Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (165. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

Orjinalden alıntı: kcbilir

@alicans35
    Dostum partların içinde ayrıca bir MUI pakedi falan mı var yoksa default olarak Türkçe de dahil edilmiş olarak mı geldi bu 7229?

Bizzat kendim entegre ettim.MUI yükleme derdi olmasın diye..Ama istersen oynanmamış ISO'yu verebilirim.(ingilizce)

@Psychopath Bird

7229'dan sonraki sürümler VHD olarak sızdığı için ister istemez ISO yaparken oynanma oluyor.Şu an oynanmamış sürüm 7229'dur.Sonrasında gelen 7231,7232,7260 hep vhd olarak sızdırıldı.

Eyvallah eline sağlık
    Ama yine de varsa MUI'nin de linkini verirsen çok güzel olur. Bulunsun elimde...

Edit: Tamamdır, buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr NO -- 24 Haziran 2009; 18:37:23 >
  • Foto Microsoft'tan

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
  • gelıyo az kaldı elı kulagında..
  • resim rc sürümü içinmiş rtm diye yazmıyor.
  • Alicans35 kardeşim senin gönderdiğin multilanguage 7260 az önce yükledim. Yalnız driverlar ile ilgili hiçbir güncelleme yapmıyor. Windows güncel diyor. Ama 3 driver hala kurulu değil. Normal 7260 da kendisi otomatik yüklüyordu. Nerde sorun var denedinmi sen bu vesiyonu. Manuel olarak driver yuklemeye çalıştım onda da driver kurulmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepolmez -- 24 Haziran 2009; 23:14:07 >
  • wpc09 için davetiye gelen kimse varmı aranızda ?
    bana geldide sadece uçak masrafını karşılamıyolardı galiba kaçırdık galiba
  • 7260x86_en-WZT(Loader_from_7100_vasill Arkadaşlar bu versiyonu indirdim ama rardan çıkarıp kuramadım,bana yardımcı olabilecek arkadaşımız varmı?nasıl kurarım bu rar dosyasını
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekaramete

7260x86_en-WZT(Loader_from_7100_vasill Arkadaşlar bu versiyonu indirdim ama rardan çıkarıp kuramadım,bana yardımcı olabilecek arkadaşımız varmı?nasıl kurarım bu rar dosyasını

iRar dan dosyayı çıkar. Nero veya bir başka programla normal dvdye iso olarak yazdıracaksın. Sonra sıfırdan kurulum yapacaksın. Upgrade olmuyor.
  • Arkadaşım rar dan sadece 135 kb lik txt dosyası çıkıyor,başka bişi yok
  • quote:

Arkadaşım rar dan sadece 135 kb lik txt dosyası çıkıyor,başka bişi yok

Muhtemelen iso dosyasını winrar ile açmaya çalıştınız. (dosyanın adı readme.txt değilmi?)
    UltraISO tarzı iso açma programlarıyla yada nero ile dvd ye yakmayı deneyin
  • This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system
    that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification.
    yazan bu readme de
  • quote:

This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system
    that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification.
    yazan bu readme de

tamam winrar ile açmadan nero ile dvd ye yakın
  • ultra iso ile nasıl açıp yakacagız,5 dvd boşa gitti,yapamadım...yardım ltf
  • winrar ile açmadanda nero da yaktım,ama laptopu cd den başlattıgımda herhangi bişi olmadı xp yeniden başladı
  • quote:

ultra iso ile nasıl açıp yakacagız,5 dvd boşa gitti,yapamadım...yardım ltf

iso dosyanızı Dosya > aç... ile ultraiso'da açın."Araçlar" > "cd imajı yazdır.." seçeneğini seçtikten sonra boş dvd'nizi sürücüye takın, "Yazdır" butonuna tıklayarak Windows 7 dvd'nizi oluşturabilirsiniz
  • Tşkler,deneyeyim.
  • iso dosyanızı Dosya > aç... ile ultraiso'da açın."Araçlar" > "cd imajı yazdır.." seçeneğini seçtikten sonra boş dvd'nizi sürücüye takın, "Yazdır" butonuna tıklayarak Windows 7 dvd'nizi oluşturabilirsiniz

tşkler ,yazıyor şuan

• quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orjinalden alıntı: trojan01

quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

hocam bahsettiğniz ikinci sorun ekran kartının sürücüsünden kaynaklı.ati ise ekran kartınız 9.4 sürümü dahil sorunun çözümü yok.sonraki sürümleri denemedim.
    benim loptop Sony marka.sony sitesinden indirdiğim driver ile bu sorunu çözdüm.ama atinin sürücülerinde maalesef o kenarların siyah kalma sorunu düzelmiş değil.

TABİ eğer ekran kartınız ati değilse bu kadar şeyi boşuna yazdım demek :))))))))))

@Batuist
    hocam dediğin seçenekteki çentikler taşlaşmış durumda.maalesef onları değiştiremiyoruz.her cd veya dvd takışımda WMP duruyor hala....

quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Beyler, 7100 kullanmıştım. Cod 4 te punk buster hatası veriyordu hep.. Sonraki version larda düzeldimi bu olay ?

Birde laptopum geniş ekran, 1024x768 oynardım herzaman codu. 16:10 ayarı seçili halde ekrana oturtulmuş şekilde, fakat win 7 de, ekrana oturtmak yerine 4:3 yapıp , kare ekran, kenarlarda siyah boşluklar bırakıyordu. Bu olay düzeldimi son versionlarda ??

boşuna yazdın çünkü arkadaşın ekran kartı nvidia imiş. avatarının altında sistem özellikleri var.

Ya benim kart nvidia 9600m GT, ( laptop ) Win 7 , 7100 sürümünü kurmuştum ,Nvidia nında Win 7 32 bit için olan son sürücüsünü denemiştim 1 ay önce falan. Bu sorun vardı. Şuan xp kurulu makinamda.. düzenimi bozmak istemiyorum eğer aynı sorun devam ediyorsa. Düzeldiyse yüklycem tekrar.
    Son sürüm win7 ve son sürüm nvidia kullanan birisinden yanıt bekliyorum..

Cevap bekliyorum
  • Beyler, 7100 kullanmıştım. Cod 4 te punk buster hatası veriyordu hep.. Sonraki version larda düzeldimi bu olay ?

Birde laptopum geniş ekran, 1024x768 oynardım herzaman codu. 16:10 ayarı seçili halde ekrana oturtulmuş şekilde, fakat win 7 de, ekrana oturtmak yerine 4:3 yapıp , kare ekran, kenarlarda siyah boşluklar bırakıyordu. Bu olay düzeldimi son versionlarda ??

Nvidia nın son sürümü yüklüydü, 7100 ün son update leri yapılmıştı ? Ama sorun buydu. Şuan son sürüm win7 ve nvidia kullananınız varsa, bu sorun düzeltimi ? Acil cevap bekliyorum. XP de düzenimi kurdum. boşuna bozmak istemiyorum.. Düzeltildiyse dönücem 7ye..
  • Arkadaşlar sayenizde yükledim win7'yi,ama ingilizce...Nasıl TÜRKÇE yapacagız
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.