Şimdi Ara

Windows 7 64 bit mavi ekran hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baslikta belirttigim isletim sisteminde genellikle bilgisayari kapatirken bazen alt tab yaparken bazen de kendi kendine olusan bir mavi ekran hatasi aliyorum.Yanlis hatirlamiyorsam bu isletim sistemine sp1 yukleme girisiminde bulunmustum.Yuklemenin gerceklesip gerceklesmedigini hatirlamiyorum fakat denetim masasi windows updates bolumunde olmadigi icin kaldiramadim.Onerilerinizi bekliyorum format atmayi dusunuyorum ama bosuna atmak da istemiyorum acikcasi.Sizden bekledigim onerilerProblemin Windowstan kaynaklanma ihtinali nedir?Sıkıntının nereden oldugunu nasil test edebilirim?Yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mstf262 kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyin.

Bilgisayarınıza Windows 7 CD'si takıp şunu deneyin:
    http://support.microsoft.com/kb/929833/tr
  • Sen win 7 64 bit indir kur kurduktan sonra bana pm at
  • quote:

Orijinalden alıntı: Player 1

Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyin.

Bilgisayarınıza Windows 7 CD'si takıp şunu deneyin:
    http://support.microsoft.com/kb/929833/tr

Ekran karti driverini yeni guncelledim kardesim.Mesajini da simdi gordum yarin bir aksilik olmazsa uygylayacagim dedigini.

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

Sen win 7 64 bit indir kur kurduktan sonra bana pm at

bahsettigin isletim sistemini kullaniyorum zaten?

• quote:

Orijinalden alıntı: mstf262

quote:

bahsettigin isletim sistemini kullaniyorum zaten?

Farklı bir tane indir ve kur demek istedi sanırım.
  • İşletim sisteminden olacağını sanmıyorum,öncelikli olarak donanımları kontrol edin en başta ram'leri daha sonra ekran kartı,hdd hata kodunu okuyamadım google yazıp aratın işletim sisteminden olması için güncelleştirmeler yüklenirken veya yapılandırılırken kapattıysanız sorun çıkar onun haricinde win7 gayet stabil ve düzgün çalışıyor.@mstf262
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aynıproblem bende de var.
    Bilgisayar açılıyor windows başlatılıyor yazısından sonra ya bu mavi ekran geliyor ya da direk reset atıyor.
    Format atmaya çalıştım atmıyor mavi ekran geliyor.hdd değiştirdim yine aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevketXR -- 16 Mayıs 2014; 9:56:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

İşletim sisteminden olacağını sanmıyorum,öncelikli olarak donanımları kontrol edin en başta ram'leri daha sonra ekran kartı,hdd hata kodunu okuyamadım google yazıp aratın işletim sisteminden olması için güncelleştirmeler yüklenirken veya yapılandırılırken kapattıysanız sorun çıkar onun haricinde win7 gayet stabil ve düzgün çalışıyor.@mstf262

Bahsettigin olay oldu Eginli guncellestirme esnasinda kapatmistim diye hatirliyorum.Format atmak disinda bir cozum yolu var mi?

• Player 1 kullanıcısına yanıt
    sonuc
  • O zaman bana kalırsa temiz bir format atın belki formatsız bir şekilde düzeltilebilir ancak ben işletim sisteminin stabil çalışacağına inanmıyorum belki yanılıyorumdur,ben sizin yerinizde olsam düzgün bir format atarım,Kolay gelsin

@mstf262
  • EĞİNLİ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler:) Oyle yapacam buyuk ihtimal saolasın
    Sistemin oluşturduğu log dosyasında sorununun çözümü olabilir. Yükleme imkanın varsa internete yükle inceleyelim.
    sistemde sorun oldugunu soyluyorsanız format atmayı dusunuyorum.Donanımsal olmaması temennım.
    Güncelleştirme esnasında bilgisayarı kapattıysanız yüksek ihtimal Windows'dan kaynaklanır. Yarım kalan güncellemeyi yeniden yüklemek sorunu çözebilir. LOG dosyasının içinde ilgili isimlere göre en son hangi güncellemeyi yüklerken yarım kaldığını öğrenme ihtimalimiz var.

EK: Yarım kalan güncellemenin Sevice Pack olduğunu düşünüyorsanız,
    Türkçe Windows 7 kullanıyorsanız 64bit Service Pack 1 dosyası:
    http://download.microsoft.com/download/0/A/F/0AFB5316-3062-494A-AB78-7FB0D4461357/windows6.1-KB976932-X64.exe

Türkçe Windows 7 kullanıyorsanız 32bit Service Pack 1 dosyası:
    http://download.microsoft.com/download/0/A/F/0AFB5316-3062-494A-AB78-7FB0D4461357/windows6.1-KB976932-X86.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Player 1 -- 18 Mayıs 2014; 2:37:35 >

Sizin mesajinizdan sonra sp1 i yukledim.Su ana kadar mavi ekran hatasi almadim umarim boyle devam eder.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.