs garıp dosyalar ınıyormus..ıso yada donusmuyor..bence en saglıklısı ms ın kendı javası ıle ındırmek resume ozelıgıde var..

Arkadasım ben öyle bir sorunla hic karsılasmadım ben windows7 64 bit ile birkac gündür tam bir download manyagı oldum sürüyle film vs indirdim flashget ile hic bir problem yasamadım ayrıca indirdigim windows7 iso dosyasını ultra iso programı ile usb ye yazdırdım usb den direk kurdum dvd ye de gerek kalmadı
  • dostum ıso dsoyası bozuk olmasın..eger flashget vs ıle ındırdıysen sorun varmıs...dırek ms ın kendı ındırme arabırımıyle ındırmen gerekırdı..yok ole yaptıysan bılmıyorum belkı donanımsal sorun vardır...
    quote:

Orjinalden alıntı: barisondes

Windows 7yi kuramiyorum :( Daha dun microsoftun sitesinden indirdim ve dvdye yazdim. Boot seceneklerini de ayarladim. Sonra ilk once "Windows is loading files..." ekrani cikiyor. Bu ekrani kisa bir surede geciyor ve ardindan "Starting windows" yaziyor burayi da geciyor ve hicbir simgenin olmadigi bos masaustu geliyor. Burda ise sadece fareyi oynatabiliyorum baska hicbir sey yapamiyorum. Sorun nerde olabilir acaba? Dvdler bozuktur diye 3 kere iso dosyasini dvdye cektim yine olmadi. Yardiminizi bekliyorum

Edit : Dvd surucusunde sorun vardir diye 2. surucuden de denedim yine ayni seyler oldu
  • arkadslar herseyı hallettım ama antıvurısten sorunum var nod eset smart 64 bıtte eskı surumu kullanıyor en guncel karpesy yada baska ne onerısınız..
  •  Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

Arkadaşlar dil paketi yükleyemiyorum bu sorun çıkıyor be yapmam gerek
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

arkadslar herseyı hallettım ama antıvurısten sorunum var nod eset smart 64 bıtte eskı surumu kullanıyor en guncel karpesy yada baska ne onerısınız..

Birçok güvenlik yazılımı Win7 ile tam uyum göstermiyor. Bu yüzden Microsoft'un önerdiği Win7 ile tam uyumlu beta yazılımlardan birisini seçmek daha mantıklı olur.

Önerilen yazılımlar :http://www.microsoft.com/windows/antivirus-partners/windows-7.aspx

Dikkat.Norton 360'ı tavsiye etmiyorum. Sistemi açılmaz hale getiriyor.

Benim önerim F-Secure. Hem tamamen türkçe, hem sistemi yormuyor, hem de en fazla (6 aylık) deneme süresi var.
    Buradan indirebilirsiniz (Sayfanın altında ufak bir kayıt işlemi gerekiyor)
    http://www.f-secure.com/en_EMEA/support/home-office/beta-programs/istp/
  • quote:

Orjinalden alıntı: djpontul

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

Arkadaşlar dil paketi yükleyemiyorum bu sorun çıkıyor be yapmam gerek

64 bitin ve 32 bitin kendi dil paketleri vardır. Buna dikkat ettiniz mi?
  • Çok teşekkürler hocam. 64 bit'e uygun dil paketi buldum indiriyorum. bakalım busefer olucak İNŞALLAH

Evet sonunda başardım :) ohh bee artık xp'den kurtuldum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djpontul -- 6 Mayıs 2009; 21:50:04 >
  • s.a daha 4 gün önce windows7 7100 32 yi kurdum. 1 gün sonra da 64 bit olanını indirdim ve 3 gündür windows 7 x64'ü kurmaya çalışıyorum ama bir türlü başaramadım. sürekli mavi ekran hatası verip öylece kalıyor.
    hata kodlarının
    birinde stop:0x0000001e
    diğerinde de 0x0000000a diye yazıyor. forumda çok okudum lakin bnun çözümüyle ilgili bir şey bulamadım.

sistem amd 64x2 4000 işlemci
    2x1 gb 667 mhz ram
    seagete 320 gb 16mb 7200 rpm hdd
    saphire ati hd 4850 ekran kartı
    gigabyte ga-ma69vm-s2 anakart

acaba sistemle ilgili bir problem olabilir mi. şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idkara1982 -- 6 Mayıs 2009; 20:27:58 >
  • quote:

Windows 7yi kuramiyorum :( Daha dun microsoftun sitesinden indirdim ve dvdye yazdim. Boot seceneklerini de ayarladim. Sonra ilk once "Windows is loading files..." ekrani cikiyor. Bu ekrani kisa bir surede geciyor ve ardindan "Starting windows" yaziyor burayi da geciyor ve hicbir simgenin olmadigi bos masaustu geliyor. Burda ise sadece fareyi oynatabiliyorum baska hicbir sey yapamiyorum. Sorun nerde olabilir acaba? Dvdler bozuktur diye 3 kere iso dosyasini dvdye cektim yine olmadi. Yardiminizi bekliyorum

Edit : Dvd surucusunde sorun vardir diye 2. surucuden de denedim yine ayni seyler oldu

sadece farenin olduğu ekranda biraz beklemeniz gerek bende de böyle oluyor bazen 7-8 dk beklemem gerekiyor sonra kurulum devam ediyor bir sonraki ekranda yine biraz bekletiyor biraz sabırlı olun geç de olsa yükleniyor...
  • evet eğer bilgisayarda çok fazla harddisk varsa bekletiyor biraz.sabırlı olup sonraki ekranın gelmesini beklerseniz yükleme başlar:)

quote:

Orjinalden alıntı: antidote

quote:

sadece farenin olduğu ekranda biraz beklemeniz gerek bende de böyle oluyor bazen 7-8 dk beklemem gerekiyor sonra kurulum devam ediyor bir sonraki ekranda yine biraz bekletiyor biraz sabırlı olun geç de olsa yükleniyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: idkara1982

s.a daha 4 gün önce windows7 7100 32 yi kurdum. 1 gün sonra da 64 bit olanını indirdim ve 3 gündür windows 7 x64'ü kurmaya çalışıyorum ama bir türlü başaramadım. sürekli mavi ekran hatası verip öylece kalıyor.
    hata kodlarının
    diğerinde de 0x0000000a diye yazıyor. forumda çok okudum lakin bnun çözümüyle ilgili bir şey bulamadım.

2x1 gb 667 mhz ram

hocam derdime dermen olabilcek kimse yok mu!!!
  • Benim sorunum da bu şekilde,ne yapabilirim?

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
  • quote:

quote:

s.a daha 4 gün önce windows7 7100 32 yi kurdum. 1 gün sonra da 64 bit olanını indirdim ve 3 gündür windows 7 x64'ü kurmaya çalışıyorum ama bir türlü başaramadım. sürekli mavi ekran hatası verip öylece kalıyor.
    hata kodlarının

2x1 gb 667 mhz ram

Sisteminde overclock var mı? Overclock stabilitesi farklı işletim sistemleri arasında farklılık gösterebilir.
  • Arkadaşlar ben win 7 ultimate yükledim Tükçe dil paketi çıktımı acaba çıktıysa yardımcı olursanız makbule geçer.
  • Arkadaşlar

Sağ alttaki deneme yazısını nasıl kaldırabiliriz. Yardımcı olursanız sevinirim... Tşk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turklucky -- 6 Mayıs 2009; 23:16:31 >
  • Ya ben Microsoft'un sitesinden indirdim, zip şeklinde geldi çıkarttığım zaman setup vs dosyalar çıktı. Bunları Dvdye normal veri yazar gibi mi yazcam, format atıp yükleyebilmek için?
  • quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

quote:

quote:

hata kodlarının

2x1 gb 667 mhz ram

Sisteminde overclock var mı? Overclock stabilitesi farklı işletim sistemleri arasında farklılık gösterebilir.
    var hocam. hemen geri alıp tekrar bakayım.
  • tum sorulara cevap verıyım..
    @wolwerine evet dıl paketı var forumda nasıl yuklenılecegı anlatılmıs...sadece 32 yada 64 bıte dıkkat etmen yeterlı..ılk sayfada bu olay resımlı anlatılmıs..
    @turklucky evet kaldırabılırsın bazıları trojanlı desede kaldırıyor ben vırusde gormedım..remove watermark dan kaldırıyorsun..http://www.speedyshare.com/148948795.html
    @pir dostum bu bir .iso dosyasıdır..eger cıakrdıysan oldugu gıbı dosyaları bot lu sekılde neroda var atman lazım dvd ye..eger ıso lu kalıp varsa neroda kalıp yazdır secenegı var...ordan kalıp yazdır dersen nero otomatık olarak dvd ye atıyor zaten..
    ve son olarak 64 bıt kullanan arkadslar beta vırus prg yerıne (ms onerdıgı) ben nod ss kullanıyorum..kasma derdıde yok..
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.