Şimdi Ara

Windows 11, desteklenmeyen bilgisayarlara yüklenemeyecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • microsoft halen vista çekirdeği üzerine geliştirmiyor mu bu sistemi? isterse 9999999k işlemciniz olsun o mavi ekranı her kullanıcı tadacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13. nesil işlemci ve uygun yeni nesil anakartı geçen yıl sonu almıştım. Win11 kullanmıyor olsamda gelecek yıllarda stabilite sorunları bittiğinde win11e geçme lüksümüz ne yazıkki olacak dolayısıyla ben bunların yaşanacağını düşünerek önlemimi almıştım.

O da win11 üzerine tasarlandığı için destekleyen donanımlar da benzer olur. O sırada 6-7 yıllık işlemcilere yeni işletim sistemi kurulamıyor diye de pek kimsenin sesi çıkmaz.

• Pentium 3'e mi yüklüyorlardı youtube'da nedir geçen. Bence o işi aşarlar ;)

• Bir sürü linux distrosu var iken ancak bazı oyunlar için windows kullanılır.stabilite her zaman problem windowsta.kwndi serverlarında bile linux kullanan bir işletim sistemi.bilimsel ve araştırma programları hep linux dağıtımlarında

• Ben emekli bir öğretmenim. Kullandığım bilgisayarı çocuklarım yurtdışından hediye getirmişlerdi. Windows 10 yüklüydü. Gayet memnun kullanıyordum. Günün birinde gelen bir güncelleme ile otomatik olarak Windows 11'e geçti makinem. Hiç sorulmadı bile. Benim kullanımım açısından bir fark yoktu. Ha 10 olmuş, ha 11 olmuş kullanıyordum. Yine günün birinde "Bilgisayarınız desteklenmiyor" uyarısı geldi. Yine de bana engel bir durum yoktu; çalışıyordu. E.. şimdi de desteklenmeyene yüklenmeyecek.. Yüklemeseydiniz o zaman.. Var mı benim bi' günahım ?! Şimdi bu maaşımla bilgisayar mı değiştireyim. Kınıyorum bu tutumu. Ayıp ayıp, koskoca dünya devi şirketine yakışıyor mu? Yoksulluk nedir bilir misiniz siz ?....

• Ubuntu üzerinden örnek vereyim. Her türlü sistemde çalışıyor. Uyumluluk sorunu da yok denecek kadar az. Sorun eski donanıma destek vermeye çalışmakta değil. Temelde. 2 farklı sürüm yapsınlar. Biri light olsun diğeri pro. Fazlasına gerek yok ki.

• bence gayet haklılar 2.nesil işlemci nedir yani ona da yüklenmeyi versin adam 15 yıllık cihaza yüklüyor her türlü sorun çıkıyor sonra suçlu yapan firma bende olsam izin vermem

• ubuntu kullanın. microsoft size zorla mı kullanın diyor? eski olmasa bile çoğu bilgisayarımda ubuntu kullanıyorum. özellikle son kullanıcı için yani sadece internete girip video izleyip dökümanlarla uğraşan kişiler için bence windows işletim sisteminden daha iyi bir alternatif.

• Olmasa da olur bizim için.

• ya olm 11 kurmayın 10 kurun . 11 kurunca bişey olmuyor

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Ryzen 5500'e geçiş yaptım ama emektar i7 980X ve FX 8370 tarih olacak demek ki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Amd R9 5950X 3.40GHz Turbo Boost 4.90GHz - DeepCool LE720 ARGB 360 mm /// ASUS TUF GAMING B550M PLUS /// Gskill Ripjaws (8x4) 32GB 3600MHz /// ASUS RTX 5070 Prime OC Edition /// Seagate Barracuda 2TB - KIOXIA M2 SSD 1TB - CRUCIAL 500GB SSD ///COOLER MASTER HAF X /// Thermaltake Toughpower GT 850W Gold /// MONSTER Aryond A32 v2 32" 180hz qhd/// Windows 11 ///
  • Piyasa uçtu satışlar düştü bir yerden çıkarmaları gerek tabi...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.