Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (178. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

quote:

7265 gelebilir.
    bekliyoruz..

buda rtm değil sanırım ?

hayır .Branch

hadi ya! neyse beklemeye devam ozaman rtm için.
  • artık RTM'ye kadar başka bir sürüm yüklemicem.. artık hiçbir belirgin fark yok sürümler arasında.. 7229 ile 7264 arasında ki en belirgin fark ise duvar kağıdı oldu.. Birde KIS2009 7229 sürümünde sorunsuz yükleniyordu (ingilizce versiyonu) ama 7264'te yüklenmiyor.. mecburen KIS2010'u yükledim.. Onun da flashget ile aralarında sorun var... neyse artık RTM'ye kadar 7264 ile devam.. bu 10. win7'im oldu..
  • 7265 Fake çıktı.
    Gözler 13 Temmuz'a çevrildi

WZOR'un adamı lev132135'ye göre 7268 VHD olarak sızabilirmiş.
    daha belli değil bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 3 Temmuz 2009; 20:57:27 >
  • ugrasılmıyo gercekten zırt pırt cıkıyor..en ıyısı 13 temmuzu bekleyıp babalar gıbı rtk yı kurmak..
  • evet bencede. 10 gün kalmış zaten şurda.
  • (win 7 değişti) alt-tab tuşlar tuşlamaz anında değişen masaüstü + efektli pencere açılış kapanışları + görev çubuğundaki pencere önizlemeleri + şeffaf pencere gitti nedendir? Ne yapmam gerekir?
  • Arkadaşlar bende 7264 sürümü kurdum ama kaspersky kurulumundan sonra dsevamı onarılıyor hatası verirp kaspersky i kaldırmaya çalışıyor böyle bir sorunla karşılaşan varmı acaba yada önere bileceğiniz bir virüs prg uygulaması tşkler
  • ben 3 gün önce windows 7 7100 kurdum çok memnunum çokda sevdim ama ufak bir sorunu var ekrankartı driverlarını bir türlü yükleyemiyorum nvidia ge force go 6100 vista 32 bit ekran kartı driverını indirdim ama kuramıyorum önerilen ayarlarda kur veya doğru kuldu gibisinden seçenekler sunuyo ne yaparsamyapıyım kurmuyo ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ELcordobes

arkadaşlar ben 7100 kullanıyordum onda taskbarda bişeyin üstüne geldiğinde ön izleme gibi küçük pencere açılıyordu ama 7201 de açılmıyor sadece açık olanların ismi yapılıyor ayarınıda bulamadım bilen varsa söyleyebilir mi

aero peek özelliğini kullan işaretli ama ben tik i kaldıramıyorum yada koyamıyorum aktif değil

SORUN ÇÖZÜLDÜ sistem derecelendirmesini yaptıktan sonra aero peek aktifleşti

bende 7100 kullanmaktayım ama sorun devam ediyor
  • 7100 kullanıyorum oyunlarda ki bu hepsinde oluyo özellikle nba 2k9 street fighter 4 de 2 dakikada bir oyun donuyo ve ekran gidip geliyo oyuna devam edebiliyorsun ama 2 dakika da bi oluyo bu olay ekran kartı ati 3800 ekran kartı güncelleştirmemi yapmama ramen uzun zamandır böyle yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcleod23 -- 4 Temmuz 2009; 1:45:05 >
  • Selam arkadaslar ben windows 7 7048 ultimate kullanıyorum 2 3 aydır bi sıkıntı yaşamadım ancak 2 gundur ekran kararıp birden mavi ekran gelip restart atıyo, bende bunu üzerine tekrar format attım ama sorun hala devam ediyor ne yapabilirim aceba?
  • final sürüm 7300 olmıcakmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: halook06

Selam arkadaslar ben windows 7 7048 ultimate kullanıyorum 2 3 aydır bi sıkıntı yaşamadım ancak 2 gundur ekran kararıp birden mavi ekran gelip restart atıyo, bende bunu üzerine tekrar format attım ama sorun hala devam ediyor ne yapabilirim aceba?

7100 ve aşağısı beta sürümler artık kendine reset atmaya başladı diye biliyorum
    minimum 7100 sürümünü yükleyin veya daha üstü :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozer8333

(win 7 değişti) alt-tab tuşlar tuşlamaz anında değişen masaüstü + efektli pencere açılış kapanışları + görev çubuğundaki pencere önizlemeleri + şeffaf pencere gitti nedendir? Ne yapmam gerekir?

masaüstüne sağ tık > Kişiselleştir bölümünden "Aero Temaları"'nın altındaki "Windows 7" temasını seçin.Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

quote:

Orjinalden alıntı: Zileli1

Arkadaşlar bende 7264 sürümü kurdum ama kaspersky kurulumundan sonra dsevamı onarılıyor hatası verirp kaspersky i kaldırmaya çalışıyor böyle bir sorunla karşılaşan varmı acaba yada önere bileceğiniz bir virüs prg uygulaması tşkler

Kaspersky bilmiyorum ama ESET Nod32 aylardır sorunsuz çalışıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: cy_x

final sürüm 7300 olmıcakmı?

Daha belli değil.RTM sürümü daha imzalanmadı.13 Temmuz'da göreceğiz
  • Çok basitmiş çok uğraşmıştım Sağolasın dostum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zileli1

Arkadaşlar bende 7264 sürümü kurdum ama kaspersky kurulumundan sonra dsevamı onarılıyor hatası verirp kaspersky i kaldırmaya çalışıyor böyle bir sorunla karşılaşan varmı acaba yada önere bileceğiniz bir virüs prg uygulaması tşkler

Kaspersky 2009 7264 sürümüyle uyumsuz... kaspersky'ın yeni 2010 versiyonunu indirin.. sorunsuz çalışıyor..
  • xp de ve vistada klasik başlat menüsü yapılabiliyodu win7 de bu yokmu benmi bulamadım.
  • Microsoft, Windows 8 Pre-Alpha çalışmalarına başlamış:
    EDIT: fake olabilir.

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 4 Temmuz 2009; 16:30:30 >
  • quote:

Microsoft, Windows 8 Pre-Alpha çalışmalarına başlamış:

simage]http://img12.imageshack.us/img12/8306/capture8b.png[/simage]
    simage]http://img190.imageshack.us/img190/2628/capture777.png[/simage]
    simage]http://img16.imageshack.us/img16/6404/win8download.png[/simage]

fake gibi duruyor... windows 8 'in versiyon numarası neden 7xxx ile başlasın ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

Microsoft, Windows 8 Pre-Alpha çalışmalarına başlamış:

simage]http://img12.imageshack.us/img12/8306/capture8b.png[/simage]
    simage]http://img190.imageshack.us/img190/2628/capture777.png[/simage]
    simage]http://img16.imageshack.us/img16/6404/win8download.png[/simage]

fake gibi duruyor... windows 8 'in versiyon numarası neden 7xxx ile başlasın ???

evet fake olabilir.
    Windows 7 'nin de ilk sürümleri 6xxx ile başlıyordu ondan kafam karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 4 Temmuz 2009; 16:53:24 >
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.