İşlemci hariç diğer tüm gereksinimler karşılanıyor, Microsoft'un bildirgesini okuyunca Iso olarak kurabilirim fakat diyor ki güncelleme alamazsınız, ben bu durumda bugün yüklersem update sekmesinden güvenlik güncelleştirmeleri falan hiçbirini alamayacak mıyım yani? |
Windows 11 i7 7700U Güncelleme

-
-
işlemcin desteklemiyor dolayısı ile sadece iso yolu ile kurarsınız.
ancak microsoft update ile güncelleme vermeyeceğini söyledi yani uyarı mesajı çıkıyor sisteminiz uyumsuz diye güncelleme alamazsınız diyor.
bunun aşmanın bir yolunu bulmuşlar ancak bu daha sonra fixlenebilir yani kalıcı olmayabilir. dolayısı ile kurup kurmamak size kalmış
zaten bu şekilde kurarsanız sisteme donanıma gelecek herhangi bir zarar dan microsoft ben karışmam diye onay alıyor sizden.
güncellem almadıktan sonra kurmanın ne anlamı var orası kişiden kişiye değişir. vanilla şekilde zaten kullanılmaz.
-
İ7 7700K işlemcim var. Güncelleştirmeleri alıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemciyi desteklemeyen en az 6 makineye kurdum Windows 11'i hepsi de güncellemeleri aldı...
-
bende aynı sorunu yaşıyorum, anakartımda tpm filan varmış bilmiyordum merakımdan w11 kurdum yarım saat bir saat kullanıp geri döndüm, tpm 2.0 aktif ettim bu esnada secure boot neden şeyle çok uğraştım meğersem MBR GBT diye bir disk türü varmış ben varlığından bile haberim yok 1.cil ssd'yi GBT'ye çevirdim çevirirken bir kaç errorda verdi fakat sorunsuz kullanıyorum, 2. harddiskimi çeviremiyorum çevirme yapamıyor
simdi w10dayım işlemci hariç herşeyi tamamladım ama legal geçişime izin vermiyor bu sebepten ötürü w10 döndüm update olmazsa sıkıntı çünkü w11 suan stabil değildir
işlemci gereksiniminde çift çekirdek 1ghz yazıp i7 6700 desteklememek ağır saçmalık bu arada.
bu arada yukarıda yazdıgım mbr gbt olayı hakkında kısa özet varmı araştırdım okudum ama içime sinmiyor bişeyler, zamanında niye mbr olmuş onuda bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 27 Ekim 2021; 2:29:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X