Türk Telekom altyapı 500 TL VDSL internet var mı
şu an benim telefon sabit hat telefon dahil türknet aylık faturam 850 TL eğer ₺500 falan vdsl internet varsa ona geçmeyi düşünüyorum
Windows 11'de monitörü kapatma
Windows 11 notebook güç ayarlarından monitörü kapatma süresini 10 dakika ya da 20 dakikaya ayarlıyorum monitör bazen kapanıyor çoğu zaman kapanmıyor Google gemini yapay zekasından şu kodu kısayol yaptım. monitör bu kod ile kapanıyor fakat ağı da kapatıyor. örneğin uzak masaüstü bağlantısı kapanıyor. bu kod sistemi uykuya alıyor galiba oysa ben sadece monitörü kapatmak istiyorum.sadece monitörü kapatan program/kod var mı
powershell.exe -command "(Add-Type -MemberDefinition '[DllImport(\"user32.dll\")] public static extern int PostMessage(int a, int b, int c, int d);' -Name f -PassThru)::PostMessage(-1, 0x112, 0xF170, 2)"
Windows 11'de monitörü kapatma
Windows 11 notebook güç ayarlarından monitörü kapatma süresini 10 dakika ya da 20 dakikaya ayarlıyorum monitör bazen kapanıyor çoğu zaman kapanmıyor Google gemini yapay zekasından şu kodu kısayol yaptım. monitör bu kod ile kapanıyor fakat ağı da kapatıyor. örneğin uzak masaüstü bağlantısı kapanıyor. bu kod sistemi uykuya alıyor galiba oysa ben sadece monitörü kapatmak istiyorum.sadece monitörü kapatan program/kod var mı
powershell.exe -command "(Add-Type -MemberDefinition '[DllImport(\"user32.dll\")] public static extern int PostMessage(int a, int b, int c, int d);' -Name f -PassThru)::PostMessage(-1, 0x112, 0xF170, 2)"
soğuk odadaki bilgisayar açılmıyor
soğuk odadaki bilgisayar açılmıyor.uzak masaüstü ile bağlandığım masaüstü bilgisayar çok soğuk bir odada odanın derecesi 8 9 derece bundan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü oda biraz ısınırsa bilgisayar açılıyor masaüstü bilgisayar. geçen masaüstü bilgisayarın açma kapama butonuna sürekli bastım ve açıldı fakat şimdi gene açılmıyor bununla ilgili ne yapılabilir
TurkNet sabit hat telefonu kapatırsam port sıkıntısı olur mu
yıllar evvel sabit ev telefonu bağlatmıştık, daha sonra 2010 yıllarda telefon hattı üzerinden internet bağlatmıştık. hatta o zaman Türk telekomdu. sonra turknet'e geçtik.sabit telefonu fazla kullanmıyoruz sabit telefonu kapatırsam port sıkıntısı olur mu yani sabit telefonu kapattım diyelim. daha sonra çeşitli nedenlerden interneti de kapatırsan bu sefer binada port yok dolayısıyla internet bağlayamıyoruz derler mi
hızım nasıl
TurkNet 50 megabit kullanıyorum resimdeki hız değerlerine göre 33 170 ve 133 değerleri ne ifade ediyor
notebook router'a wi-fi ile bağlıyken hız sonuçları

notebook direk modeme wi-fi ile bağlıyken hız sonuçları

bu da Vodafone GSM hız değerleri

12 volt 14 amper jel akü 1000 watt inverter neler yapılabilir
12 volt akü ile çalışabilen 1000 watt modifiye sinüs inverter almayı düşünüyorum 12 volt 14 amper jel aküye bağlayacağım öncelikli amacım telefonu hızlı şarj etmek 45 watt hızlı şarjı destekleyen telefonu hızlı şarj edebilir miyim bu sistemle başka ne yapılabilirim örneğin 1000 watt elektrikli süpürge çalıştırabilir miyim 220 volt ile şarj olan tıraş makinesini şarj edebilir miyim. notebook'u şarj edebilir miyim
12 volt 14 amper jel akü 6 amper ile şarj
4 aküyü paralel bağlama
4 tane 12 volt 14 amper seri bağlı jel akü grubu var ben bunları paralel bağlamak istiyorum bu resme göre nasıl yapılabilir. resme göre paint ile gösterebilir misiniz

buzdolabı tak tak tak tak tak diye ses çıkartıyor devreye girmiyor
buzdolabı uzun süre çalışmayınca buzdolabını fişe takınca böyle tak tak tak tak tak diye ses geliyor ve devreye girmiyor. bu sırada buzdolabın içindeki lamba yanıp sönüyor. ben geçen sefer buna rağmen prizden çekmedim ve bir süre sonra devreye girdi. bunu gene zorlayayım mı tekrardan çalışır mı yoksa buzdolabı yanar mı
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 190
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.315)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0