Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (329. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rtm 64 bit de usb wireless kullanabilen varmı arkadaşlar bende usr nin 5426 modeli var ama kullanamadım hayati bir durum bilen varsa cevap lütfen..
  • 5 dakikada bir bu pencere çıkyıor bende arkadaşlar nedeni ne olabilir?
     Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

Bu neden oluşuyor? yazısına tıklıyorum

son paragrafa bakarsanız Etkileşimli Hizmetler Algılama hizmetini devre dışı bırakırsam çıkmayacağı yazıyor. ama nerden devre dıı bırakıcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cercikan

arkadaşlar win7 pata hardisklerde çalışmazmı benim masaüstüne kurarken windows7 bu dvd den okuyamıyor deyip yüklemeyi durduruyor yanlız aynı dvd ile laptopa kurulum yaptım yani dvd de bi sorun yok.

Şu anda Windows 7'yi IDE HDD'de kullanıyorum ve hiçbir sorun çıkarmadı kurulum esnasında.
  • arkadaşlar win 7 de görüntü özelliklerinde monitörümü pnp monitör olarak görüyo 102 ekran samsung lcd kullannıyom bunu samsung olarak nasıl gösterecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amato

arkadaşlar win 7 de görüntü özelliklerinde monitörümü pnp monitör olarak görüyo 102 ekran samsung lcd kullannıyom bunu samsung olarak nasıl gösterecem

Öncelikle Windows Update/Microsoft Update'ten bir güncelleştirme denetimi yapmanı öneriyorum. LCD monitörlerin sürücüsü güncelleştirme olarak çıkıyor. Çıkarsa, yükle.

Masaüstünde boş bir alana sağ tıkla, "Ekran Çözünürlüğü" (Screen Resolution) öğesine tıkla. Açılan pencerede ilk "Görüntü" (Display) menüsünde PnP monitör seçilidir.

Menüde hâlâ Samsung LCD monitörün gözükmüyorsa, ekran kartının Windows 7 uyumlu güncel sürücüsünü yüklemeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

@ UltrAslan Çorum

Final üstad.. Yukarda aynı soru defalarca soruldu. Hatta konusu bile var.. :)

Gönül rahatlığı ile indirebilirsin ama sağlam yerlerden..

Teşekürler.
  • Masaüstündeki simgelerdeki kısayol oklarını nasıl kaldırabilirim arkadaşlar ? Windows 7 64 bit
  • @Network94

C:\Windows\System32\LckFldService.exe Dosyası yüzünden çıkıyor o uyarı istersen o dosyayı virustotal sitesine bi yolla bakalım zararlı bir dosyada olabilir.
    Eğer senin yüklediğin güvenilir bir programın servisi ise o zaman görev yöneticisini aç ve servisler sekmesine geç o bölümün alt kısından servisler yazar ona tıkla ve açılan sayfadan bu servisi kapat.

@_EnginN_

Bu yolla kısayollardaki okları kaldırabilirsin

Başlat-->çalıştır-->regedit yazın

HKEY_CLASSES_ROOT---> lnkfile
    değerine ilerliyoruz.
    IsShortcut değerinin üstüne gelip sağ tuşu tıklayıp
    siliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 10 Eylül 2009; 14:41:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

@Network94

C:\Windows\System32\LckFldService.exe Dosyası yüzünden çıkıyor o uyarı istersen o dosyayı virustotal sitesine bi yolla bakalım zararlı bir dosyada olabilir.
    Eğer senin yüklediğin güvenilir bir programın servisi ise o zaman görev yöneticisini aç ve servisler sekmesine geç o bölümün alt kısından servisler yazar ona tıkla ve açılan sayfadan bu servisi kapat.

sağol MRT_ tarattırdım 42/15 virüslü bulundu o yüzden sildim =)
  • Bir şey değil kardeş o dosya viruslu ise daha başka viruslerde olabilir. Her ihtimale karşı Malwarebytes' Anti-Malware programını indir kur ve güncelle sonra tam tarama yap
  • Daha önce Beta sürümünü MS sitesinden indirip kurduğum için dün MS'tan bir mail daha geldi ve Win7 enterprise nin RTM 6.1.7600.16385 sürümünü MS un kendi sitesinden indirdim.
    Sürüm 90 gün sınırlamalı. Ama piyasadaki en orjinal sürüm olduğunu düşünüyorum, çünkü MSun sitesinden indirdim :)
    Belki bir şekilde 90 gün sınırlamasını kaldıran olur.

İndirme sonrası gelen mail:

Thank you for downloading the Windows® 7 Enterprise 90-day Trial. It is designed specifically for IT Professionals, so that you can become more familiar with the key improvements over previous versions of the Windows operating system, and experience firsthand how Windows 7 can make your PC environment more productive, secure, and manageable.

What you need to know before you begin.

Before you get started with installation, we want to share some important points about this release:
    - If you’ve installed the Windows 7 Beta or Windows 7 Release Candidate on your PC, you’ll need to back up your data and perform a clean installation of the 90-day Trial.
    - The 90-day Trial is the full working version of the Windows 7 Enterprise, the version most of you will be working with in your corporate environment.
    - The 90-day Trial will not require a product key (it is embedded with the download), but the product will time out after 90 days of activation.
    - You have 10 days to activate the product. If not activated within 10 days, the system will shut down once every hour until activated.
    - The 90-day Trial will shut down once every hour when you have reached the end of the 90-day evaluation period.
    - The 90-day Trial is offered for a limited time and in limited quantity. The download will be available through March 31, 2010, while supplies last.
    - After the 90-day Trial expires, if you wish to continue to use Windows 7 Enterprise, please note that you will be required to purchase and perform a clean installation of Windows 7, including drivers and applications. Please keep this in mind; Windows 7 Enterprise is not available through retail channels.

Once I’ve evaluated, how do I get my version of Windows 7 Enterprise?

Windows 7 Enterprise is only available through the Microsoft® Volume Licensing program. To learn about the Volume Licensing and Software Assurance benefits, please visit the Volume Licensing information page. For more information about the Windows 7 Enterprise and the benefits for your organization, please visit the Windows Enterprise website.

Where do I go to get support?

The first place to go for information and guidance is the Springboard Series on TechNet. Here you will find the right information, at the right technical level, for the right point in your adoption process. In addition to technical information about Windows 7, you’ll find tools and resources to assess the readiness of your environment, address application and hardware compatibility issues, configure a deployment image, plan out your pilot and deployment projects, and troubleshoot issues. You’ll also find community resources and topical discussions.

Since the release of Window 7 Beta in January, we have a very vibrant Windows 7 forum, with more than 100,000 posts and answer rates greater than 90 percent. This is the place to search for solutions to more obscure challenges you might face due to unique circumstances in your environment.

And if you want to hear more from other organizations looking to move to a modern operating system, and from the engineering team behind Windows 7, please visitwww.talkingaboutwindows.com and join in on the conversation!

Thanks again for your investment in Windows 7.

The Springboard Series Team
  • quote:

Orijinalden alıntı: vurdi

Daha önce Beta sürümünü MS sitesinden indirip kurduğum için dün MS'tan bir mail daha geldi ve Win7 enterprise nin RTM 6.1.7600.16385 sürümünü MS un kendi sitesinden indirdim.
    Sürüm 90 gün sınırlamalı. Ama piyasadaki en orjinal sürüm olduğunu düşünüyorum, çünkü MSun sitesinden indirdim :)
    Belki bir şekilde 90 gün sınırlamasını kaldıran olur.

İndirme sonrası gelen mail:

Thank you for downloading the Windows® 7 Enterprise 90-day Trial. It is designed specifically for IT Professionals, so that you can become more familiar with the key improvements over previous versions of the Windows operating system, and experience firsthand how Windows 7 can make your PC environment more productive, secure, and manageable.

What you need to know before you begin.

Before you get started with installation, we want to share some important points about this release:
    - If you’ve installed the Windows 7 Beta or Windows 7 Release Candidate on your PC, you’ll need to back up your data and perform a clean installation of the 90-day Trial.
    - The 90-day Trial is the full working version of the Windows 7 Enterprise, the version most of you will be working with in your corporate environment.
    - The 90-day Trial will not require a product key (it is embedded with the download), but the product will time out after 90 days of activation.
    - You have 10 days to activate the product. If not activated within 10 days, the system will shut down once every hour until activated.
    - The 90-day Trial will shut down once every hour when you have reached the end of the 90-day evaluation period.
    - The 90-day Trial is offered for a limited time and in limited quantity. The download will be available through March 31, 2010, while supplies last.
    - After the 90-day Trial expires, if you wish to continue to use Windows 7 Enterprise, please note that you will be required to purchase and perform a clean installation of Windows 7, including drivers and applications. Please keep this in mind; Windows 7 Enterprise is not available through retail channels.

Once I’ve evaluated, how do I get my version of Windows 7 Enterprise?

Windows 7 Enterprise is only available through the Microsoft® Volume Licensing program. To learn about the Volume Licensing and Software Assurance benefits, please visit the Volume Licensing information page. For more information about the Windows 7 Enterprise and the benefits for your organization, please visit the Windows Enterprise website.

Where do I go to get support?

The first place to go for information and guidance is the Springboard Series on TechNet. Here you will find the right information, at the right technical level, for the right point in your adoption process. In addition to technical information about Windows 7, you’ll find tools and resources to assess the readiness of your environment, address application and hardware compatibility issues, configure a deployment image, plan out your pilot and deployment projects, and troubleshoot issues. You’ll also find community resources and topical discussions.

Since the release of Window 7 Beta in January, we have a very vibrant Windows 7 forum, with more than 100,000 posts and answer rates greater than 90 percent. This is the place to search for solutions to more obscure challenges you might face due to unique circumstances in your environment.

And if you want to hear more from other organizations looking to move to a modern operating system, and from the engineering team behind Windows 7, please visitwww.talkingaboutwindows.com and join in on the conversation!

Thanks again for your investment in Windows 7.

The Springboard Series Team

İlginç bir mail..

Ah be bide ingilizcem olsaydı daha güzel olacaktı..
  • @xweser

Google Çeviri işine yarar belki.

Windows ® 7 Şirket 90 günlük deneme indirdiğiniz için teşekkür ederiz. Özellikle BT Uzmanları için, böylece daha Windows işletim sisteminin önceki sürümlere göre önemli geliştirmeler aşina olabilir, tasarlanmış ve deneyimi birinci elden Windows 7 PC ortamında daha güvenli, verimli ve yönetilebilir yapabilirsiniz.

Başlamadan önce bilmeniz gerekenler.

Önce yükleme başlamak, bu sürüm hakkında bazı önemli noktaları paylaşmak istiyorum:
    - Eğer youâ € ™ Release Candidate PC'nizde youâ € ™ ll lüzum verilerinizi yedeklemek ve 90 günlük deneme temiz yüklemesini gerçekleştirmek Windows 7 Beta veya Windows 7 yüklü ve.
    - 90 günlük deneme Windows 7 Enterprise tam çalışan sürümü, sürümü çoğu ile şirket ortamında çalışma olacak.
    - 90 günlük deneme ürün anahtarı gerekmez (bu yükleme) ile gömülü, ancak ürün etkinleştirme 90 gün sonra zaman aşımına olacaktır.
    - You ürün etkinleştirmek için 10 gün var. Eğer 10 gün içinde etkin bir kere her saat kadar aktif, sistemi kapatacak.
    Bir kez her saat zaman 90 sonunda günlük değerlendirme süresi ulaştı - 90 günlük deneme kapatacak.
    - 90 günlük deneme sınırlı bir süre için sunulan ve sınırlı miktarda. Süre temini son indir 31 Mart 2010 aracılığıyla sunulacaktır.
    Eğer unutmayın Windows 7 Enterprise, kullanmak için satın aldığınız ve Windows 7, sürücüler ve uygulamalar dahil temiz yüklemesini gerçekleştirmek gerekmektedir devam etmek istiyor - sonra 90 günlük Deneme, sona eriyor. Lütfen bunu aklınızdan çıkarmayın, Windows perakende kanalları aracılığıyla değil 7 Kuruluşudur.

Bir kez Iâ € ™ değerlendirildi ve nasıl Windows'un benim sürüm 7 Enterprise alabilirim?

Sadece Windows Microsoft ® Toplu Lisans programı aracılığıyla 7 Kuruluşudur. Toplu Lisans ve Yazılım Güvencesi faydaları hakkında bilgi sayfası Toplu Lisans ziyaret öğrenmek için lütfen. Windows 7 Enterprise ve organizasyon için yararları hakkında daha fazla bilgi için Windows Şirket web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Nerede destek almak için gideceğiz?

Ilk yer için bilgi ve rehberlik gitmek Springboard Serisi TechNet'teki. Burada, doğru teknik düzeyde, senin evlat edinme sürecinde sağ noktası için doğru bilgi bulabilirsiniz. Windows 7 hakkında teknik bilgilerin yanı sıra, youâ € ™ ll araçları ve kaynakları iyi şekilde çevre, adresi uygulama ve donanım uyumluluk sorunları, yapılandırmak bir dağıtım yansıması, planın hazır değerlendirmek üzere bulun pilot ve dağıtım projeleri ve sorunları gidermek. Youâ € ™ da toplum kaynakları ve güncel tartışmalar bulabilirsiniz ll.

Ocak ayında Penceresinin sürüm 7 Beta beri, biz, 100,000 'den fazla mesaj ile çok canlı, Windows 7 forumu ve oranları yüzde 90 daha cevaplayabilirsiniz. Bu benzersiz koşullar nedeniyle çevrenizdeki karşılaşabileceği daha belirsiz sorunlar için çözüm aramak için bir yerdir.

Ve eğer modern bir işletim sistemine geçmek isteyen diğer kuruluşlardan daha duymak istiyorsanız ve Windows 7 arkasındaki mühendislik ekibinden ziyaretwww.talkingaboutwindows.com lütfen ve konuşma üzerine ol!

Windows 7 yatırım için tekrar teşekkürler.

Springboard Serisi Takım
  • Google Translate gibi çeviri yapan site ve programları yapacağı çeviriden hayır gelmez. Ben çevireyim.

Windows 7 Enterprise 90 günlük deneme sürümünü (Trial) indirdiğiniz için teşekkürler. IT profesyonellerine özel olarak tasarlanmıştır, onun için Windows işletim sisteminin önceki sürümlerinin üzerine yapılan kilit geliştirmelere daha yakın olabilirsiniz ve Windows 7'nin bilgisayarınızı nasıl daha fazla üretken, güvenli ve yönetilebilir yapabildiği hakkında ilk elden tecrübe edinebiliriz.

Başlamadan önce ne bilmeniz gerekir?

Kurulumla başlamadan önce, bu sürümle ilgili bazı önemli noktaları paylaşmak istiyoruz:
  • Eğer bilgisayarınıza Windows 7 Beta veya Windows 7 Release Candidate'i (RC) (Sürüm Adayı) kurduysanız, verilerini yedeklemeniz ve 90 günlük deneme sürümünün (Trial) temiz bir kurulumunu gerçekleştirmeniz gerekir.
  • 90 günlük deneme sürümü (Trial), Windows 7 Enterprise'ın tam çalışan (tam sürüm), en çok şirket çevresinde kullanacağınız sürümdür.
  • 90 günlük deneme sürümü (Trial) bir ürün anahtarı gerektirmez (İndirme işleminin içinde gelir.); fakat ürün, 90 günlük etkinleştirme sürecinden sonra zaman aşımına uğrayacaktır.
  • Ürünü etkinleştirmek için 10 gününüz var. Eğer 10 gün içinde etkinleştirilmezse, etkinleştirilene kadar her saat başı sistem kapatılacaktır.
  • 90 günlük deneme sürümü (Trial), 90 günlük deneme sürecinin sonuna geldiğinizde her saat başı kapanacaktır.
  • 90 günlük deneme sürümü (Trial), sınırlı sayıda ve sınırlı bir süre için sunulur. İndirme işlemi, 31 Mart 2010 tarihine kadar mevcut olacaktır.
  • 90 günlük deneme sürümü (Trial) sona erdiğinde, eğer Windows Enterprise'ı kullanmaya devam etmek istiyorsanız, satın almanız gerektiğini ve sürücülerle uygulamaları dahil ederek Windows 7'nin temiz kurulumunu gerçekleştirmeniz gerektiğini unutmayın. Şunu aklınızda tutun ki, Windows 7 Enterprise perakende satış kanallarına kadar mevcut değildir.

Bir kere değerlendirdim, Windows 7 Enterprise sürümümü nasıl alacağım?

Windows 7 Enterprise, sadece Microsoft Volume Licensing (Microsoft Yığın/Cilt Lisansı) programında mevcuttur. Volume Licensing ve Software Assurance (Yazılım Güvencesi) yararları hakkında bilgi edinmek için, lütfen Volume Licensing bilgilendirme sayfasını ziyaret edin. Windows 7 Enterprise ve organizasyonunuz için yararları hakkında daha fazla bilgi için, lütfen Windows Enterprise Web sitesini ziyaret edin.

Nereden destek alacağım?

Bilgi ve kılavuz için gideceğiniz ilk yer, Springboard Series ve TechNet'tir. Burada, benimseme sürecinde doğru nokta için, doğru teknik düzeyde, doğru bilgiyi bulacaksınız. Windows 7 hakkındaki teknik bilgilere ek olarak; çevrenize çabuk erişim sağlamak, uygulama ve donanım uyumluluk sorunlarını adreslemek, bir açılış görüntüsü ayarlamak, pilot ve açılım projelerini planlamak ve sorunlara çözüm bulmak için araçlar ve kaynaklar bulacaksınız. Ayrıca, toplu çözümler ve konulu tartışmalar bulacaksınız. Burası, çevrenizdeki koşullardan dolayı karşılaşabileceğiniz belirsiz güçlüklerin çözümü için araştırma yapma yeridir.

Ve eğer modern bir işletim sistemine geçmeyi düşünen diğer organizasyonlardan ve Windows 7'nin arkasındaki mühendislik ekibinden daha fazlasını duymak istiyorsanız, lütfenwww.talkingaboutwindows.com'u ziyaret edin ve konuşmaya bağlanın!

Windows 7'ye olan ilginiz için tekrar teşekkürler.

Springboard Series Ekibi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 11 Eylül 2009; 20:37:59 >
  • Eeee sonuç???

Bu işe yarar mı?? 90 gün sınırlaması loader ile kaldırılabilir mi??
    Bir yükleyip denemek iyi olur mu??
    Ne diyorsunuz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurdi -- 11 Eylül 2009; 23:24:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vurdi

Eeee sonuç???

Bu işe yarar mı?? 90 gün sınırlaması loader ile kaldırılabilir mi??
    Bir yükleyip denemek iyi olur mu??
    Ne diyorsunuz???

Loader'la etkinleştirip sınırsız kullanabilirsin.
  • Merhaba arkadaşlar bir takım sorunlardan dolayı win7 yüklü olan bilgisayarıma yeniden format atmak zorun kaldım. Sonasında etkinleştirmek istediğimde bana aşağıdaki uyarıyı verdi. Sorun ne olabilir? 7229 64 bit olanını kullanıyorum

• Windows 7'deki bir sorun daha tarafımca çözülmüştür

Windows 7'de Hızlı Başlat Elektrik Kesintisinden Etkilenmesin
    http://forum.donanimhaber.com/m_34404301/tm.htm
  • Arkadaşlar bu technetin verdiği sürüm 90 günlük olan dvd bizim netten indirdiğimiz win7 ile aynı mı yani eksiği yada fazlası varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONSPY

Merhaba arkadaşlar bir takım sorunlardan dolayı win7 yüklü olan bilgisayarıma yeniden format atmak zorun kaldım. Sonasında etkinleştirmek istediğimde bana aşağıdaki uyarıyı verdi. Sorun ne olabilir? 7229 64 bit olanını kullanıyorum

Sorun çözülmüştür
  • 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.