Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ahmet_d

quote:

Orjinalden alıntı: alperen_69

Beklediğimiz gibi tr yok sanırım

evet ya tr olucak diyolardı türkiye microsoftdan

E var ya dil paketi, niye ağlıyorsunuz anlamadım??
  • dıger yuzde 80 de kalmıstı 1 kb ıle 5 gunde bıtmezdı..sıldım buna basladım kendı download clıentı acaba resume ozelıgı varmı yoksa pc muhakkat acıkmı kalmalı acaba...
  • elektrik kesildi az once geldi, devam etme özelligi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhacir -- 5 Mayıs 2009; 13:57:14 >
  • Benimki bitti ama kuracak vaktim yok hemen çıkmam lazım...
    Akşam kurcalarız artık
  • arkdaşlar bi index yapılsa konuların hangi sayfada olduğunu tek tek aramak yerine,örneğin türkçeleştirme,xp modu kurma vs..gibi, iyi olmazmı
  • xfi elite pro kullanıcısıyım ve creative'in kendı sıtesınden win7 beta driverı buldum..Ancak mediasource alcemy vs gibi yardımcı yazılımların vista versiyonları var sadece..Bunları sorunsuz kullanabilirmiyim win7de ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

xfi elite pro kullanıcısıyım ve creative'in kendı sıtesınden win7 beta driverı buldum..Ancak mediasource alcemy vs gibi yardımcı yazılımların vista versiyonları var sadece..Bunları sorunsuz kullanabilirmiyim win7de ?

Her program ve hatta her bilgisayar için farklı sonuçlar verebiliyor maalesef.
    Örneğin nvidia için win7 sürücüsü de var ama bazılarımız yine vista sürücüsü kullanıyoruz.
    Bazılarında vista için olanprogramlar/sürücüler çalışıyor bazılarında çalışmıyor...
  • indirmeye basladim ben rc yi format atacam pc ye ne olur ne olmas diye :d.
  • arkadaşlar ben windows 7 7100 32 bit kurdum ve türkçe dil paketinide indiridm ama türkçe yapamadım ilk sayfadaki gibi giitm sırasıyla uygudaldım

türkçe dil dosyası indirdiğimde Se7en_TR adında klasör lü çıktı ama bu klasörü seçince tr luguad dosyasını görmüyo seven_tr klasörünün içinde büssürü kalsör ve dosyalr var acaba hangi klasörün içinde ve hangi dosyayı seçip görcek tr dosyayasını kafayı yedim dün akşam yardımcı olursanız seviniirm

bu arda w 7 7100 c64 bitliğinide indirmiştim asıl ilk onu kurcaktım iso dosyasını yazdım ama ön yüklemeden başlamadı aam sorunsuzyazdı nero 32 bitliğide yazdım aynen onu okudu başaldı ön yükleme 64 bitliği başlamadı

aşağıdaki ise iso alrının gb değeri böyle

windows 7 rc 7100 x64 bit 3.4 gb iso ( 64 bit ön yükleme yapmıyo) güvenli mod ve normal açılma vss ekran geliyo cd okuyo ama drek windosaa geçiyo

windows 7 rc 7100 x86 32 bit 2.35 gb iso ise hiç bir sorun yok ve ön yükleme geçiyo

yukarda tam olarak türkeç nasıl yapılıyo anlatılırsa çok sevinirim türkçe dil paketinin klasöründe hangi klasörü seççez

örnek windows 7 32 bit için türkçe dil paketi çıkmış kalsörü Se7en_TR içinde hangi klasörü veya dosyayı seççez deli olcam görmüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno2007 -- 5 Mayıs 2009; 15:04:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Corleone™

direk microsofttan indiren arkadaşlar hash numaralarını yazbilirlermi?

MD5: 1C2AE249E6754E33D0FDD6CA07127D7B

Daha önce indirdiğimiz 7100'le birebir aynı. Ama yine de Microsoft'tan indirileni kurun, içinizde kurt kalmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

arkadaşlar ben windows 7 7100 32 bit kurdum ve türkçe dil paketinide indiridm ama türkçe yapamadım ilk sayfadaki gibi giitm sırasıyla uygudaldım

türkçe dil dosyası indirdiğimde Se7en_TR adında klasör lü çıktı ama bu klasörü seçince tr luguad dosyasını görmüyo seven_tr klasörünün içinde büssürü kalsör ve dosyalr var acaba hangi klasörün içinde ve hangi dosyayı seçip görcek tr dosyayasını kafayı yedim dün akşam yardımcı olursanız seviniirm

bu arda w 7 7100 c64 bitliğinide indirmiştim asıl ilk onu kurcaktım iso dosyasını yazdım ama ön yüklemeden başlamadı aam sorunsuzyazdı nero 32 bitliğide yazdım aynen onu okudu başaldı ön yükleme 64 bitliği başlamadı

aşağıdaki ise iso alrının gb değeri böyle

windows 7 rc 7100 x64 bit 3.4 gb iso ( 64 bit ön yükleme yapmıyo) güvenli mod ve normal açılma vss ekran geliyo cd okuyo ama drek windosaa geçiyo

windows 7 rc 7100 x86 32 bit 2.35 gb iso ise hiç bir sorun yok ve ön yükleme geçiyo

yukarda tam olarak türkeç nasıl yapılıyo anlatılırsa çok sevinirim türkçe dil paketinin klasöründe hangi klasörü seççez

örnek windows 7 32 bit için türkçe dil paketi çıkmış kalsörü Se7en_TR içinde hangi klasörü veya dosyayı seççez deli olcam görmüyo

Dil paketini açmadan (rar'dan çıkartmadan) dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: kcbilir

quote:

Orjinalden alıntı: Corleone�

Daha önce indirdiğimiz 7100'le birebir aynı. Ama yine de Microsoft'tan indirileni kurun, içinizde kurt kalmasın

hasına nasıl bakılıyor
  • quote:

quote:

Valla bende baktım, kutluyorum scene releaserları. Microsofttan nasıl alıyolar ilginç valla.
  • microsoftun bugün dağıttığı sürüm bizim daha önce indirdiğimiz ile aynı herhalde.. Durum öyle gözüküyor.. yani boşuna beklememişiz bu durumda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

quote:

quote:

Valla bende baktım, kutluyorum scene releaserları. Microsofttan nasıl alıyolar ilginç valla.

MS veriyor MSDN ve TechNet üyelerine test etsinler diye, adamlar sızdırıyor anında

righteous@
    MD5 checker:http://www.softpedia.com/get/System/File-Management/MD5-Checker.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr NO -- 5 Mayıs 2009; 15:46:22 >
  • HASHINA bakmak içinde programmı indiriyoz ya

peki hangisini seçiyoz paste boş menü geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 5 Mayıs 2009; 15:50:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

HASHINA bakmak içinde programmı indiriyoz ya

99kb yav

"create an md5 checksum"ı seç, sonra indirdiğin iso dosyasını göster, not defteri açayım mı diyecek evet de, açtığı boş not defterine sağ klik/yapıştır. Ne kopyaladık ki deme gizliden kopyalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr NO -- 5 Mayıs 2009; 15:56:21 >
  • Arkadaşlar bu XP mode hakkında bir soru sormak istiyorum..

Şimdi bir laptopa Win7 yükledim... Win7 hemen hemen bütün driverları yüklemesine rağmen kameranın sürücüsünü yükleyemedi.. Vista driverı ile de çalıştırmaya çalışsamda nafile kamera birtürlü çalışmadı..

Şimdi sorum şu ki XP modu kullanarak bu kamerayı çalıştırma gibi bir şansım olur mu??? Boşuna 1GB indirmiyim diyorum.. Yok eğer çalışır derseniz o zaman indiririm...

yorumlarınızı esirgemeyin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

HASHINA bakmak içinde programmı indiriyoz ya

99kb yav

"create an md5 checksum"ı seç, sonra indirdiğin iso dosyasını göster, not defteri açayım mı diyecek evet de, açtığı boş not defterine sağ klik/yapıştır. Ne kopyaladık ki deme gizliden kopyalıyor

evet yaptı gizliden,herkesin hashı farklı herhalde değilmi
  • 32Bit:http://rapidshare.com/files/227305958/Se7en_TR.cab
    64Bit:http://rapidshare.com/files/227718757/Windows7_x64_TR.cab
    Yükleme yönergeleri:http://windows7center.com/windows-7-tips/how-to-download-and-install-windows-7-beta-language-packs-mui-packs/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr NO -- 5 Mayıs 2009; 17:05:55 >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.