Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wallaha 7137 ye yükselticem gibi görünüyor.
  • @trojan01

peki saat 9. açtığım hiç bir sorun olmayan pc nasıl oluyorda windows7 yükledikten sosnra bu hale geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: utepe

merhaba arkadaşlar w 7 -7127 sürümünü kullanıyorum gerçekten çok güzel olmasına karşın bazı sorunlar yaşıyorum.
    1. fps oyunlarında performans düştü.
    2. ping süreleri yükseldi ? yani speed testlerde ms yüksek gelmeye basladı ewdeki bağlantım 29 ms desteklemesine rağmen 35-40 alıyorum.
    bide ilginctir. torrent ile bisey indirirken herhangi bir uygulama acınca winamp- pes 09 direk olarak indirme hızım düşüyor.

pc amd athLon 2800 1.8 ghz
    ram 1 gb
    ekran kartı geforce 9400 1 gb

bu arada owerclokc yapmama rağmen pc de öle bişe görünmior :D
    sistem puanı 3.5
    bu anlattıklarıma sebep olabilcek şeyleri yazabilirmisiniz lütfen

bilgisayarınızda 64-bit windows mu yüklü?bu tip sorunlar işletim sistemiyle alakalı(eğer xp de performans alıp bunda alamamışsanız)yapacak bişey yok final sürümü bekleyin ve 32-bit işletim ssitemi kullanın..
  • dıkkat edıyorssan ıkıncı ekrana gecmıyor yanı bıosta anakart cıkısları gosteren ekranı gostermıyor...orda takılıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: imozzi

@trojan01

peki saat 9. açtığım hiç bir sorun olmayan pc nasıl oluyorda windows7 yükledikten sosnra bu hale geliyor

windows seven böyle yapıyorsa eğer hiç kurmaya gerek yok.nasıl olur da donanımı tanımayınca bilgisayarın o donanımı geçmesine izin vermez.biosa kesinlikle hiç bir işletim sistemi müdahele edemez hele de windows gibi bi işletim sistemi...(linux sistemleri geçtim )

donanımsal soruna denk gelmiştir dostum.korkma dediğimi yap sadece yan kapak ve 1 vida bi de rami çıkaracaksın...ha unutmadan harddisk in de kablolarını sök yeniden tak..bende karşılaşıyorum böyle sorunlarla 12 sene bilgisayarcı yanında yetişirsem herhalde bilirim bu tip sorunların neyden kaynaklandığını...

bak bu tip sorunlar böyle yöntemle zor çözülür.arkadaşın dediği doğru deneme yanılma yöntemiyle çıkar parçaları(ROM,EKRAN KARTI,RAM VS...)

1-Rom' u sök geri takma öyle kalsın
    2-ekran kartı ve remi sök tozunu al
    3-HDD yi mutlaka sök tekrar tak(kablolarıyla birlikte sök)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 21 Haziran 2009; 18:45:40 >
  • olabılır bır uyusmazlık avrdır..sonucta ınsan yapımı hersey garantısı yoktur..bak yasamın bıle garantısı yok
  • RTM için biraz acele edilmiyormu sizcede 22 ekimde cıkacaksa piyasaya şimdiden RTM sızdırılabılır mı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

RTM için biraz acele edilmiyormu sizcede 22 ekimde cıkacaksa piyasaya şimdiden RTM sızdırılabılır mı.

Windows vista kasımda sızdı şubatta piyasaya çıktı
  • harddiski çıkarınca biosa girebiliyorum ama takınca yine takılıp kalıyo post ekranında
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

olabılır bır uyusmazlık avrdır..sonucta ınsan yapımı hersey garantısı yoktur..bak yasamın bıle garantısı yok

haklısın gerçekten dostum...ne garip şey ölmek düşünseneniz bile bile ölüme gidiyoruz
  • quote:

harddiski çıkarınca biosa girebiliyorum ama takınca yine takılıp kalıyo post ekranında

dediğim gibi sorun hdd ymiş.büyük ihtimalle kafası vurma yapıyor.takılıyor yani.hdd yi başka bi bilgisaya tak bozuk bölümleri tarat düzelt hani windowsun hataları ayıklayıcı uyduruk bi programı varya işte onla yap.bilgisayarım hdd ye sag tık > özellikler disk tarama de.o yeniden başlatma isteyecktir.(ORDAKİ BÜTÜN SECENEKLERİ İŞARETLE BOZUK BÖLÜMLERİ TÜZELT VS GİBİ OLANLARI)zaten 3 tane mi ne...c ni de D ni de tarasın bayağı bi uzun sürer ama olsun

bi ihtimal düzelebilir..HDD ye kulagını yaklaştır bi dinle bakalım tık tık tık diye 1 saniye aralıklarla ses geliyor mu?geliyorsa kafa vurmasıdır.inşallah tarattığında düzelebilir.

NOT:İişletim sistemerinin beta ya da rc sürümlerini bu yüzden kullanmıyorum donanıma zarar da verebiliyorlar örneğin senin HDD gibi.bi ara vista'nın betasını yüklemiştim benim HDD de böyle olmuştu işletim sistemleri sadece programdan ibaret değil..donanımların çalışma sisteminde de büyük rol oynuyorlar bi nevi.donanımlar işletim sistemine bağlı kalıp çalışırlar eğer işletim sistemi bunları düzgün çalıştırmazsa HDD vurması vs gibi sorunlar olabiliyor.onun için program çıktığında rtm sini bekleyin sonra ah anam vah anam fayda etmez valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 21 Haziran 2009; 19:41:55 >
  • başka bi yolu yokmu bunun diğer pcnin güç kabloları bu harddiske uymuyor
  • quote:

başka bi yolu yokmu bunun diğer pcnin güç kabloları bu harddiske uymuyor

kesinlikle başka yolu yok.mecbur bi bilgisayara takıp taratman lazım baştan sona

o bilgisayarın HDDsinde hangi işletim sistemi var?vista veya 7 yüklüyse onun HDD sini senin bilgisayara takıp sonra da senin hdd yi takıp yapabilirsin

ama xp vs ise senin bilgisayara hdd yi taktığında sürücü hatası vs hep hata hep hata verebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 21 Haziran 2009; 19:49:51 >
  • bu soruna çözüm önerisi olan var mı.?
    quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

Gençler yaw masaüstü bilgisayarımda 7100 yüklü.
    bilgisayarı her eçtığımda resimdeki gibi saçmalıyor bilgisayar.bu sorunu ancak ağ bağdaştırıcısını devre dısı bırakıp tekrar devreye sokrarak halledebiliyorum.
    açılışta ağ ile ilgili böyle bir sıkıntı olmasının sebebi nedir?bu sorunu yaşayan var mı?

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

• quote:

bu soruna çözüm önerisi olan var mı.?
    quote:

bilgisayarı her eçtığımda resimdeki gibi saçmalıyor bilgisayar.bu sorunu ancak ağ bağdaştırıcısını devre dısı bırakıp tekrar devreye sokrarak halledebiliyorum.
    açılışta ağ ile ilgili böyle bir sıkıntı olmasının sebebi nedir?bu sorunu yaşayan var mı?

işletim sisteminin hatalarından kaynaklanıyor hatalar çok olur daha çok(arkadaş da da 7100 yüklü çocuk resim açamıyor..bi resme tık yaptığında windows resim ve fax görüntüleyicisi diyor ki yeterli alan yok ramleriniz yetersiz ya da HDD nizde boş alan yok yer açın yeniden deneyin ıvır zıvırz diyor 2 ağa mı sahipsiniz siz biraz bilgi verin baya bi kapalı anlatmışınızinterneti arkaşından felan mı alıyor sunuz?kaç ağ bağlantınız var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 21 Haziran 2009; 19:57:49 >
  • quote:

quote:

Aynı sorun arada sırada bendede oluyor 7100 64 bit versiyon yüklü büyük olasılıkla versiyon kaynaklanıyor ama update'de yapamıyorum ki. RTM versiyonu ha çıktı ha çıkcak diyolar RTM yi bekliyorum bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: RONSPY

quote:

quote:

Aynı sorun arada sırada bendede oluyor 7100 64 bit versiyon yüklü büyük olasılıkla versiyon kaynaklanıyor ama update'de yapamıyorum ki. RTM versiyonu ha çıktı ha çıkcak diyolar RTM yi bekliyorum bende

aynı sorun bendede vardı nod32 yi sildim norton 09 kurdum düzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaleci07

quote:

Orjinalden alıntı: RONSPY

quote:

quote:

aynı sorun bendede vardı nod32 yi sildim norton 09 kurdum düzeldi

doğrudur virus programları da aygıt yöneticisine ayrı bi sürücü ekleyip ağ yapılandırmasını değiştirebiliyorlar
  • bir ağ var bağlandığım.modem Linksys WAG54GP. modemden kaynaklı olma ihtimal var mıdır acep?
    anakartta iki LAN girişi var.ondanda olma ihtimali olabilir mi ki acaba?

avast home kullanıyorum.sık sık taratmıyorum açıkçası.süreki formatla yeni windows7 sürümlerini yüklediğim için pek virüslük iş olmuyor heralde:))))
  • biraz riski göze alarak sorunu çözdüm

hdd nin kablosunu çıkartıp win xp cdsini takıp normal yükleme yapmak için post ekranını atlattım post ekranını atlattıkdan sonra hdd kablolarını takıp kuruluma devam etdim windows 7 kurduğum bölümü sildim ve sorun çözülmüş oldu
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.