|
Ayarların değişmesi. Yani yapılanlar nedir tam olarak nelere etki edecek bilinmemesi. |
| _____________________________ |

|
Ayarların değişmesi. Yani yapılanlar nedir tam olarak nelere etki edecek bilinmemesi. |
| _____________________________ |
![]() |
|
Windows 11 güncellemesi, daha hızlı NVMe sürücüsü için gizli bir yöntemi devre dışı bıraktı
Just a moment... https://www.elevenforum.com/t/windows-11-update-kills-hidden-trick-for-faster-nvme-driver.45574/#post-724221< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 28 Mart 2026; 7:9:59 > |
|
bende ablamın vindovs 11 bilgisayarını aldım. o kadar zorki. birşey bulmak zor az kalıyor. video çekerken ses ayarı %46 oldu bütün sesi aldı. öbür türlü hiç bir söylediğim anlaşilmiyordu. |
|
25H2 26200.8039 sürümündeyim. İlk çıktığından bu yana Samsung SSD'lerim ile Native Nvme sürücüsünü kullanıyorum. Son güncelleme yüklü. Bu Natvie Nvme sürücüsü hala sistemimde aktif. Herhangi bir sorun yaşamadım kullandığım süreçte. Edit: 26200.8116 sürümünü etkiliyormuş ama bana bu güncelleme gelmedi. Windows update'de çıkmıyor. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Want to -- 28 Mart 2026; 16:11:54 > |
|
RIG: AMD RYZEN 9 5950X • ASUS PRIME B550 PLUS • DARK AQUAFORCE W362 • KINGSTON 64GB FURY 3600MT/S • ASUS PRIME RTX 5060 Ti 16GB • SAMSUNG 990 PRO 1 TB + SAMSUNG 980 1TB • Creative SoundBlasterX AE-5 PLUS • Beyerdynamic DT 770 PRO 250 OHM • ODYSSEY G9 49" 240Hz • HIGH POWER ELEMENT SMART 650W |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bende gözükünce yüklemiştim. Nasıl olsa normal güncellemeyle de dağıtlacaklar diye okumuştum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 28 Mart 2026; 21:45:8 > |
|
|
|