Şimdi Ara

Windows 11 25H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.450
Cevap
222
Favori
398.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
75 oy
Sayfa: önceki 1...211...420421422423
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ayarların değişmesi. Yani yapılanlar nedir tam olarak nelere etki edecek bilinmemesi.

Rakı
  • Windows 11 güncellemesi, daha hızlı NVMe sürücüsü için gizli bir yöntemi devre dışı bıraktı

• PCWorld'ün haberine göre, bir Windows 11 güncellemesi, NVMe SSD performansını %80 IOPS oranında artıran popüler bir kayıt defteri ayarını devre dışı bıraktı.

• Bu değişiklik, Microsoft'un Samsung Magician ve BitLocker gibi araçlarla uyumluluk sorunları nedeniyle muhtemelen engellediği Windows Server 2025'in yerel bir NVMe sürücüsünü istismar ediyordu.

• Artan bileşen maliyetleri karşısında daha hızlı depolama performansı arayan kullanıcılar, Microsoft'un yerel sürücüyü gelecekteki Windows 11 güncellemelerine resmi olarak entegre etmesini umuyor.

https://www.pcworld.com/article/3097476/windows-11-update-kills-hidden-trick-for-faster-nvme-driver.html

https://www.tomshardware.com/software/windows/microsoft-blocks-the-registry-hack-trick-that-unlocked-native-nvme-performance-on-windows-11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 28 Mart 2026; 7:9:59 >

• bende ablamın vindovs 11 bilgisayarını aldım. o kadar zorki. birşey bulmak zor az kalıyor.

video çekerken ses ayarı %46 oldu bütün sesi aldı. öbür türlü hiç bir söylediğim anlaşilmiyordu.

25H2 26200.8039 sürümündeyim. İlk çıktığından bu yana Samsung SSD'lerim ile Native Nvme sürücüsünü kullanıyorum. Son güncelleme yüklü. Bu Natvie Nvme sürücüsü hala sistemimde aktif. Herhangi bir sorun yaşamadım kullandığım süreçte.

Edit: 26200.8116 sürümünü etkiliyormuş ama bana bu güncelleme gelmedi. Windows update'de çıkmıyor.

Windows 11 25H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Want to -- 28 Mart 2026; 16:11:54 >

RIG: AMD RYZEN 9 5950X ASUS PRIME B550 PLUS DARK AQUAFORCE W362 KINGSTON 64GB FURY 3600MT/S ASUS PRIME RTX 5060 Ti 16GB SAMSUNG 990 PRO 1 TB + SAMSUNG 980 1TB Creative SoundBlasterX AE-5 PLUS Beyerdynamic DT 770 PRO 250 OHM ODYSSEY G9 49" 240Hz HIGH POWER ELEMENT SMART 650W

• Windows 13 çıksın artık bu 11 çekilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bende gözükünce yüklemiştim. Nasıl olsa normal güncellemeyle de dağıtlacaklar diye okumuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 28 Mart 2026; 21:45:8 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

akşam üzeri bir tane daha Windows 11 25H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.