Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: reko

bendede conex modemı var bende arada fax cekmek ıstıyorum vıstada otomatık gorouyor 7 de denemedım ama sanırım ondada gorur..10 lıraya ıyı bır modem al o zaman dostum..

modem hp nin zamanında 200 dolarlık modemi,ama gel gör ki bunu tutmuş azteche ürettirmiş,ne aztechte nede hp de bir tane driver yok,hatta adamlar ürettiklerini bile reddetmişler modemi zamanında

modem taş gibi hiçbir sorunu yok ama işte bi tek xp nin kendi driverı ile otomatik tanıyıp çalışıyor,sendeki conex nasıl bişey,drivarı varmı vista için.. external lazım bana.bide vistada çalıştığına güvenme win7 de dene bi bakalım çalışcakmı..

çünkü elimdeki, hp all in one yazıcıda,kurulmadı win7 ye, vista driverını yemedi,hp bu yazıcıyada win7 ye driverı çıkarmazsa tam ikili hp bayramı olacak bizim için,güya hp aldık zamanında

bu arada aklıma geldi vistada faks nasıl çekiyorsun,vistada faks giderken dosyaları tif formatıyla gönderiyor,alıcıya nasıl gidiyor yoksa yine tif olarak açmasımı gerekiyor,yani alıcının faks makinesinde çıktısı nasıl,normal faks gibimi oluyor..xp de ise eski sistem daha pratik geliyo bi türlü vistada faks yollayamadım tif formatı yüzünden ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 7 Mayıs 2009; 1:28:30 >
  • XP Mode Microsoft indirme sayfası:http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr NO -- 7 Mayıs 2009; 14:12:23 >
  • 42 sayfanın hepsini okumadım ancak gördüğüm kadarı ile herkes WİN 7 nin sadece çalıştıramadığı özelliğini araştırıyor
    Benim de artık deneme zamanım geldi.
    Şu anda indiriyorum İSO dosyasını TR yamasını da çekiyom
    AŞağıdaki sorulara cevap verebilcek bilgili arkadaşa şimdiden teşekkerü bir borç bilirim.
    İmzadaki LG E 500 NOTEBOOK a kuracağım 3GB ram var

1 - Boştaki hali vista ile aynı derecede mi RAM yiyor?
    2 - Vista sürücüleri Win 7 için de geçerli midir?
    3 - Ofis 2007 , acrobat reader gibi genel araçların kullanımında sorun var mı?
    4 - Tanınmayan donanım oluyor mu?
  • Orjinal Türkçe Win7 yarın akşam elimde olacak ama parçalayıp yükleme işini nasıl yaparım bilemiyorum.
  • 1. Hayır, daha az.
    2. Evet, geçerli.
    3. Hayır, yok.
    4. CCC 9.4'ü kurarken sıkıntı oldu, Vista uyumluluğunda yükledim halloldu. Herhangi bir donanımsal sorun olmadı. Henüz :)
  • köşedeki deneme kopyası yazısını program vindows 7 plus patch kullanmadan nasıl sileceğiz?
  • ben vıstadakı fax progrmıyla yolladım ek olarak atarsan ole yollar...tıf jpg ne ıstersen..conex az once taktım tanıdı wın7.ben modemde genlde word belgesı yolladım..wın7 dekı fax programıda guzel..sadece ek yapıcaksın..
    quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

quote:

bendede conex modemı var bende arada fax cekmek ıstıyorum vıstada otomatık gorouyor 7 de denemedım ama sanırım ondada gorur..10 lıraya ıyı bır modem al o zaman dostum..

modem hp nin zamanında 200 dolarlık modemi,ama gel gör ki bunu tutmuş azteche ürettirmiş,ne aztechte nede hp de bir tane driver yok,hatta adamlar ürettiklerini bile reddetmişler modemi zamanında

modem taş gibi hiçbir sorunu yok ama işte bi tek xp nin kendi driverı ile otomatik tanıyıp çalışıyor,sendeki conex nasıl bişey,drivarı varmı vista için.. external lazım bana.bide vistada çalıştığına güvenme win7 de dene bi bakalım çalışcakmı..

çünkü elimdeki, hp all in one yazıcıda,kurulmadı win7 ye, vista driverını yemedi,hp bu yazıcıyada win7 ye driverı çıkarmazsa tam ikili hp bayramı olacak bizim için,güya hp aldık zamanında

bu arada aklıma geldi vistada faks nasıl çekiyorsun,vistada faks giderken dosyaları tif formatıyla gönderiyor,alıcıya nasıl gidiyor yoksa yine tif olarak açmasımı gerekiyor,yani alıcının faks makinesinde çıktısı nasıl,normal faks gibimi oluyor..xp de ise eski sistem daha pratik geliyo bi türlü vistada faks yollayamadım tif formatı yüzünden ben
  • Türkiye arka planı ısteyenler..

http://rapid share.com/files/230006852/Turkey.rar.html
    ıkı ıslem yapılır..
    dosyayı C:\Windows\Web\Wallpaper dosyasına atarız
    kısılestırme-masaustu arka plandan turkey resımlerını clıckle aktıf ederız.. slayt suresı vs de ayarlanabılır..

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • arkadalar bu ekran kararmsı olayı nedir ?
    birde ekranı kapattıramıyorum nasılsa kapanıyor geri acılıyor
    ekran kararmasını iptal ettim yinede ekranın kapatılma süresi dolduktan sonra kapanıp geri açılmasına engel olamadım bunun çözümü varmı laptop ta kurulu
  • quote:

buyuk olasılıkla bundan..bence temız kur..vıstayada gerek kalmaz..

vista kalsın istiyorum bu yüzden dvd'ye iso kalıbını yazdırdım,bios ayarlarından cd-dvd'yi seçip kuruluma başladım sonrasında şöyle bir yazı çıktı;

Select the drivers to be installed

No device drivers were found.Make sure that the installation media contains the corret drivers,and then click ok.

ingilizcem hiç iyi değildir ama anladığım kadarı ile,daha doğrusu tahminime göre uyumlu driver bulamadığını dolayısıyla driverları yükleyip öyle devam etmemi söylüyor. Bu tahminim üzere asus driver cd sini takıp okey dedim ama onda da sonuç alamadım. 64 bit yükeyen arkadaşlar önce tüm 64bit driver larını temin edip öylemi yüklüyorlar? ilk defa 64 bit işletim sistemi yükleyeceğim,hdd ikiye bölünmüş durumda c sürücüsünde vista home premium 32 bit, d sürücüsünde windows 7 7100 32 bit işletim sistemi var,ben 7100 32 bit yerine 64 bit kurmak istiyorum. Asus m51sn 250dv laptop üzerine yapılacak bu işlemler,bana bir akıl verin lütfen.
  • sürücüyü belirtin diyor..ve herhangi bir sürücü bulunamadı...sanırım 32 bıt 64 bıt olayı olabılır ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Onur.Kalender

Orjinal Türkçe Win7 yarın akşam elimde olacak ama parçalayıp yükleme işini nasıl yaparım bilemiyorum.

Benim bildigim kadarıyla daha türkcesi cıkmadı buradaki arkadaslar ben dahil ek paket yükleyerek türkcelestirdi sen nerden buldun onu arkadasım benim bildigim microsoft RC sürümünün türkcesini daha ilerki günlerde cıkarıcaktı erkenmi cıktı...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_Amet -- 7 Mayıs 2009; 3:29:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nazi81

quote:

Orjinalden alıntı: Onur.Kalender

Orjinal Türkçe Win7 yarın akşam elimde olacak ama parçalayıp yükleme işini nasıl yaparım bilemiyorum.

Benim bildigim kadarıyla daha türkcesi cıkmadı buradaki arkadaslar ben dahil ek paket yükleyerek türkcelestirdi sen nerden buldun onu arkadasım benim bildigim microsoft RC sürümünün türkcesini daha ilerki günlerde cıkarıcaktı erkenmi cıktı...?

Win7 yi indirip Türkçe aşılıyorlar.Al sana Türkçe win7.Forumdan bi arkadaş yapmıştı hatta ama sanırım sadece kendi için.Rapide atmadı galiba.

Bence kendin orjinalini indirip iki dakikada Türkçeye çevirirsen dertsiz tasasız orjinal win7 olur.içine başka bişey yüklemediklerinden emin olamazsın.

---Parçalayıp yüklemekten ne kastettiğini de anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 7 Mayıs 2009; 4:15:07 >
  • Bu Nie Böyle Oldu Şimdi.? Böyle Değildi 5 Dk Önce

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
  • quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

evet eğer bilgisayarda çok fazla harddisk varsa bekletiyor biraz.sabırlı olup sonraki ekranın gelmesini beklerseniz yükleme başlar:)

quote:

Orjinalden alıntı: antidote

quote:

Orjinalden alıntı: barisondes

Windows 7yi kuramiyorum :( Daha dun microsoftun sitesinden indirdim ve dvdye yazdim. Boot seceneklerini de ayarladim. Sonra ilk once "Windows is loading files..." ekrani cikiyor. Bu ekrani kisa bir surede geciyor ve ardindan "Starting windows" yaziyor burayi da geciyor ve hicbir simgenin olmadigi bos masaustu geliyor. Burda ise sadece fareyi oynatabiliyorum baska hicbir sey yapamiyorum. Sorun nerde olabilir acaba? Dvdler bozuktur diye 3 kere iso dosyasini dvdye cektim yine olmadi. Yardiminizi bekliyorum

Edit : Dvd surucusunde sorun vardir diye 2. surucuden de denedim yine ayni seyler oldu

sadece farenin olduğu ekranda biraz beklemeniz gerek bende de böyle oluyor bazen 7-8 dk beklemem gerekiyor sonra kurulum devam ediyor bir sonraki ekranda yine biraz bekletiyor biraz sabırlı olun geç de olsa yükleniyor...

Bu aksam tekrar yuklemeyi denicem. Ilgilendiginiz icin tesekkurler
  • Arkadaşlar Windows 7 yi akşam çok hızlı ve problemsiz bir şekilde yükledim fakat tek sorun NİS 2009 da. Lisanslı kullanıyorum fakat nedense üzerinde çarpı işareti var. NİS 2009 u win 7 ile kullanan varmı problem nedir acaba.
  • quote:

quote:

Modeminizin kurulum (setup) dosyasını vista SP1 uyumluluğunda denediniz mi?

Bu arada bir yanlışı düzeltmek isterim; Virtual Xp Mode sadece "uygulamalar" için geçerli, "sürücüler" için hiçbir şekilde çözüm üretmez.
  • Arkadaşlar benim hdd 120gb C 14 D ise 96 gb...
    Şu şekilde kurulum yapacağım doğru olur mu; Win7'i D'ye kuracağım C'deki xp'i sileceğim??
    C'yi normal bölüm olarak kullanacağım.
    Sorun olur mu?
  • direk tif olarak geliyo varsayılan ama, onu nasıl seçiyoruz,bunu bana pm den bi anlatırsan daha sonra memnun olurum,conexi win 7 kendi driverı ilemi tanıdı acaba sorunsuz?bide şu conex için bi link verebilirmisin ucuz bişeyse ondan alıyım bende,bunlarla uğraşmaktansa

quote:

ben vıstadakı fax progrmıyla yolladım ek olarak atarsan ole yollar...tıf jpg ne ıstersen..conex az once taktım tanıdı wın7.ben modemde genlde word belgesı yolladım..wın7 dekı fax programıda guzel..sadece ek yapıcaksın..
    quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: metalok

Arkadaşlar benim hdd 120gb C 14 D ise 96 gb...
    Şu şekilde kurulum yapacağım doğru olur mu; Win7'i D'ye kuracağım C'deki xp'i sileceğim??
    C'yi normal bölüm olarak kullanacağım.
    Sorun olur mu?

Bu sorumu yineliyorum ve bir soru daha ekliyorum.
    Ben 2,36GB windows7 dosyasını microsoft'un sitesinden indirdim.
    Dosya .rar'lı şekilde indi lakin rar'ın içinde sadece read me dosyası var, başka birşey görünmüyor.
    Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneği de aktif durumda...
    Nerede bu 2,36gb'lik dosya???
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.