Şimdi Ara

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM** (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
898
Cevap
117
Favori
1.131.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Orijinalden alıntı: Norolim

quote:

Orijinalden alıntı: hector-07

quote:

Orijinalden alıntı: hector-07

Bootdan usb yi görüyor kurulum dosyaları yüklendikden sonra "şimdi yükle" yazısından sonra bu pencere çıkıyor. Cmd den de programdan da yaptım usb yi aynı şey
     **WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM**

yok mu bilen. Pc usb den görüyor.

Arkadaşlar bu arkadaştaki aynı hatayı dün bende aldım ama dvdden format atıyordum.Bugün usb ile farklı bir win 7 sürümü deneyecegim.Bu arkadaşın aldıgı hata temel olarak neden kaynaklanıyor.Bugün de aynı hatayla karşılaşmam durumunda bir çözüm üretebileyim.

Bu hatayı alan arkadaşlar

1-laptopa mı format atıyorsunuz?
    2-usb 3.0 girişe usb 2.0 flash disk mi takıyorsunuz?

Yok hocam dvd üzerinden format attım.Usb 2.0 aletini 2.0 çıkışına bağladım zaten.Flash bellekle attığım formatta bir sıkıntı olmadı.Ama dvd kullanarak attığım format sırasında bu hatayı aldım.

• Ne program ne isolu win7 lazım.Aşagıdaki videoyu izleyin elinizde win 7 dvdsi olması yeterli birde 4gb FLASH DISK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 3 Ağustos 2012; 0:24:53 >
  • USB device sectigimiz yerde USB device yerine DVD secersek boot özelligi olan win7 dvd yaratmıs olurmuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

USB device sectigimiz yerde USB device yerine DVD secersek boot özelligi olan win7 dvd yaratmıs olurmuyuz?

Sanırsam evet olur aynı mantık çünki denemekte fayda var.
  • quote:

quote:

USB device sectigimiz yerde USB device yerine DVD secersek boot özelligi olan win7 dvd yaratmıs olurmuyuz?

Sanırsam evet olur aynı mantık çünki denemekte fayda var.

benim masaüstü usb den boot olmuyor. yarın dvd-rw bulabilirsem denicem hemen. sonucu buraya yazarım
  • s.a
    arkadaşlar ben bu şekilde USB flaş belleği yaptım, biostan da 1.st boot device USB Storage yapıyorum ama bir türlü USB den bootmuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiRVaNaCi

s.a
    arkadaşlar ben bu şekilde USB flaş belleği yaptım, biostan da 1.st boot device USB Storage yapıyorum ama bir türlü USB den bootmuyor?

bir hata falan aliyormusun yoksa direkt mevcut windows mu aciliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bir hata falan aliyormusun yoksa direkt mevcut windows mu aciliyor?

Hocam direk windows açılıyordu da, hallettim.
    boot etmesi için f8 e basmam gerekiyormuş açılırken, f3, f4, f5 sırasıyla basarken şans eseri buldum :)
    şu an usb flaş diskten kurduğum w7 yüklü laptopumda. Lakin anlatılanlar gibi 8 dakikada kurmadı benimki, yine bi 20 dakika falan sürdü. Ama yine de güzel bir hız, zira DVD den kuracak olsam 1 saati geçerdi gibime geliyor. DVD sürücüsü 3 senedir bozuk olan laptopumla da zaten bunu yapmama imkan yoktu.
  • Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Dediklerini tamı tamına yaptım ve sorunsuz bir şekilde win7 i kurdum . Daha 2 gün önce ne yapıcam die düşünüodum çünkü dvd-rom da bozulmuşyu. Şimdiyse senin sayende tekrar pc me kavuştum. Tekrardan çok teşekkür ederim
  • Bende Birebir Yaptım Ama sonuncu resimdeki gibi bilgisayarımda öyle gözükmüyor flash normal dolu gözüküyo

Edit: Boot Ayarlarındanmış şimdi hallettim sagolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11x -- 9 Ağustos 2012; 23:35:18 >
  • lisanslı vista home var laptopta usbden vista nasıl kurabilirm laptoba dvd sürücüm çalışmıyor usb dvd bulamadım
    yardımınızı bekliyorum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pezdum

lisanslı vista home var laptopta usbden vista nasıl kurabilirm laptoba dvd sürücüm çalışmıyor usb dvd bulamadım

Aynı burda anlatılanlar gibi kurabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pezdum

lisanslı vista home var laptopta usbden vista nasıl kurabilirm laptoba dvd sürücüm çalışmıyor usb dvd bulamadım

Aynı burda anlatılanlar gibi kurabilirsin.

denemiştim olmamıştı
  • takip
  • tesekkuler hakıaktten cok guzel oldu 1 kere denemıstım usb den basaramamıstım bu anlatım harıka olmus
  • hocam bende şimdi bos dvd almaya gidiyordum, inşallah olur deniyorum.
  • bir yöntem buldum. harddiskten format yöntemi. eger cok sık format atıyorsanız 3-5 gb lık bir disk olusturyorsunuz harddiskte ve gerekli dosyaları oraya atınca baska hiçbir alete gerek kalmadan formatlayıp win kurulumu yapabiliyorsunuz.
  • Arkadaşlar Boot ayarlarını yaptım hatta f12 den usb hdd yi seçiyorum fakat olmuyor.Direk kurulu windows tekrardan açılıyor yardımcı olacak arkadaşlar varmı?
  • haberlerde sony optık okuyucuya tekmeyı vurdu dıye haber yazısını okudum. artık optık suruculerde tarıh oluyr. dedım nasıl yukleyecez dvd sız dıye burayı buldum. arkasın elıne saglık anlatım 10 numara..
  • quote:

[size=3]Arkadaşlar olay çok basit.Sırayla anlatıcam herkes yapacak inşallah.Öncelikle aşşağıdaki linkten (MS nin sitesi) Windows 7 USB DVD Download Tool isimli minik programı indirin.Program çok küçük 1 mb civarı ve ücretsizdir.

Windows 7 USB DVD Download Tool

Daha sonra (elinizde bulunduğunu varsayıyorum) ISO uzantılı Win7 (32bit-64bit) dosyamız için UltraISO veya herhangi bir imaj alma programını yüklüyoruz.Ben kolaylık olsun diye UltraISO koyuyorum buraya.İndirdikten sonra yükleyin.Küreğini felan siz halledersiniz.

[size=4]UltraISO

Kısaca bunu yapabilmek için elimizde 2 program ve 1 win7 iso dosyası olması yeterlidir.

Şimdi sırasıyla dediklerimi yapınız.

[size=4]1-En az 4gb boyutunda (ben 8gb kullandım) bir flash diski formatlayıp pc ye takalım.

[size=4]2-Daha sonra Win7 USB programımızı açalım ve Browse diyelim.

[size=4]3-Win7 iso dosyamızı programa gösterelim ve seçelim.

[size=4]4-Burda "USB Device" diyen kısma tıklayalım.Zaten kendisi otomatik olarak bulacaktır USB'yi.

[size=4]5-Burda "Begin Copying" diyen kısma tıklayıp beklemeye başlayalım.

[size=4]6- Ve sonunda böyle olması lazım.

[size=4]7- Burasıda flash diskin görünümü.

[size=4]Son olarak biostan boot menüsünden "USBHDD" yazan kısmı seçip kaydedip çıkıyoruz ve kurulum başlıyorİLK RESTARTDAN SONRA TEKRAR BOOT OLARAK HDD SEÇİNİZ.

hocam pekı sıfır yenı alacagım ms dos lu kasaya da flash bellekle format atma ımkanımız var mı?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.