Arkadaşlar ben win 7 rc yi free download manager ile yükledim ancak iso formatında çıkmadı. index.htm ismi ile kaydoldu, acaba bunun formatını iso ya çevirip dvd ye yazsam olur mu yoksa yüklerken bir yanlışlık mı yaptım?
7077 sürümünün seriali ile 7100 kurdum.Gayet sağlıklı çalışıyor
bu arada ekran da pencereler açıkken örneğin msn ve konuşulan kişi pencereleri,aşağıya sistem tepsisine bi grup halinde iniyor,o tepside kendi grubu içinde değilde tek tek durması sağlanabilirmi?
yani örneğin msnde gelen iletiyi cevaplamak istendiğinde aşağıda kendi grubunda, ana msn listesi ve ileti kişisi arasında sürekli seçim yapmak gerekiyo,anlatabildimmi acaba
live messenger'a sağ tık > Özellikler'de uyumluluk tab'ında Vista uyumluluk modunu seçin
bu şekilde farketmedi bişey demek istediğim,her açılan pencereyi,başlat çubuğunun yanına kendi grubu içerisine alıyor,ben o grubu dağıtmayı kastediyorum yani aynı vistadaki gibi ayrı ayrı gözüksün her pencere,yani win 7 deki gibi bi büyük pencere onun içinde dosyalar ve klasörleri yada msn genel liste ve konuşulan açık kişi pencereleri bi arada olmayıp ayrı ayrı aşağıda kısayol halinde durmalarından bahsediyorum
yuzde 50 de su an ara sıra kapıyorum downloadı ama bu aksam ıner..bırde bu ıkı saat olayını anlamadım ne bu..
quote:
Orjinalden alıntı: righteous@ bu şekilde farketmedi bişey demek istediğim,her açılan pencereyi,başlat çubuğunun yanına kendi grubu içerisine alıyor,ben o grubu dağıtmayı kastediyorum yani aynı vistadaki gibi ayrı ayrı gözüksün her pencere,yani win 7 deki gibi bi büyük pencere onun içinde dosyalar ve klasörleri yada msn genel liste ve konuşulan açık kişi pencereleri bi arada olmayıp ayrı ayrı aşağıda kısayol halinde durmalarından bahsediyorum
Başlat'ın üzerine sağ tıkla, Özellikler, Görev Çubuğu sekmesinde, görev çubuğu düğmelerini, "hiç bir zaman birleştirme" olarak seç. Ancak bu durumda açık pencereler çok fazla yer kaplayacağından, "Küçük simgeler kullan" seçeneğini işaretlemen gerekecek.
Ya Windows 7 rc ile rc1 aynı dimi? Ben burdan indiriyorum ama sonra rc1 falan çıkmasın.Yani eskisiyle kalmayalım :S İndirdiğim dosyanın adı; 7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culfrer_en_dvd.iso
Birde bunu Ubuntu 9.04'daki gibi wubi gibi bir programla direk sanal bir sürücüye kurabiliyor muyuz yoksa normal bir işletim sistemi yükler gibi mi yüklicez? Oluyorsa vmware, virtualpc vb. programlar var.Hangisini önerirsiniz? Ve son olarak; Şuan laptopumda orjinal vista ve wubi ile sanal bir diske kurulmuş Ubuntu var.Bunuda yüklesem 3ü birden olur mu?
Arkadaşlar Win7'yi kurdum, Türkçeleştirdim. Hiçbir sorun yok ama ekran çözünürlüğümü nasıl 1440 x 900 piksel yapabilirim?
Bu arada yazılımdan çok memnun kaldım. Vistaya göre kesinlikle ilerleme var
quote:
Orjinalden alıntı: Révolvér
Arkadaşlar Win7'yi kurdum, Türkçeleştirdim. Hiçbir sorun yok ama ekran çözünürlüğümü nasıl 1440 x 900 piksel yapabilirim?
Bu arada yazılımdan çok memnun kaldım. Vistaya göre kesinlikle ilerleme var
Maalesef benim anlayamadığım bir şekilde sürücüden sürücüye farklılık gösteriyor çözünürlükler. Otomatik güncellemelerde varsa güncellemeyi dene. Eğer olmazsa vistada kullandığın sürücüyü (Uyumluluk modununu işaretlemeden) kur.
Güncelleme yapınca halloldu arkadaşlar.
Şans eseri tam benim ekran kartı ve sürümümün güncellemesi çıkmıştı karşıma isteğe bağlı olarak.
(Geforce Go7400)
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Arkadaşlar, windows 7 indiriyorum, türkçe dil dosyasını da indiriyorum ama nerden ve nasıl türkçeye çevireceğiz. bu konuda yardımcı olur musunuz ??
Resimli olursa daha da iyi olur... Bi Zahmet...
benim CRC32-MD5-SHA-1 hiçbiri tutmuyor bunu yüklemeyeyim mi
artık buglar gıderılıp guzel bır ısletım sıstemıne kavusyor olacagız..ama vistaya gore keskın bır atlama olmamaıs sadece yapısal degısıklıkler olmus..
arkadaşlar ben windows 7 7100 32 bit kurdum ve türkçe dil paketinide indiridm ama türkçe yapamadım ilk sayfadaki gibi giitm sırasıyla uygudaldım
türkçe dil dosyası indirdiğimde Se7en_TR adında klasör lü çıktı ama bu klasörü seçince tr luguad dosyasını görmüyo seven_tr klasörünün içinde büssürü kalsör ve dosyalr var acaba hangi klasörün içinde ve hangi dosyayı seçip görcek tr dosyayasını kafayı yedim dün akşam yardımcı olursanız seviniirm
bu arda w 7 7100 c64 bitliğinide indirmiştim asıl ilk onu kurcaktım iso dosyasını yazdım ama ön yüklemeden başlamadı aam sorunsuzyazdı nero 32 bitliğide yazdım aynen onu okudu başaldı ön yükleme 64 bitliği başlamadı
aşağıdaki ise iso alrının gb değeri böyle
windows 7 rc 7100 x64 bit 3.4 gb iso ( 64 bit ön yükleme yapmıyo) güvenli mod ve normal açılma vss ekran geliyo cd okuyo ama drek windosaa geçiyo
windows 7 rc 7100 x86 32 bit 2.35 gb iso ise hiç bir sorun yok ve ön yükleme geçiyo
yukarda tam olarak türkeç nasıl yapılıyo anlatılırsa çok sevinirim türkçe dil paketinin klasöründe hangi klasörü seççez
örnek windows 7 32 bit için türkçe dil paketi çıkmış kalsörü Se7en_TR içinde hangi klasörü veya dosyayı seççez deli olcam görmüyo
arkadaşlar pm den torrent linki varsa alabilirmiyim
quote:
Orjinalden alıntı: tekno2007
arkadaşlar ben windows 7 7100 32 bit kurdum ve türkçe dil paketinide indiridm ama türkçe yapamadım ilk sayfadaki gibi giitm sırasıyla uygudaldım
türkçe dil dosyası indirdiğimde Se7en_TR adında klasör lü çıktı ama bu klasörü seçince tr luguad dosyasını görmüyo seven_tr klasörünün içinde büssürü kalsör ve dosyalr var acaba hangi klasörün içinde ve hangi dosyayı seçip görcek tr dosyayasını kafayı yedim dün akşam yardımcı olursanız seviniirm
bu arda w 7 7100 c64 bitliğinide indirmiştim asıl ilk onu kurcaktım iso dosyasını yazdım ama ön yüklemeden başlamadı aam sorunsuzyazdı nero 32 bitliğide yazdım aynen onu okudu başaldı ön yükleme 64 bitliği başlamadı
aşağıdaki ise iso alrının gb değeri böyle
windows 7 rc 7100 x64 bit 3.4 gb iso ( 64 bit ön yükleme yapmıyo) güvenli mod ve normal açılma vss ekran geliyo cd okuyo ama drek windosaa geçiyo
windows 7 rc 7100 x86 32 bit 2.35 gb iso ise hiç bir sorun yok ve ön yükleme geçiyo
yukarda tam olarak türkeç nasıl yapılıyo anlatılırsa çok sevinirim türkçe dil paketinin klasöründe hangi klasörü seççez
örnek windows 7 32 bit için türkçe dil paketi çıkmış kalsörü Se7en_TR içinde hangi klasörü veya dosyayı seççez deli olcam görmüyo
arkadaşlar bende 1C2AE249E6754E33D0FDD6CA07127D7B kodlu 7100 x64 kurulu. çıkan RC bendekiyle birebir aynı mı? indirenlerden net bir cevap bekliyorum
Ayrıca bazıları 2 saatte bir kapanmadan bahsediyor. ben böyle birşeyle karşılaşmadım.
Bunlara birisi net bir cevap verebilir mi?
quote:
Orjinalden alıntı: LevenTR 34
Ya Windows 7 rc ile rc1 aynı dimi? Ben burdan indiriyorum ama sonra rc1 falan çıkmasın.Yani eskisiyle kalmayalım :S İndirdiğim dosyanın adı; 7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culfrer_en_dvd.iso
Birde bunu Ubuntu 9.04'daki gibi wubi gibi bir programla direk sanal bir sürücüye kurabiliyor muyuz yoksa normal bir işletim sistemi yükler gibi mi yüklicez? Oluyorsa vmware, virtualpc vb. programlar var.Hangisini önerirsiniz? Ve son olarak; Şuan laptopumda orjinal vista ve wubi ile sanal bir diske kurulmuş Ubuntu var.Bunuda yüklesem 3ü birden olur mu?
quote:
Orjinalden alıntı: darendeli
sizlerden cevap bekliyorum arkadaşlar ona göre tekrar ms'den indireceğim
Ne çok soru sorulmuş yaa arka arkaya... Bildiklerimi sıradan gideyim...
quote:
quote:
sizlerden cevap bekliyorum arkadaşlar ona göre tekrar ms'den indireceğim
Hepsi de tutuyor, yanlışın var. Yükleyebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: Hobar
arkadaşlar bende 1C2AE249E6754E33D0FDD6CA07127D7B kodlu 7100 x64 kurulu. çıkan RC bendekiyle birebir aynı mı? indirenlerden net bir cevap bekliyorum
Ayrıca bazıları 2 saatte bir kapanmadan bahsediyor. ben böyle birşeyle karşılaşmadım.
Bunlara birisi net bir cevap verebilir mi?
Aynı İki saatte bir kapanma olayı seneye Mart ayında başlayacak, sürem bitiyor diye uyaracak seni. Al beni al beni şeklinde
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >