Şimdi Ara

Windows 11 25H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.450
Cevap
222
Favori
398.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
75 oy
Giriş

Sorunun kaynağından bağımsız olarak Her zaman el altında linux usb si olmalı çünkü usb den sistemi yüklemeden çalıştırıp bu tip hdd sorunlarını çözmek çok kolay.

Tamamdır hocam dikkate alacağım sağolun

• Arkadaşıma Windows 11 Home sürümünü kurdum. Rufus üzerinden gizlilik ayarlarını geç ve microsoft hesabı olmadan kur şeklinde kurdum. Yalnız duvar kağıdında sorun yaşıyoruz. Değiştirsek bile tekrardan sadece siyah oluyor. Çözüm yolu bilen varsa aydınlatabilir mi? Farklı tema ve duvar kağıtları ile denedim sorun devam ediyor.

Bahsettiğiniz şekilde çözdüm teşekkürler. Yalnız değer milisaniye olarak yazılıyor. Fare işaretçisinin bir kutucuğa geldiğinde kaç milisaniye sonra açılacağını belirliyor. Bu durumda 1sn sonra açılsın derseniz 1000 girmeniz gerekiyor. Hiç açılmasın derseniz anahtarı komple silmeniz ya da 10sn için 10000 girmeniz yeterli.
    HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Mouse "MouseHoverTime"

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşın bahsettiği register anahtarını deneme yaparak sonuca ulaştım. HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Mouse "MouseHoverTime" Değer milisaniye olarak yazılıyor. Fare işaretçisinin bir kutucuğa geldiğinde kaç milisaniye sonra açılacağını belirliyor. Bu durumda 1sn sonra açılsın derseniz 1000 girmeniz gerekiyor. Hiç açılmasın derseniz anahtarı komple silmeniz ya da 10sn için 10000 girmeniz yeterli. Ben 1500 girerek 1,5 saniye sonra açılmasını sağladım gayet iyi oldu. Yalnız değeri değiştirdikten sonra oturumu kapatmanız gerekiyor. Bilgisayarı kapatmanız gerekmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerkan -- 17 Mayıs 2023; 2:50:5 >
  • Şu aşamadan sonrası yok. Burada kalıyor tamamlanmıyor. Nasıl çözerim bilgisi olan var mıdır?

Windows 11 25H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]

Bunu bir ara yaşamıştım ama nasıl çözdüğümü pek hatırlayamıyorum, öncelikle pcde ofis ile ilgili her dosyayı sil sonra pcde hata taraması ve onarımı yaptır ama çözülmeme ihtimali fazla, oldukça kıl bir sorun.

Windows 11 25H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]Windowsyoutube
    Easily access your iPhone or Android device from your Windows PC with Microsoft Phone Link. Learn more: https://support.microsoft.com/en-us/windows/meet-windows-11-easier-with-iphone-337fb2b5-8385-4d5f-9229-b6428f5f8ea1?ocid=aid_psoc_win_yt_con_easywiphone
    https://www.youtube.com/watch?v=HDdFOClKQfE

Ben startallback kurdum fena değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

startallback + mydockfinder

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Bunu bir ara yaşamıştım ama nasıl çözdüğümü pek hatırlayamıyorum, öncelikle pcde ofis ile ilgili her dosyayı sil sonra pcde hata taraması ve onarımı yaptır ama çözülmeme ihtimali fazla, oldukça kıl bir sorun.

4070ti ve ryzen 5900 aldım suan win10 kullanıyorum sistemi yükselteceğim sizce win10 dan devam mı edeyim yoksa 11 e geçeyim mi hocam

tepkisel olarak win10 daha hızlı ama win 11 de animasyonlar olduğu için bize gecikme gibi geliyor karar sizin yükseltin 10 gün içinde geri dönme hakkınız var.

• SnavS kullanıcısına yanıt

Eğer zamanınız varsa önce win10 ve ihtiyacınız olan tüm programları kurun sonra acronis vb bir programla sistem imajı alın sonra win11 kurup deneyin. Eğer memnun kalırsanız devam edersiniz kalmazsanız da win10'a geçmeniz 5dakika sürer.

Bende acronis ile yedek almıştım ama yedekten kuramıyorum UEFI sisteme mbr boot hatası veriyor

Nasıl yapıldığı konusunda bir öneriniz varmı

ASROCK Z890 TAICHI @ Intel Ultra 9 285 @ ZOTAC AMP EVTREME 5080 @ KINGSTON 2x32GB FURY RGB DDR5 5600MHz @ LIAN LI V3000+ @ SAMSUNG 980 PRO 1TB SSD NVME PCIE 4.0 @ ENERMAX Revolution D.F. X 1650W @ ONE PLUS 8T 128 GB
  • Driverleri sildim windows 10'dan devam ediyorum ama oem keyim vardı şuan windows deneme sürümüne düştü yine key almam gerekecek sanırım anakart değiştiğim için

hocam merhaba,

black fridayde şu cihazı almıştım;

İçinde windows11 home 22H2 ile geldi.

cihaza format atıp yeniden windows yükleyeceğim zaten,

yine Windows11 mi yüklmeli, gerek var mıdır?

formattan sonra windows10 yüklemeyi düşünüyorum.

dokunmatik performansı yönünden bir eksi oluşturur mu?

Bu arada, RAmi arttırılabiliyor mu, cihazı açmadan bunu anlama şansım var mıdır?

driver olarak 2 windows için de sorun yok sanki ;

https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr/products/laptops-and-netbooks/flex-series/flex-5-14itl05/82hs/downloads/driver-list

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 19 Mayıs 2023; 21:48:43 >

• Windows 11 25H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]Windowsyoutube
    Use keyboard shortcuts to organize, save, view, and get things done easier in Windows 11.​ Learn more: https://support.microsoft.com/en-us/windows/meet-windows-11-keys-to-easier-6c9ec2c2-74d5-4978-9457-0439f12503c7?ocid=aid_psoc_win_yt_con_keystoeasier
    https://www.youtube.com/watch?v=R5NxyC1GVsw&feature=youtu.be
  • Dün anakart, işlemci ve ekran kartımı yükselttim ve mevcut işletim sistemim ile devam ettim lakin oyuna girdikten 5 dk sonra monitör no signal a düşüyor. Herşey güncel sistemde. Sizce bu üç parçayı değiştirdiğim için sıfırdan format atmalı mıyım?

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.