Şimdi Ara

Windows 7'de Hızlı Başlat Elektrik Kesintisinden Etkilenmesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
4.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Windows 7'de Hızlı Başlat Elektrik Kesintisinden Etkilenmesin

Windows 7'de bildiğiniz gibi Hızlı Başlat'ı sonradan başlat çubuğuna ekliyoruz. Ama bu bazı sorunlar çıkartabiliyor. Örnek vermek gerekirse Elektrikler gibip geldiğinde Hızlı başlatın kendi kendine kaybolduğu görebiliyor yada bilgisayarımızı güvenli modda açıp sonra normal bir şekilde açtığımızda yine hızlı başlatı yerinde bulamıyoruz işte bu sorunlardan bu yolla kurtulabilirsiniz. :)

Başlat'a gelin ve Çalıştır diyin.

Daha sonra gpedit.msc yazın ve OK butonuna tıklayın. Açılan Grup İlkesi ekranından resimdeki yolu izleyerek ilgili bölüme gelin.

Show QuickLaunch on Taskbar'ın üzerine çift tıklayın ve ayarını aşağıdaki resimdeki gibi yapıp Uygula arkasından Tamam diyerek sayfayı kapatın.

Yapmamız gereken ayar işte bu kadardı geçmiş olsun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 11 Eylül 2009; 22:18:40 >

• 7100 rc kullanıyorum ben hızlı başlatı sonradan eklemedim.ilaveler tabiiki yapıyorum fakat bir kaç hızlı başlat mevcuttu.elk kesilmesi ve birden çek fişi durumlarıyla karşılaştım ama hızlı başlat hiç kaybolmadı
    bende farklı bir sorun sık oluyor.masaüstü simgelerim başlatırken kayboluyor.bir kaç defa menüden masaüstü öğelerini göster tikini tekrar işaretlemek durumunda kaldım.henüz neden kaybolduklarını çözemedim
  • Sizin dediğiniz başka bir şey sanırım. Başlat çubuğuna sağ tıklayın en üsteki Toolbars (Araç çubukları) bölümünden bakın bakalım Hızlı Başlat (Quicks Launch) var mı yok mu?
  • çok teşekkür ederim. ara sıra başıma geliyodu ve çok sinir oluyordm

aynısını yaptım inş. bidaha başıma gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakoruc

çok teşekkür ederim. ara sıra başıma geliyodu ve çok sinir oluyordm

aynısını yaptım inş. bidaha başıma gelmez.

İnş kardeşim benimde çok başıma geldi bende uyuz oluyordum inş bunu yaptıktan sonra sorundan tamamiyle kurtuluruz

Not: Denemelerim şuan için olumlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Sizin dediğiniz başka bir şey sanırım. Başlat çubuğuna sağ tıklayın en üsteki Toolbars (Araç çubukları) bölümünden bakın bakalım Hızlı Başlat (Quicks Launch) var mı yok mu?

araç çubuklarında hızlı başlar yok.dahada ilginci sizin dediğiniz işlemi yaptım yine yok
    yinede sizin işaret ettiğiniz yerde masaüstü öğeleri ile ilgilide şık vardı onu etkin yaptım inşallah benim sorun dolaylıda olsa sayenizde çözülmüş olur
  • Bu işlemi yapınca Hızlı başlat gelmiyor başlat çubuğuna sadece önceden Hızlı Başlatı getirdiyseniz sonradan yok olmamasını sağlıyor.

Hızlı başlat'ı başlat çubuğuna getirmek için araç çubuklarından Yeni araç çubuğu diyin ve bu yoldaki "C:\Users\Sizin kullanıcı isminiz\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer" Quick Launch Klasörünü seçin. Daha sonra başlat çubuğuna gelen Quick Launch yazısının üzerine tıklayıp Show text ve Show title yazılarının yanlarındaki centikleri kaldırıp Viev bölümündende İkon büyüklüğünü ayarlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 12 Eylül 2009; 0:05:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Bu işlemi yapınca Hızlı başlat gelmiyor başlat çubuğuna sadece önceden Hızlı Başlatı getirdiyseniz sonradan yok olmamasını sağlıyor.

Hızlı başlat'ı başlat çubuğuna getirmek için araç çubuklarından Yeni araç çubuğu diyin ve bu yoldaki "C:\Users\Sizin kullanıcı isminiz\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer" Quick Launch Klasörünü seçin. Daha sonra başlat çubuğuna gelen Quick Launch yazısının üzerine tıklayıp Show text ve Show title yazılarının yanlarındaki centikleri kaldırıp Viev bölümündende İkon büyüklüğünü ayarlayabilirsiniz.

teşekkürler...

• Windows7'de servisler gerçekten inanılmaz detaylandırılmış. Hızlı başlat'ın servise bağlanması gerçekten çok ilginç.
  • ben bu ayarı yaptığım halde bazen sistemi açtığımda kaybolmuş oluyor
  • Böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Final sürümünü kullanıyorum..
  • Sağolasın çok iyi oldu bu bilgiler
  • O değilde özelliklere girip görev çubuğu simgelerini hiçbir zaman birleştirme yaptığımda yani açık pencereleri kare kutucuk halinde değilde yatay klasik şekilde gösterdiğimde msn açıkken oda öyle oluyor. Yatay oluyor ve çok rahatsızlık veriyor. Eskisi gibi kutucuk kalmasını istiyorum napabilirim?
  • MSN ikonuna sağ tıklayın özelliklere girin ve uyumluluk modundan Vista SP2'yi seçin o şekilde tekrar çalıştırın belki istediğiniz gibi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 6 Ekim 2009; 0:43:18 >
  • benimde hızlı başlat sürekli kayboluyordu. resimlerde görünen ayarları yaptım fakat hala kayboluyor. bu sorunun başka bir çözümü varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaLKeSLee

benimde hızlı başlat sürekli kayboluyordu. resimlerde görünen ayarları yaptım fakat hala kayboluyor. bu sorunun başka bir çözümü varmı acaba?

Konuyu anlattığım zaman bir nokta gözümden kaçmış sanırım

Anlatımdaki son resimde Windows Vista only diye belirtilmiş yani yapılan bu ayar sadece vistada işe yarıyor. Üzgünüm

Yeni bir şey bulursan buradan herkeze bildiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 29 Ekim 2009; 0:49:08 >

• Şimdilik bu sorunla hiç karşılaşmadım yukardaki ayarıda yapmadım, ayrıca dün 1 defa elektrikte kesildi
  • bulmakda zorlanan arklar için tr resim...:)

• bu konudaki önerileride uyguladım ancak yinede arada bir kayboluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzo86

bu konudaki önerileride uyguladım ancak yinede arada bir kayboluyor

senin ilacın true launch bar , windowstan bağımsız hızlı başlat . görünümü aynı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.