Şimdi Ara

Windows 11'in Dosya Gezgini'nde yeni bir sorun keşfedildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 11'in Dosya Gezgini'nde yeni bir sorun keşfedildi
    Çıkışından bu yana çeşitli sorunlar ile gündeme gelen Windows 11'de yeni hatalar ortaya çıkmaya devam ediyor. 

Şimdi de Windows 11 kullanıcıları, Dosya Gezgini'nde ilginç bir sorun keşfetti. Microsoft düzeltmenin yolda olduğunu söylüyor. İşte detaylar

Bildirilenlere göre Windows 11'in Dosya Gezgini'nde yaşanan yeni sorun, ilk olarak ''Lieuallen'' isimli bir Reddit kullanıcısı tarafından keşfedildi. Geçtiğimiz Ocak ayında Reddit'te paylaşımda bulunan kullanıcı, Dosya Gezgini'nin kapatılmadığı takdirde aralıklarla ön plana çıktığını söyledi.

Daha sonrasında Reddit’te yer alan birçok kullanıcı mevcut hatayı doğruladı. Ancak ilginç bir şekilde hatanın kaynağı veya hangi aralıklarla yaşandığı bilinmiyor. Bazı kullanıcılar Görev Yönetici’sinin birkaç dakika içerisinde yeniden ortaya çıktığını, diğerleri ise hatanın rastgele yaşandığını iddia ediyor. Hatta bazı kullanıcılar, belirli bir saat aralığına dikkat çekti.

Keşfedilen hatanın son derece dikkat dağıtıcı olduğunu belirtelim. Nitekim sorundan habersiz olan kullanıcılar, ani pencere geçişi nedeniyle kötü amaçlı yazılımlardan şüphe duyabilirler. 

Ayrıca Bkz.Windows 10 21H2 için yolun sonu yaklaşıyor: Microsoft uyardı

Forum kullanıcıları tarafından soruna yönelik otomatik oynatmayı devre dışı bırakma, PowerShell’e bir satır ekleme gibi yöntemler paylaşılsa da, bunların hiçbiri garantili bir çözüm sunmuyor. Ancak Techspot, yeni bir düzeltmenin Windows 11 Dev ve Canary yapılarında kullanıma sunulduğunu belirtti. Bu nedenle Windows 11 için planlanan yakın zamanlı bir güncellemede çözüleceğini düşünüyoruz.

Kaynak:https://www.techspot.com/news/98262-windows-11-bug-cause-file-explorer-seemingly-open.html

• kaç ay oldu hala oturmadı yerine....

• 5 Ekim 2021'den beri alt tab yaparken hem eski hem yeni arayüzün çıkma sorununu düzeltmediler. Gerçekten düpedüz aptallıktır bu.

• vista sürümünden sonraki en berbat sürümü oldu

• Birkaç gündür başıma geliyor. Virüs mü girdi diye düşünmüyor değildim. Ne acayip bir hata bu ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnondraX -- 11 Nisan 2023; 19:5:2 >

• Geçenlerde de rom işleri için driver sıkıntısı yaşayıp W10 yükledim dedim biraz kullanırım. Öbür gün W11 döndüm. Nedeni ise oyunlarda yüzde 20 kadar düşüş yaşadım. Shutter count lag tekleme geç açılma ne ararsan vardı. SSD deki oyunun açılmasını tam 5 dakika bekledim aynı oyun 30 saniye de W11 de açılıyor. Ve aynı oyun W10 da 13 GB ram kullanırken W11 de 9 GB geçmedi. Uzun lafın kısası daha W10 la işim olmaz W11 den de hiç şikayetim olmadı bunlar düzelmeyecek şeyler değil fazla abartılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSHUJx -- 11 Nisan 2023; 21:48:15 >

• hep stabilleşince geçiyorum ben çıktıktan 1 2 yıl sonra, hemen geçip düzeni bozmaya ne gerek var

ve bazen gezgin donuyor

• programlar ASM seviyesinde yazılmadığı sürece

bundan daha büyük sorunlara hazırlıklı olun.

• ProjectMan kullanıcısına yanıt
    Tam tersi, tüm yazılımlar ASM seviyesinde yazılsaydı ortalık bugdan geçilmezdi. Bir çok yazılım ürünü de piyasada bile olmazdı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • windowsun stabil işletim sistemlerinden sonra gelen ara işletim sistemleri her zaman sıkıntılıdır

Windows 98SE mesela, evet bazı sıkıntıları vardı ama deli gibi kullandık.

Sonrasında gelen Windows ME, daha berbattı.

Windows XP, Windows OS ler içinde bir devrimdi. Şeker gibi butonlar, USB desteği vs gözümüzü kamaştırmıştı.

Ancak sonrasında Windows Vista tam bir kasma makinesiydi

Windows 7 , ki hala kullanan çok insan var, Windows tarihinde Stabilitenin adıydı.

Windows 8, arayüzü vs ile kendinden tiksindirdi

Windows 10, bence şu zamanda kullanılması gereken işletim sistemi

Windows 11 ise malum

Windows 12 yi bekliyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.