Şimdi Ara

Windows 11'de monitörü kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 2000Xplus Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 11 notebook güç ayarlarından monitörü kapatma süresini 10 dakika ya da 20 dakikaya ayarlıyorum monitör bazen kapanıyor çoğu zaman kapanmıyor Google gemini yapay zekasından şu kodu kısayol yaptım. monitör bu kod ile kapanıyor fakat ağı da kapatıyor. örneğin uzak masaüstü bağlantısı kapanıyor. bu kod sistemi uykuya alıyor galiba oysa ben sadece monitörü kapatmak istiyorum.sadece monitörü kapatan program/kod var mı

powershell.exe -command "(Add-Type -MemberDefinition '[DllImport(\"user32.dll\")] public static extern int PostMessage(int a, int b, int c, int d);' -Name f -PassThru)::PostMessage(-1, 0x112, 0xF170, 2)"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2000Xplus -- 3 Ocak 2026; 13:57:0 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 3 Ocak 2026; 18:16:31 >

bu da ağı kapatıyor

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.