|
Bildirim
yani bu durumun donanim ureticileri disinda kime faydasi var anlamak guc.
|
Ya microsoft gitsin kumda oynasın 2016'da bu firmanın sıçıp sıvazlamasından bıkmış biri olarak linuxa geçtim 2012 donanımlı lenovo y580 halen canavar gibi ve çok daha özgür iş , üretkenlik ve eylence için fazlasıyla yetiyor
|
Ryzen 1000 serisi veya intel 7000 serisi fi tarihi mi oluyor hadi çok eski işlemcileri anlarım da microsoft burada çok mağdur etti insanları, Amd için bir şey diyemem de 2. 3. nesil intel i5 veya İ7 ler çalıştırabilir window 11. Tpm ayağına bir çok kullanıcıyı mağdur etti. |
Ben emekli bir öğretmenim. Kullandığım bilgisayarı çocuklarım yurtdışından hediye getirmişlerdi. Windows 10 yüklüydü. Gayet memnun kullanıyordum. Günün birinde gelen bir güncelleme ile otomatik olarak Windows 11'e geçti makinem. Hiç sorulmadı bile. Benim kullanımım açısından bir fark yoktu. Ha 10 olmuş, ha 11 olmuş kullanıyordum. Yine günün birinde "Bilgisayarınız desteklenmiyor" uyarısı geldi. Yine de bana engel bir durum yoktu; çalışıyordu. E.. şimdi de desteklenmeyene yüklenmeyecek.. Yüklemeseydiniz o zaman.. Var mı benim bi' günahım ?! Şimdi bu maaşımla bilgisayar mı değiştireyim. Kınıyorum bu tutumu. Ayıp ayıp, koskoca dünya devi şirketine yakışıyor mu? Yoksulluk nedir bilir misiniz siz ?....
|
2019 yılında aldığım laptopa windows 11 kuramıyorum ayıp ya. Ryzen 2x serisine destek verilmeliydi.
|
Mavi ekran, x hatası alıyorum diyenleri daha az göreceğiz anlamına geliyor. İS nin gereksinimi var ki zorluyorlar.
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmed13 -- 11 Ağustos 2023; 16:14:4 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ryzen 1000 serisi veya intel 7000 serisi fi tarihi mi oluyor hadi çok eski işlemcileri anlarım da microsoft burada çok mağdur etti insanları, Amd için bir şey diyemem de 2. 3. nesil intel i5 veya İ7 ler çalıştırabilir window 11. Tpm ayağına bir çok kullanıcıyı mağdur etti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ben aylar önce Registry'ye eklediğim küçük bir kodla bu engeli aşmıştım. Sistem gayet iyi çalışıyor. Bundan sonra sistem hala düzgün çalışırmı emin değilim. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacksapparow -- 7 Ağustos 2023; 16:52:7 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
aallah allaahh öyle mi yaaa |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |